Gość: korepetycje t5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 23:42 Polecam! Korepetycje z InteriCAD. Każdy poziom zaawansowania. Przyjazny sposób nauczania. http://korepetycje-intericad.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roza Re: Korepetycje InteriCAD T5 IP: *.64k.pl 17.03.14, 10:14 witm czy ogłoszenie jest aktualne proszę o kotakt email biuro@alfavene.pl Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletta Re: Korepetycje InteriCAD T5 IP: *.30.227.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.14, 14:08 Witam, ja równiez jestem zainteresownana. Prosze o kontakt wmforall@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Korepetycje InteriCAD T5 IP: *.play-internet.pl 02.06.14, 23:29 Witam, proszę o kontakt na an.sadowska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
karolinak10 Re: Korepetycje InteriCAD T5 03.06.14, 10:22 Witam, Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę udzielić kilku korepetycji z programu InteriCad T5 - woj.śląskie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula1300 Re: Korepetycje InteriCAD T5 IP: *.eurocash.pl 21.10.14, 20:19 Oferujemy profesjonalne szkolenia, indywidualne konsultacje i korepetycje z obsługi INTERICAD. Każdy poziom zaawansowania, szkolenia od podstaw do experta, pomoc w rozwiązywaniu konkretnych zagadnień podczas konsultacji, korepetycje indywidualne. Skontaktuj się z nami w celu dopasowania toku nauki do swoich potrzeb. Po więcej informacji zapraszamy na stronę intericad.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś