Dodaj do ulubionych

Rolex Learning Centre

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 16:46
Śmiechowe :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Rolex Learning Centre IP: 195.116.98.* 17.03.10, 16:53
      Skąd Rolex w nazwie?Czyżby producent zegarków był sponsorem tej uczelni?
      ...
      www.nokaut.pl/#pid=38177
    • Gość: aga Re: Rolex Learning Centre IP: *.dynamic.ngi.it 17.03.10, 18:36
      my favorites!!
    • Gość: Szu Re: Rolex Learning Centre IP: *.acn.waw.pl 17.03.10, 21:16
      Jedziesz Sejima!!!
    • Gość: dfafa Re: Rolex Learning Centre IP: *.net.autocom.pl 18.03.10, 00:35
      właśnie nie wydaje się wam,że zbytnio się uprasza role konstruktorów, inżynierów?jakie sa wasze zdania na ten temat?
    • Gość: longman Re: Rolex Learning Centre IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 07:39
      Bryłą ciekawa. Zastanawia mnie tylko co to znaczy "nad jeziorem" bo jeśli jest to najbliższe sąsiedztwo - to nie wydaje mi się, żeby takie budynki były tam najbardziej pożądane społecznie. Chociaż i tak lepiej nić w Krakowie, bo nad tym urokliwym jeziorkiem: bit.ly/cKJ1rF ma powstać mieszkaniówka - jak dla mnie szykuje się kolejna archiszopa dla Krakowa :/
    • Gość: tomaszek82 Re: Rolex Learning Centre IP: *.chorzow.um.gov.pl 18.03.10, 07:41
      pierwszy
    • Gość: ;-) Re: Rolex Learning Centre IP: *.netcologne.de 18.03.10, 09:21
      W Polsce rownie oryginalna bryla bylby szarobury ziemniak, taki nieregularny z oczkami. Ze tez Zaha na to nie wpadla i funduje nam ogorki morskie.
    • Gość: aaaa Re: Rolex Learning Centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:11
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: bbbbbbbbbbbbbbbbbb Re: Rolex Learning Centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:12
      bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
    • Gość: Greg Re: Rolex Learning Centre IP: *.chello.pl 18.03.10, 13:41
      no tak, szwajcarski ser a właściwue plaster nieco rozmiękły
    • Gość: Małgorzata Re: Rolex Learning Centre IP: 89.167.22.* 18.03.10, 14:13
      No proszę.A ktoś tu niedawno na bryle udowadniał, jaka ta Sejima jest "kanciastofilką".
      Czyż to nie była MagiaLenia, fanatyczka islamu?
    • Gość: Bubl Re: Rolex Learning Centre IP: *.gemini.net.pl 18.03.10, 14:26
      Nie wiem co o tym sądzić. Wygląda na ciekawy pomysł, ale jak twórcy zaczynają gadać o organicznych ruchach i wpływie architektury na człowieka, to włącza mi się czerwona lampka... www.go4trip.pl/
    • Gość: b9 Re: Rolex Learning Centre IP: *.rev.pro-internet.pl 18.03.10, 20:36
      Bardzo ciekawy projekt, tylko zastanawiam się, jak w tym pozbawionym ścian wewnętrznych budynku wyglądają toalety.
    • Gość: gosc Re: Rolex Learning Centre IP: *.echostar.pl 18.03.10, 21:50
      och u na a kraju ludzie ciagle zajamuja sie takimi problemami srac byle za 4 scianami :P, troche fienzjii...
    • Gość: fdsaf Re: Rolex Learning Centre IP: *.onlinesc.net 19.03.10, 22:19
      hhahahahahahahahahahahahahahahaha
    • Gość: gość Re: Rolex Learning Centre IP: *.onlinesc.net 20.03.10, 21:29
      figlarze ;P
    • Gość: sqro Re: Rolex Learning Centre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:46
      Efektowne efekciarstwo - na teraz ok - ale chyba 'źle' sie zestarzeje.
    • Gość: john Re: Rolex Learning Centre IP: 109.255.155.* 23.03.10, 19:46
      pierwszy!!!!!!!!!
    • Gość: głupi jaś Re: Rolex Learning Centre IP: *.48.classcom.pl 23.03.10, 20:18
      Odezwali się znawcy, cała śmietanka polskich projektantów i intelektualistów, dostali od tatusia łącze i dawaj komentować co popadnie, samochody, ja jestem znawca bo tata jeździ bmw, to nie ma lepszego.Jam jest znawca sztuki, takiego Giacomettiego to moje dziecko lepi z plasteliny, napisała następna mądra, za co tyle płacić, teraz trafiła się gratka, wybudowali sobie budynek, który nijak nie pasuje do wyobraźni ludzi mieszkających w bloku lub projekcie "domek na prerii nr 2341" za 1500 zł. Nie Wasze pieniądze, nie Wasza estetyka, ale jak zwykle Wasz problem. O !! "źle" się zestarzeje, napisał znawca i wyrocznia, oby nie tak jak autor, tego wiekopomnego stwierdzenia. Wycieczka przez Polskę i oglądanie tworów architektury daje nam wszystkim prawo do wypowiadania się na ten temat, a niestety jedyny "roleks" jaki u nas powstanie, to będzie garażowa fabryka papieru toaletowego.
    • Gość: asd Re: Rolex Learning Centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 20:34
      To alegoria Polskich dróg
    • Gość: onesimons Re: Rolex Learning Centre IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 01:51
      ale o co chodzi,...panie kierowco?!!!
    • Gość: onesimons Re: Rolex Learning Centre IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 01:58
      te Zdzisiek...albo, jak wolisz GŁUPI JASIU...jesteś wygadaną,...ale jednak PIERDOŁĄ...jako 39-letni architekt, a teraz nawet podobno designer...nie wiem, o co chodzi w twojej wypowiedzi, która jest pełna SPRZECZNOŚCI !!!
    • Gość: one simons Re: Rolex Learning Centre IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 02:01
      ale zaraz szefuńku,...o co się rozchodzi,...te Zdzisiek...albo, jak wolisz GŁUPI JASIU...jesteś wygadaną,...ale jednak PIERDOŁĄ...jako 39-letni architekt, a teraz nawet podobno designer...nie wiem, o co chodzi w twojej wypowiedzi, która jest pełna SPRZECZNOŚCI !!!
    • Gość: one simons Re: Rolex Learning Centre IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 02:03
      ale zaraz szefuńku,...o co się rozchodzi,...te Zdzisiek...albo, jak wolisz GŁUPI JASIU...jesteś wygadaną,...ale jednak PIERDOŁĄ...jako 39-letni architekt, a teraz nawet podobno designer...nie wiem, o co chodzi w twojej wypowiedzi, która jest pełna SPRZECZNOŚCI,...i w ogóle jest jedną wielka aintelektualną BŹDZINĄ !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka