Dodaj do ulubionych

Nowe, ciekawe fora

26.04.07, 11:10
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47072
Juz pomknął?
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 13:52
      Mocne. Dziwne ze nie zamknal.
      • mateuszwierzbicki Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 14:05
        czeka na wpis i dopiero wtedy zamknie :)
        • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:22
          aż mię świerzbi klawiatura, coby coś napisać. Ale zepsułabym dziewiczą biel strony.
          • viki2lav Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:26
            tez sie powstrzymalam, przed PRRR!!! ale tak raczo biezy!
            • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:29
              Proponuje temu forumowi zrobic dobrze, a nawet lepiej, do klawiatur, PT Kolektywie:)
              • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:31
                Uprzejmie informuje PT ze inkryminowane forum jest zamkniete od wewnatrz na
                klodke i trzeba sie zapisac na liste oczekujacych:(
              • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:31
                ja siem nie odważe pierwsza, dzię dobry Paniom.
                • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:32
                  znaczy sie nie da nic dopisać?
              • around_the_sun Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:32
                Powiem Wam, że mnie tez korci :)))
                • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:34
                  To sie zapiszmy wszyscy po kolei, ciekawe, czy nas wpuszcza. Idziemy?
                  • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:38
                    ja siem wnerwiłam. Najchętniej to bym złamała zabezpieczenia.
                    • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:38
                      A moze pani?
                      • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:38
                        Silo, godnoscio osobisto czy hakiem?
                        • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:41
                          chyba na razie nie wiem jak :-(
                          • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:42
                            Dobrze, to ide konwencjonalnie zastukac.
                            • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:43
                              Juz. Nazwa forum mnie zainspirowala, gdyz, wypisz - wymaluj, pasuje do mojej
                              sygnaturki, prawdaz?
                              • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:44
                                ale założyciel to Pomk. Tak jakby cztery pierwsze litery tytułu, czyż nie?
                                • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:46
                                  Pani to ma oko, pani Immanuelo, jakby ten tytul rozwinac?
                                • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:47
                                  niejakiego Pomka jest jeszcze to:
                                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47070
                                  • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:48
                                    O, a to jest otwarte!
                                    • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:51
                                      Pani Fiorku, mam wrażenie, że Paniom korci :-)))
                                      • drzejms-buond Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:56
                                        to ja idę sie zapisać w kolejkie do tego pierwszego, bo mnie korci od rana!
                                        ale jak wszyscy to wszyscy! babcia też! żebym sam sie nie ostał!
                                        :-/
                                        • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 16:57
                                          jużeś Pan poszed?
                                          • drzejms-buond Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 17:05
                                            jużem wrócił
                                            :-]
                                            • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 17:07
                                              to ilu nas Dziewiarzy tam juz jest w kolejce?
                                              • olo53 Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 17:24
                                                Ciekawe czy przeklac kaczki tam da sie?
                                                • mateuszwierzbicki Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 18:51
                                                  POMK - Pomykający Ostro Mrożony Kucyk
                                                  • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 19:48
                                                    Prawdopodobnie Ostatni Mohikanin Kanadyjski
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 20:03
                                                    też się zapisałem, ale gad nie odpowiada. To chyba jakieś forum konceptualne :)
                                                  • around_the_sun Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 20:20
                                                    też wysłałam zgłoszenie, ale ani w te ani wewte.
                                                  • around_the_sun Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 20:24
                                                    Prędko Oddalający Mały Kamyk
                                                  • immanuela Re: Nowe, ciekawe fora 26.04.07, 21:51
                                                    to ja też lecę sie zapisać. Uważaj, Mat, stoję za Tobą w kolejce! :-D
                                                  • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 02.05.07, 14:49
                                                    I co, i co? Czy juz ktos zostal dopuszczony do uczestnictwa?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Nowe, ciekawe fora 02.05.07, 15:39
                                                    ja zostałem ;)
                                                  • drzejms-buond Re: Nowe, ciekawe fora 09.05.07, 12:12
                                                    doczekałem się!
                                                    po latach próśb
                                                    :-D)))
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=896
                                                  • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 09.05.07, 12:24
                                                    Nie dostalam zezwolenia...Chlip, chlip:( Ma moze ktos zapasowa chusteczke, bo
                                                    swoja juz musze wyzymac...
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Nowe, ciekawe fora 09.05.07, 15:17
                                                    musi nas Pomk dokładnie sprawdza przed wpuszczeniem :)
                                                  • millefiori Re: Nowe, ciekawe fora 09.05.07, 15:20
                                                    Wyszukiwarka go zalala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka