Gość: gośc IP: 195.116.98.* 05.03.10, 11:27 W Polsce jeszcze pcozekamy na takie odważne projekty.A w naszych górach restauracje jeszcze długo będą miały kształt góralskiej chatki ... jose33.systempartnerski.pl/liberty/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaarch Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 89.234.192.* 05.03.10, 14:21 mi się nie podoba :/ www.aaaarch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.netcologne.de 05.03.10, 14:29 Niepraktyczne toto. Nie ma jak sie przed Yakuza schronic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakuza Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.gemini.net.pl 05.03.10, 15:08 No nie ma. Ale wygląda to raczej jak żołnierska stołówka, niż restauracja. Dla mnie spoko, wolę takie spartańskie wnętrza, niż przepych typu: fkn.pl/2qg tylko z nazwy Azjatycki. a Ciebie @:-( spotkamy niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieczyk Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 188.33.140.* 05.03.10, 16:33 z zewnątrz w porządku, wewnątrz przypomina grochówkowy namiot. -10pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 20:17 pomysłowe, ciekawa forma. Przynajmniej inne niż reszta restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoffer Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.olf.sgsnet.se 07.03.10, 16:16 Ciekawy pomysł na restaurację. W restauracji zawsze jest dużo zapachów, więc przewiewność tego budynku na pewno będzie zaletą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikoman Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.03.10, 02:15 gosc napisal: A w naszych górach restauracje jeszcze długo będą miały kształt góralskiej chatki. i bardzo dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranov Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 15:45 ^^ Właśnie, co złego w naszych typowych górskich chatkach? Przecież to pokazywanie naszej odrębności kulturowej, a takie iglo czy inny kloc na większą skalę stanie się powszechny na świecie i stracimy to czym się różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 80.54.34.* 19.03.10, 22:51 ja tam nie chciałabym zobaczyć podczas górskiej wycieczki takiej budowli, jakoś do klimatu (we wszystkich tego słowa znaczeniach) polskich gór pasują mi bardziej te chatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 23:13 ja rozumiem slepy patriotyzm ale za kazdym razem jak jade w polskie gory widze oblesne ,odrapane ,smierdzace, kiczowate "chatki", nie ma sie to jak do "gorskiej" regionalnej estetyki europy zachodniej, wiec znajac te chatki wolalbym juz to skromne biale iglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Iglo u stóp góry Fudżi IP: 94.230.21.* 08.04.10, 19:21 UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA: www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html Odpowiedz Link Zgłoś