Dodaj do ulubionych

Jestem tu nowa, ale....

05.02.05, 21:43
Piszę do was z taką sprawą. Mam trójkę dzieci /15, 12 lat i 11 miesięcy/. Powyrastali trochę z ubrań więc chętnie przekazałabym je komuś potrzebującemu. Jest tylko jeden problem. Nie powodzi mi się najlepiej więc nie mam za dużo pieniążków aby wysłać to komuś paczką więc najlepiej by było aby jakaś osoba mieszkała blisko Bydgoszczy. Znajdę wtedy jakiś sposób aby przekazać wszystko co mam i co będzie temu komuś potrzebne. Pomóżcie. Może znacie kogoś??? Agnieszka
Obserwuj wątek
    • jadzia3 Re: Jestem tu nowa, ale.... 05.02.05, 22:11
      witam

czy ma Pani jakieś ciuszki dla dziewczynek w roz ok 150,130 i 98 jeżeli Pani
      dysponuje takimi rozmiarami to pożycze pieniążki i poprosze o wysłanie bo
      strasznie potrzeba nam ciuszków i butków zwłaszcza dla najmłodszej
    • vikiko agnieszko 06.02.05, 15:51
      to miło,ze chcesz pomóc ofiarując swoje rzeczy po dzieciach ja proponuję Ci
      zadzwinić do pan na oś.Kapuściska do domu małego dziecka i te panie które tam
      pracują chętnie wyślą do Ciebie kogoś po te ubranka,wówczas będziesz pewna,że
      ciuszki trafiły w dobre ręce a uwierz mi byłam w tym domu i to co widziałam to
      długo niezapomnę;-(.
      Pozdrawiam Ciebie i twoje pociechy Weronika ze Szczecina kiedyś Bydgoszcz
      (wyżyny)
      • agnieszka3613 Re: agnieszko 07.02.05, 22:14
        Dzięki za podpowiedź. Nie pomyślałam o tym. Ja też przecież kiedyś tam byłam ale to było tak dawno temu..... Jeszcze raz dziękuje i na pewno skorzystam z rady.
        Pozdrawiam serdecznie.
        Agnieszka
    • amelka99 napisalam na poczte gazetowa :-)) 06.02.05, 17:21
      • agnieszka196 Re: napisalam na poczte gazetowa :-)) 12.02.05, 19:28
        czy masz może namiary na ten dom małego dziecka? chętnie oddam ciuszki dla
        niemowlaczków po moich dzieciach, jeśli potrzebują. Będę wdzięczna. Agnieszka
        • agnieszka196 Re: napisalam na poczte gazetowa :-)) 12.02.05, 20:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka