Dodaj do ulubionych

Iglo u stóp góry Fudżi

IP: 195.116.98.* 05.03.10, 11:27
W Polsce jeszcze pcozekamy na takie odważne projekty.A w naszych górach restauracje jeszcze długo będą miały kształt góralskiej chatki
...
jose33.systempartnerski.pl/liberty/index.html
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaarch Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 89.234.192.* 05.03.10, 14:21
      mi się nie podoba :/

www.aaaarch.pl
    • Gość: :-( Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.netcologne.de 05.03.10, 14:29
      Niepraktyczne toto. Nie ma jak sie przed Yakuza schronic :-(
    • Gość: Yakuza Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.gemini.net.pl 05.03.10, 15:08
      No nie ma.
      Ale wygląda to raczej jak żołnierska stołówka, niż restauracja. Dla mnie spoko, wolę takie spartańskie wnętrza, niż przepych typu: fkn.pl/2qg tylko z nazwy Azjatycki.
      a Ciebie @:-( spotkamy niedługo...
    • Gość: Sieczyk Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 188.33.140.* 05.03.10, 16:33
      z zewnątrz w porządku, wewnątrz przypomina grochówkowy namiot. -10pkt

• Gość: 7 Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 20:17
      pomysłowe, ciekawa forma. Przynajmniej inne niż reszta restauracji.
    • Gość: stoffer Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.olf.sgsnet.se 07.03.10, 16:16
      Ciekawy pomysł na restaurację. W restauracji zawsze jest dużo zapachów, więc przewiewność tego budynku na pewno będzie zaletą.
    • Gość: kikoman Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.03.10, 02:15
      gosc napisal: A w naszych górach restauracje jeszcze długo będą miały kształt góralskiej chatki.

i bardzo dobrze:-)
    • Gość: Ranov Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 15:45
      ^^ Właśnie, co złego w naszych typowych górskich chatkach? Przecież to pokazywanie naszej odrębności kulturowej, a takie iglo czy inny kloc na większą skalę stanie się powszechny na świecie i stracimy to czym się różnimy.
    • Gość: Gość Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 80.54.34.* 19.03.10, 22:51
      ja tam nie chciałabym zobaczyć podczas górskiej wycieczki takiej budowli, jakoś do klimatu (we wszystkich tego słowa znaczeniach) polskich gór pasują mi bardziej te chatki
    • Gość: gosc Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 23:13
      ja rozumiem slepy patriotyzm ale za kazdym razem jak jade w polskie gory widze oblesne ,odrapane ,smierdzace, kiczowate "chatki", nie ma sie to jak do "gorskiej" regionalnej estetyki europy zachodniej, wiec znajac te chatki wolalbym juz to skromne biale iglo
    • Gość: info Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 94.230.21.* 08.04.10, 19:21

UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA:

www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka