Dodaj do ulubionych

Gdzie mieszka Hello Kitty?

IP: *.chello.pl 27.05.10, 08:24
co za bzdura, a reksio ma nową budę z płaskim stropodachem o odwróconym układzie warstw....hahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: KRASCHAN Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:14
      no to macie ANTYKATALOGOWIEC
    • Gość: lot Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:14
      co to kogo obchodzi... bryla jest super! najświeższy Nius poranny - gdzie mieszka hello kitty? wszyscy umierają z ciekawości. Ale bzdura
    • Gość: gość Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 195.116.98.* 27.05.10, 11:37
      Nie wszedłbym do takiego budynku nie mówiąc już o noclegu w nim(youtube.com/watch?v=z0F5SAHhBJs )
    • Gość: dddd Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.rev.pro-internet.pl 27.05.10, 12:34
      chata bolka i lolka była ładniejsza (mimo, że mieszkali w jednym pokoju)...
    • Gość: K_D Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 82.196.211.* 27.05.10, 13:26
      taki hotel powinien byc w ksztalcie glowy Hello Kitty - wchodziloby sie przez mordke a wychodzilo.. tylem przez rozowy odbyt. Dziwne, ze lampy, dywaniki i inn nie sa zrobione z hello kitty czy aby niektore zeschizowane fanki nie sa tym hotele zawiedzione? Swoja droga.. dobry produkt, sprzedajny wiec dobry. A czy czemus sluzy? Wydawaniu kasy i znieczulaniu. Tak mysle, ze niektorzy wspolczesni ludzie nie maja odwagi byc soba skupiaja sie wiec na pozorowaniu zaiteresowan, sztuczne zbieranie czegos, sztuczny sens zycia..jak Hello Kitty wlasnie, zenujace ale prawdziwe..
      • mateoxx Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? 05.09.10, 22:01
        hello Kitty mieszka tutaj ;) :

zobacz:
        allegro.pl/hello-kitty-zegarek-bransoletka-30-atm-komplet-i1217724462.html
        ;)
    • Gość: szczerbatek Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 14:56
      Robi wrażenie. Ktoś miał bardzo dużo fantazji, albo dostał bardzo dużo kasy za taki projekt. Zupełnie mi się takie klimaty nie podobają. Już znacznie bardziej odpowiada mi stylistyka przyjemnego kiczu: goo.gl/qJpC Krzywego Domku. Miejmy nadzieje, że poziomy finezji domku Hello Kitty nie osiągniemy nigdy...
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.echostar.pl 27.05.10, 15:57
      Idę po cukierki...
    • Gość: Gregorius Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 16:40
      Tandeta ! ! ! To takie typowe, MADE IN TAIWAN ;/
    • Gość: helou Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 18:08
      cudo! kocham hello kitty! chcę taki dom!
    • Gość: Taker Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.gemini.net.pl 27.05.10, 18:26
      O. Mamo. Co. To. Jest.??
      Pomysł niby ciekawy, ale jakby nie patrzeć na maksa sztampowy, przewidywalny - kwintesencja domu dla lalek, może jest w tym jakiś 'głębszy' zamysł, ale ja go zdecydowanie nie chcę rozumieć... ;)
      _ _
      www.tanie-latanie.net/
    • Gość: ke? Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 20:12
      Poziom tego portalu pikuje niezmiennie w dół. Myślałem, że Bryła ma ambicję bycia poważnym serwisem architektonicznym, tymczasem trafiają się tu coraz częściej artykuły zahaczające o joemonster.pl, oddee.com itp. To jakaś paranoja, że o co lepszych polskich nowych projektach dowiaduję się z zagranicznych serwisów.
    • Gość: fadjfa Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 77.236.0.* 28.05.10, 00:51
      Bardzo ciekawa, konceptualna architektura. widać tu rękę osoby o bardzo bogatym warsztacie i nieprzeciętnych umiejętnościach. Myślę, że pewnego rodzaju idea zakrzewiona w tym domu jest rozwiniętą myślą Rema Koolhaasa publikacji S M L XL, ale w zupełnie innym wymiarze jakości. Jestem pełen podziwu i szacunku dla osoby, która z pełną konsekwencją zaprojektowała i zrealizowała, tenże prosty, ale wysoce intelektualny, przemyślany i naprawdę niezwykle ciekawy dom, który myślę, że mogę z całą stanowczością powiedzieć zachacza wręcz o nowy niespotykany dotąd kierunek w archiekturze, gdyż skala innowacji domaga się takiego określenia.
    • Gość: watcher Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 08:24
      przypomina mi polskie wnętrza typu eksklu-sif;D
    • Gość: 625 Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.grupa5.com.pl 28.05.10, 11:08
      BOSKIE!!! UWIELBIAM TAKI STYL! TYLKO TAK DALEJ CHŁOPAKI! :*
    • Gość: fps Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 14:10
      BRYŁA.PL = PUDELEK.PL

DAWAJCIE WSZYSCY NA SZTUKA-ARCHITEKTURY.PL !!!
    • Gość: Wera Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 213.17.128.* 29.05.10, 13:04
      Jak bym tam spała to bym miała koszmary... Brrrrr..
    • Gość: z Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:27
      www.thisbox.pl/rejestracja.html?zaproszenie=100
    • Gość: lola Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 17:29
      Boskie!:-)
    • Gość: kodama Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: 94.78.178.* 29.05.10, 23:42
      Na Taiwanie jest też prywatny szpital położniczy, gdzie wszystko jest w Hello Kitty ;D
    • Gość: maryjanna Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 29.05.10, 23:58
      A gdzie ten kot? Mialo byc o kocie? Ja chce zobaczyc tego kota
      • vanilla.an Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? 30.05.10, 01:58

Mnie się to nie podoba
    • Gość: syntex Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.sileman.net.pl 30.05.10, 11:50
      sprawdz czy jestes androidem
      androidguru.pl/?pwid=df5157319c12470183cecf7ae93a8ba9
    • Gość: monika Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 11:51
      słodziak,lepsze niez nadete i ponure hoteliska :P
    • Gość: Krzysiek Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.skynet.net.pl 30.05.10, 13:55
      Europa tego nie zna, ale dla wschodniej Azji czy Ameryki to nic kontrowersyjnego.

Typowy prezent na sweeet siixteeen :)
    • Gość: Gość mk Re: Gdzie mieszka Hello Kitty? IP: *.acn.waw.pl 30.05.10, 23:32
      Dokladnie. Nie ma co rwac szat, to taki domek azjatyckiej kociej Barbie - kwintesencja kiczu i slodkosci zalanych lukrem. Cudne w swej kiczowatosci. Nawiasem mowiac bajeczka o Kitty uczy dobrych manier, grzecznosci, itp. walorow ginacych w naszej czesci swiata. Za to jestem w stanie przelknac caly lukier :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka