Dodaj do ulubionych

luksusowe domy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.11, 12:35
co myślicie o takich projektach architrendy.pl/trendy-w-architekturze/wspolczesna-architektura/
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: luksusowe domy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 14:48
      Ja myślę, że od długiego czasu użytkownik o nazwach zmiennych, ale niezmiennie z wrocławia spamuje promując ten sam blog pod płaszczykiem propozycji dyskusji;)
    • Gość: pani_wiosna Re: luksusowe domy IP: *.5-2.cable.virginmedia.com 14.04.13, 22:16
      dla mnie palac to www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/marbella-luksusowa-rezydencja, na www.tsinvest.pl sa tez inne piekne rezydencje, projekty willi zdobyly wiele nagrod, i to faktycznie unikaty.
      • Gość: mirek Re: luksusowe domy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 18:13
        Warto przeczytać informacje o tej rezydencji tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/inwestycja-luksusowe-rezydencje Jednak wydaje mi sie ze Polsce nie sa jedyne i gdzies czytalem moze nie o podobnych, ale równie luksusowych.
      • bohuumil Re: luksusowe domy 27.06.13, 11:00
        Gość portalu: pani_wiosna napisał(a):

> dla mnie palac to www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/marbella-luksusowa-rezydencja, na www.tsinvest.pl sa tez inne piekne rezydencje, projekty willi zdobyly wiele nagrod, i to faktycznie unikaty.

no rzeczywiscie rezydencja interesująca ... zapewne koszty również astronomiczne :)
    • eri22 Re: luksusowe domy 23.08.13, 23:21
      a świstak siedzi i ....
    • Gość: Michał Re: luksusowe domy IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 20:00
      Ciekawe, ale mnie się bardziej podobają te w stylu www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/rezydencje-etap-1
    • Gość: miki Re: Wykończenia domów luksusowych IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 16:27
      Mi się wydaje, że jeśli chodzi o wykończenia, aranżacje i architekturę luksusowych domów to nie ma lepszej firmy od TS INVEST. Jak nie wierzysz to obejrzyj rezydencje Tesoro Ivory.
    • szerszon0 Re: luksusowe domy 31.01.14, 10:24
      Stronka ciekawa, ale niestety projekt nie istnieje, a szkoda.
    • domdecor111 Re: luksusowe domy 05.02.14, 09:17
      Nie otwiera się
      Zapraszamy do nas - domdecorinspiracje.blogspot.com
      www.facebook.com/domdecor.zawadzka
      www.domdecor-meble.pl
      • Gość: Domator Re: luksusowe domy IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 11:35
        Byłem i u Was, i na stronie Tesoro Ivory. Muszę przyznać, że to luksusowe osiedle bardziej do mnie przemawia. Tym bardziej, że przeczytałem, że mieszkają tam ludzie, którzy pielęgnują ponadczasowe wartości,między innymi szacunek do drugiego człowieka i uczciwość.
        • Gość: Migotka Re: luksusowe domy IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 00:29
          Znam osiedle Tesoro Ivory. Robi wrażenie, jak się je ogląda na żywo. Dla zainteresowanych grupa TS Invest w ich pobliżu oferuje również działki budowlane.
    • piotrt88 Re: luksusowe domy 12.07.16, 01:21
      Polecam sprawdzić te projekty Luksusowe Aparatamenty w Sopocie, Gdyni, Gdańsku, naprawdę wyglądają na świetnie wykonana pracę. Może oferta nie należy do najtańszych, ale za jakość się płaci :)
    • Gość: kicia Re: luksusowe domy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.16, 14:15
      Domy ciekawe... ale jeżeli chcecie sami stworzyć swój indywidualny dom to zadzwońcie do nich: q2studio.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka