Gość: KRZYS IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 12:28 jestem mlodym absolwentem architektury mam zamiar zglosic dzialalnosc godpodarcza-studio architektoniczne ale... az wstyd przyznac, nie moge wymyslic nazwy .. pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dede Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:26 "Zielony Listek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 14:43 dzieki, ladne..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:18 manufaktura przestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:46 dorzucam swoje: "Fabryka Domów" "Atelier KRZYS & Partners" "DiK" - Dom i Krzys "AutoCAD'em i MAX'em" - na cześć Zina. "Elo Kolo Architecture - Krzys&Ziomals" A tak poważnie: "Autorska Pracownia Architektoniczna + imię i nazwisko" - bezpretensjonalnie i treściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 19:06 DZIEKI, DZIEKI!! kilka jest fajnych, pomysle.. mam czas do poniedzialku/wtorku to z autocadem fajne, ale ja pracuje w archicadzie :(( moze ktos jeszcze cos wymysli.. mi w miedzyczasie przyszlo do glowy ARCHISTUDIO, ale czy nie ma czegos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 19:35 oj, jest sprawdzilem w googlach :((( to moze DOMEK, tak po prostu.. ja marze aby projektowac domki, tylko domki... tylko czy to nie jakies takie dziecinne..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:43 domek nie brzmi fajnie. a tak a propos to ja tez pracuje w archicadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: nazwa pracowni IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 05.03.05, 15:43 firm o nazwie domek też jest kilka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 17:35 kurcze... zwariuje.. pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:46 Dałem Ci kilka dobrych nazw. Na co jeszcze czekasz. Skończy się czas, wymyślisz na szybko jakiegoś "ArchiKrzysia" i bedzie ci głupio potem, a za zmiany w ewidencji się płaci. Jak Ty masz taką inwencję i wyobraźnię, to może się zastanów czy na pewno dasz sobie radę w prowadzeniu firmy projektowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: nazwa pracowni 05.03.05, 21:11 Pozostaje Ci jeszcze typówka - Krzysztof Iksiński Architektura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BE Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:54 w OGÓLE NIE NAZYWAJ. PO CO CI TO. MNIE ZNAJDUJA PO NAZWISKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 01:16 ja nie do konca bede ja prowadzil niby mnie zatrudniaja, ale mam miec swoja dzialalnosc. a kiedys moze, ale to za kilka lat ale nazwe warto miec, moze mi sie trafi samodzielny projekt pomysle jeszcze wszystkim dziekuje i czekam na jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nazwa pracowni IP: *.voltronik.pl 06.03.05, 07:04 W głowach i dupach sie poprzewracało. "Jestem młodym absolwentem" - no, to co Ty możesz umieć, żeby własną pracownię zakładać i to od razu z "dobra nazwą". Po co Ci ta nazwa - żeby dobrze na pieczątce brzmiała? Bo przeciez Ciebie nikt nie zna i długie lata znać nie będzie... A nazwa firmy (czyli marka) nie będzie nic nikomu nie mówiła choćby "najfajniejsza" była. Chłopie ucz się jeszcze, pracuj ciężko, zrób uprawnienia - a reszta sama przyjdzie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: nazwa pracowni 07.03.05, 10:57 Tylko uważaj, żeby ci się klocki nie poprzewracały. Bo taki domek nie jest łatwo postawić. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 10:50 dobra, starczy juz wiem co zrobie, zamknijmy dyskusje.. bylo fajnie, wiele zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:14 Pochwal się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:08 no to sie chwale www.asior.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:36 Przecież to już było. Rach, ciach, .....w piach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYS Re: nazwa pracowni IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:46 no bylo, bylo.. zartowalem... wsrod projektow dziwnie nie ma tam nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch.ms Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 02:23 To proste : Biuro Architektoniczne AK... - Architekt Krzysztof .......... ... - pierwsza litera nazwiska ........... - nazwisko ( poleca Biuro Architektoniczne AMS ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: nazwa pracowni IP: 217.79.147.* 23.04.05, 10:56 Jak TY masz takie problemy to współczuje ............Kliętom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: nazwa pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:16 Krzycho! Wskakuj w buty i do księgarni po słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś