Dodaj do ulubionych

Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk.

IP: *.ip.jarsat.pl 06.09.10, 17:17
Mam pytanie do studentów ASP w Gdańsku o uczelnie, czy ciężko się dostać? Co trzeba umieć na egzamin wstępny na Architekturę wnętrz? Znacie kogoś, kto potrafiłby mnie dobrze przygotować do egzaminu w 2011 roku? Może któryś z egzaminujących uczy rysunku?

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 10:02
      Na mojeje uczelni były organizowane kursy z rysunku i malarstwa, dowiedz się na uczeni,może na gdańskiej asp też istnieje taka forma przygotowująca do egzaminów,jeśli chcesz sie dostać do profesora,to raczej z polecenia ,po znajomości ;)
    • Gość: a Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.chello.pl 09.09.10, 16:10
      na uczelni są organizowane kursy rysunku i malarstwa w weekendy, prowadzą asystenci i profesorzy z tejże uczelni. minusem jest to że jest tam sporo ludzi i nie wiem jak rzetelnie są tam korekty. ja jestem absolwentką tegoż kierunku, polecam się przygotować do specjalistycznej części egzaminów:) jak ja zdawałam było około 12 osób na miejsce i przyjmowali 15 osób, teraz przyjmują około 20stu.
      • Gość: M. Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.ip.jarsat.pl 13.09.10, 19:57
        Specjalistycznej czyli?
    • Gość: vel-mar Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:25
      przedewszystkim perspektywa w tym jedno i dwuzbiegowa, wszytskie zagadnienia zwiazane z rachitektura, historia sztuki, ,aksonometria...generalnie trzeba umiec duuuzo i bardzo ciezko jest się dostać. Egzaminy trwaja 3 dni. wiem, ze rysunku uczy we wrzeszczu Pan Darek : www.rysovnik.pl
      • Gość: Agaciaaaa Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.profnet.com.pl 16.04.11, 21:58
        tzn że jest to część ustna czy pisemna? Trzeba coś narysować w rzutach aksonometrycznych czy opiera się głównie na teorii?
        • Gość: Aga Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.play-internet.pl 28.05.11, 15:01
          ja polecam pracownię przy Świętojańskiej ( Uczy Dorota, absolwentka ASP) , bardzo fajna atmosfera, przy tym dużo pracy, zadań domowych i naprawdę są efekty w 2010 roku dostało się nas 5 osób na 23 miejsca- wprawdzie wszystkie ciężko pracowałyśmy, ale gdyby nie te zajęcia byłoby to nieosiągalne. www.akademia.kunicki.com.pl
          • Gość: magda Re: Architektura Wnętrz ASP w Gdańsk. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.03.12, 17:51
            jakie na przykład zadania są na egzaminie praktycznym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka