Gość: gość Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.legnica.vectranet.pl 26.12.10, 16:14 Koscielne sku...syny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: 78.86.254.* 26.12.10, 16:28 Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 16:30 żydowskie parchate ryje nie mogą przebolej i wykorzystują debilnych skundlonych POlaczków do swoich celów.Brawo Rydzyk nie poddawaj się. PS W Boga nie wierzę i nie głosowałem na PiS to taka dygresją żeby uniknąć burzy mózgów pokemonów i stereotypowych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: 195.150.167.* 26.12.10, 16:30 tylko w ciemnogrodzie można kraść oficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 16:31 "Hej parchy, czy ja wam bronię budować synagogi w kształcie lokomotywy, albo burdelu w kształcie rogala?" Dużo tegmu podobnych głosów prawdziwych katolików nacechowanych olbrzymią dozą katolickiej złości. Akurat temu parszywcowni spod znaku krzyża odpowiem: a więc, drogi katoliku, my się tylko nabijamy z głupoty wierzących, ich poczucia estetyki i nic więcej. A budujcie to wszystko dla rydzyka. Żyjcie w biedzie i głupocie a wszystko co macie oddawajcie księżom, co nam do tego? Gorzej jest, kiedy zaczynacie rozkradać budżet państwa i przekazywać go księżom, wtedy stajecie się złodziejami. Nie liczę na to, że zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.acn.waw.pl 26.12.10, 16:36 No cóż może mieć Warszawa niedokończoną i pustą jak plastikowa butelka zakopana do 3/4 w ziemi świątynię opaczności,bo z opatrznością Bożą toto ma niewiele wspólnego. Może mieć i Toruń karuzelę lub jak kto woli młynek modlitewny tybetański. A ile na obwodzie tego molocha można będzie postawić puszek na datki,a kąpiel w wodzie święconej to dopiero będzie frajda.A co najdziwniejsze to cudo toruńskie nie ma żadnego elementu związanego z religią chrześcijańską,a tylko zwieńczone jest koroną pychy pomysłodawcy. Czy to wszystko/Licheń,Świebodzin,Warszawa ,Toruń /nie przypomina wam wieży babilońskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 16:40 babaqba z budżetem wszystko będzie ok ...jeśli tylko od spawacie swoje pejsate ryje od koryta.Ukradliście kawałek pustyni w Azji to won do siebie chazarskie pomioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: 78.86.254.* 26.12.10, 16:41 Zalozmy ze "pod Toruniem niczym Disneyland wyrośnie park religijno-rekreacyjny, w którego centrum stanie cukierkowy i bajkowy kościół. Otoczą go obiekty hotelowe, olbrzymi aquapark z wodami termalnymi oraz sklepy i restauracje. Nad wszystkim czuwać ma ojciec dyrektor". A czy papa Rydzyk zaopiekuje sie nieletnimi chlopcami, ktorzy z czystej niewinnosci i dzieciecej beztroski lgna do takiego rodzaju 'religiolandu' gdzie blogo moga sie oddac pokusie w 'cukierkowej' atmosferze? Odpowiedz Link Zgłoś
marek20000 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 16:50 Ja na to womituję.... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensz1 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 17:00 Za co? Telefonia rydzykowa upada, Trwam i Radyjo są coraz bardziej deficytowe. Geotermia w łeb wzięła. Za pieniądze coraz mniej licznych babć? Zostanie kawał betonowego niewiadomoczego, jak w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
mi2s2 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 17:01 Jakie to podłe czasy były, że taki wspaniały biznesmen-wizjoner został księdzem?!Może "ojciec" już za młodu miał takie wizje i plany a nie mając szans w biznesie, żadnej szansy na pozyskanie kapitału wpadł na bardzo genialny pomysł: ZOSTANĘ KSIĘDZEM, OJCEM.... Kto mi da tyle kasy i jeszcze podziękuje, że mógł dać...Wierni na pewno sfinansują wszystkie moje wizje i państwo polskie też dorzuci przysłowiowy grosik - księdzu nie dadzą?! To że familia rydzykowa daje co niedzielę kasę dla dyrektora, to jej sprawa i ich pieniądze ale niechaj później babcie nie płaczą-kraczą że dostają głodowe emerytury... bo to już chamstwo. A dyrektor niech nie naciąga biednych na kasę bo na to są chyba jakieś paragrafy.Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.10, 17:11 Całuję Go w samo serce, Ojciec Rydzyk jest jednym z ostatnich obrońców Polskości. Niech Najświętsza Panienka Go prowadzi i chroni przed tą zgrają komunistycznych wilków co szkaluję imię Jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-łobuz Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.10, 17:13 Jeśli dorobił sią takiego majątku, że ma taką inwestycję, to ile już zapłacił podatku? i czy wszystkim powodzianom juz zabezpieczono byt i usuniąto biedę, że mają na takie kaprysy? tem majątek powinien być w całości somfiskowany i przekazany na potrzeby powodzian i naprawy wałów etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość symos straża Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 17:19 Czy nie jest blużnierstwem budowa kościoła na planie koła. Przecież kołem oznacza się drzwi do kobiecego kibla.Co,już symbolem Matki Boga przestała być róża a stało się nim kiblowe koło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość symos strażak Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 17:23 korekta---powinien być pseudonim symos strażak. Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 17:53 nie mam nic przeciwko budowaniu disneylandów i różnych bożków na polu - kojarzy mi się dość pozytywnie nawet, z taką amerykańską równiną, gdzie nigdy nie wiadomo, jaki kościół napotkasz na najbliższym zjeździe z autostrady. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 17:58 wesolego alleluja..ma facet łeb a plebs jak stado baranow idzie, idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 17:59 o ja... pierd*lę, ale odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
awika.ab Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:03 Tylko czekać na Jezusa i jego, bat ! Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:09 @dziadzioniunio Jesteś księdzem i dzisiaj nie bzyknąłeś jeszcze żadnego ministranta. Stąd ta frustracja i jad w postach? Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:11 Polaczki, weźcie sobie wreszcie wybudujcie wały przeciwpowodziowe, żeby was co roku nie zalewało, zamiast wznosić kolejny kościelny moloch ku pysze kleru katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:13 huckleberry: trafiles w gigantyczna 10-ke!!! Hahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Makabryła: rydzykowe imperium IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 18:20 Zydokomuna sie zbulwersowala Odpowiedz Link Zgłoś
kitajec10 Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:22 do ten wyzej: On przynajmniej z jezykiem polskim nie ma problemow... Odpowiedz Link Zgłoś
pszenic Re: Makabryła: rydzykowe imperium 26.12.10, 18:27 I bardzo dobrze. Niech Torun sie rozwija i daje prace. Komu to przeszkadza? Budowle beda sluzyc takze nastepnym pokoleniom. Odpowiedz Link Zgłoś