Dodaj do ulubionych

BUDOWNICTWO, ARCHITEKTURA SZKÓŁ

IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.11.04, 01:13
Mam ogromną prośbę. Piszę pracę i poszukuję tytułów prac, książek, czegoś, co
dokładnie omawiałoby temat budownictwa i architektury budynków szkolnych.
Proszę, znam na razie tylko jeden tytuł (może ktoś wie, gdzie kupić tę
książkę, może ktoś widział ją, lub chce się pozbyć? - Przestrzenie i miejsca
szkoły Aleksandra Nalaskowskiego, wyd. w Krakowie w 2002 r.przez wydawnictwo
Impuls).
Bardzo proszę o pomoc, mogą być również tytuły angielskie lub niemieckie,
byle w miarę dostępne:D
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: BUDOWNICTWO, ARCHITEKTURA SZKÓŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:56
      z jakiego miasta jesteś ?
      • Gość: jaija Re: BUDOWNICTWO, ARCHITEKTURA SZKÓŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.11.04, 00:55
        a co, masz podejrzenia, że mnie znasz? Tylko nie mów, że jesteś moim
        wykładowcą:D:D:D:D:D A może tą osobą, do której już zwracałam się z tym
        pytaniem?
        Nie odpowiem wprost, bo naruszyłoby to moją anonimowość. Żebyś jednak się
        przekonał(a), czy mnie znasz, napiszę, że z północnej Polski:D:D:D Pozdrawiam
        • Gość: Łysy IP, IP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:14
          a coz to za skomplikowana zagadka kryminalna? godna holmesa samego :PPP
    • Gość: A Re: BUDOWNICTWO, ARCHITEKTURA SZKÓŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:40
      No nie wiedziałam ze czytanie książek jest wstydliwe
    • Gość: jaija Re: BUDOWNICTWO, ARCHITEKTURA SZKÓŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.11.04, 23:15
      O co Wam chodzi?:D
      • eus_deus na temat 07.12.04, 16:56
        Projektowanie szkoły to bardzo indywidualne krawiectwo...
        Proponuje wybrac sobie MISTRZA.Ja zaufałabym np. Alvaro Sizie i prześledziła
        jak on to robił w np.Faculty of Architecture w Porto,Portugalia.Z sieci możesz
        ściągnąć film-wywiad właśnie o jego szkole-polecam-projekt wart obejrzenia
        (Pritzker swoją drogą)
        • Gość: jaija Re: na temat IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.12.04, 00:27
          Wiesz, ja piszę o szkołach w konkretnej miejscowości...chodzi mi o publikacje
          zawierające jakieś informacje o tym, jak budować szkołę - rodzaje budynków,
          sposoby rozmieszczenia klas, itp. Ale dzięki za zainteresowanie sprawą.
          Pozdrawiam
          • eus_deus Re: na temat 13.12.04, 17:46
            peter neufert"podręcznik projektowania architektoniczno-budowlanego" str.256
            • Gość: maja Re: na temat IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 11:59
              to juz jestesmy 2.Tyle że ja zajmuje się projektowaniem przestrzeni obok
              szkół,ale ksiażek na ten temat jest 0.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka