Gość: duziu IP: *.chello.pl 27.05.10, 08:24 co za bzdura, a reksio ma nową budę z płaskim stropodachem o odwróconym układzie warstw....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRASCHAN Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:14 no to macie ANTYKATALOGOWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:14 co to kogo obchodzi... bryla jest super! najświeższy Nius poranny - gdzie mieszka hello kitty? wszyscy umierają z ciekawości. Ale bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 195.116.98.* 27.05.10, 11:37 Nie wszedłbym do takiego budynku nie mówiąc już o noclegu w nim(youtube.com/watch?v=z0F5SAHhBJs ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.rev.pro-internet.pl 27.05.10, 12:34 chata bolka i lolka była ładniejsza (mimo, że mieszkali w jednym pokoju)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_D Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 82.196.211.* 27.05.10, 13:26 taki hotel powinien byc w ksztalcie glowy Hello Kitty - wchodziloby sie przez mordke a wychodzilo.. tylem przez rozowy odbyt. Dziwne, ze lampy, dywaniki i inn nie sa zrobione z hello kitty czy aby niektore zeschizowane fanki nie sa tym hotele zawiedzione? Swoja droga.. dobry produkt, sprzedajny wiec dobry. A czy czemus sluzy? Wydawaniu kasy i znieczulaniu. Tak mysle, ze niektorzy wspolczesni ludzie nie maja odwagi byc soba skupiaja sie wiec na pozorowaniu zaiteresowan, sztuczne zbieranie czegos, sztuczny sens zycia..jak Hello Kitty wlasnie, zenujace ale prawdziwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateoxx Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? 05.09.10, 22:01 hello Kitty mieszka tutaj ;) : zobacz: allegro.pl/hello-kitty-zegarek-bransoletka-30-atm-komplet-i1217724462.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerbatek Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 14:56 Robi wrażenie. Ktoś miał bardzo dużo fantazji, albo dostał bardzo dużo kasy za taki projekt. Zupełnie mi się takie klimaty nie podobają. Już znacznie bardziej odpowiada mi stylistyka przyjemnego kiczu: goo.gl/qJpC Krzywego Domku. Miejmy nadzieje, że poziomy finezji domku Hello Kitty nie osiągniemy nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewympasem.pl Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.echostar.pl 27.05.10, 15:57 Idę po cukierki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorius Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 16:40 Tandeta ! ! ! To takie typowe, MADE IN TAIWAN ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helou Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 18:08 cudo! kocham hello kitty! chcę taki dom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taker Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.gemini.net.pl 27.05.10, 18:26 O. Mamo. Co. To. Jest.?? Pomysł niby ciekawy, ale jakby nie patrzeć na maksa sztampowy, przewidywalny - kwintesencja domu dla lalek, może jest w tym jakiś 'głębszy' zamysł, ale ja go zdecydowanie nie chcę rozumieć... ;) _ _ www.tanie-latanie.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke? Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 20:12 Poziom tego portalu pikuje niezmiennie w dół. Myślałem, że Bryła ma ambicję bycia poważnym serwisem architektonicznym, tymczasem trafiają się tu coraz częściej artykuły zahaczające o joemonster.pl, oddee.com itp. To jakaś paranoja, że o co lepszych polskich nowych projektach dowiaduję się z zagranicznych serwisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fadjfa Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 77.236.0.* 28.05.10, 00:51 Bardzo ciekawa, konceptualna architektura. widać tu rękę osoby o bardzo bogatym warsztacie i nieprzeciętnych umiejętnościach. Myślę, że pewnego rodzaju idea zakrzewiona w tym domu jest rozwiniętą myślą Rema Koolhaasa publikacji S M L XL, ale w zupełnie innym wymiarze jakości. Jestem pełen podziwu i szacunku dla osoby, która z pełną konsekwencją zaprojektowała i zrealizowała, tenże prosty, ale wysoce intelektualny, przemyślany i naprawdę niezwykle ciekawy dom, który myślę, że mogę z całą stanowczością powiedzieć zachacza wręcz o nowy niespotykany dotąd kierunek w archiekturze, gdyż skala innowacji domaga się takiego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watcher Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 08:24 przypomina mi polskie wnętrza typu eksklu-sif;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 625 Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.grupa5.com.pl 28.05.10, 11:08 BOSKIE!!! UWIELBIAM TAKI STYL! TYLKO TAK DALEJ CHŁOPAKI! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fps Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 14:10 BRYŁA.PL = PUDELEK.PL DAWAJCIE WSZYSCY NA SZTUKA-ARCHITEKTURY.PL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 213.17.128.* 29.05.10, 13:04 Jak bym tam spała to bym miała koszmary... Brrrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:27 www.thisbox.pl/rejestracja.html?zaproszenie=100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 17:29 Boskie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodama Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 94.78.178.* 29.05.10, 23:42 Na Taiwanie jest też prywatny szpital położniczy, gdzie wszystko jest w Hello Kitty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjanna Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 29.05.10, 23:58 A gdzie ten kot? Mialo byc o kocie? Ja chce zobaczyc tego kota Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? 30.05.10, 01:58 Mnie się to nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntex Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.sileman.net.pl 30.05.10, 11:50 sprawdz czy jestes androidem androidguru.pl/?pwid=df5157319c12470183cecf7ae93a8ba9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 11:51 słodziak,lepsze niez nadete i ponure hoteliska :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.skynet.net.pl 30.05.10, 13:55 Europa tego nie zna, ale dla wschodniej Azji czy Ameryki to nic kontrowersyjnego. Typowy prezent na sweeet siixteeen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość mk Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.acn.waw.pl 30.05.10, 23:32 Dokladnie. Nie ma co rwac szat, to taki domek azjatyckiej kociej Barbie - kwintesencja kiczu i slodkosci zalanych lukrem. Cudne w swej kiczowatosci. Nawiasem mowiac bajeczka o Kitty uczy dobrych manier, grzecznosci, itp. walorow ginacych w naszej czesci swiata. Za to jestem w stanie przelknac caly lukier :) Odpowiedz Link Zgłoś