sha_la_la_la 18.11.06, 21:07 pisać po tym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moutard Re: już nie będę 18.11.06, 21:24 Najlepiej byloby wcale. Pomyslalas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: już nie będę 18.11.06, 21:32 Najlepiej podaj nam ten nowy nick. Co CI to szkodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: już nie będę 18.11.06, 21:38 sha_la_la_la to nie jest shangri-la Odpowiedz Link Zgłoś
ganesza Re: już nie będę 18.11.06, 21:59 sha_la_la_la napisał: > sha_la_la_la to nie jest shangri-la aż tylu inteligentnych inaczej na tym forum że trzeba tłumaczyć? a sam pomysł był śliczny i chyba bardziej skuteczny niż rozmowy serio i próby wytłumaczenia czegoś słodkiej szangicośtam. piątka z plusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: już nie będę 18.11.06, 21:57 będę twoim marzeniem życzeniem skienieniem ręki Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: już nie będę 18.11.06, 22:18 będę zginającym się palcem gluchym klaśnięciem spadającym słońcem Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: już nie będę 18.11.06, 23:11 mam cicha nadzieje ze zaczniesz jako valdi1492 Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: już nie będę 19.11.06, 00:11 kocham Cie i moje uczucie do Ciebie nigdy nie zgasnie, bedzie glebokie i stale jak w Odysei ,Eneidzie i 'M jak milosc' a podli ludzie niech mowia co chca,przestalam o to dbac 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: już nie będę 19.11.06, 00:24 jest taki specyficzny rodzaj miłości,ktory czuje się dotykając plecami pleców Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 01:39 sha_la_la_la napisał: > jest taki specyficzny rodzaj miłości, ktory czuje się dotykając plecami pleców. ten co cos wart, to dotykanie palcami palcow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 01:55 palcami palców,to chyba Barbarella dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:06 sha_la_la_la napisał: palcami palców,to chyba Barbarella dla dzieci ? byc moze tez, ale to bez znaczenia. napewno za to kobieta do mezczyzny i odwrotnie. w szczegolnie interesujacej fazie wstepnej. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:18 nie ma fazy wstepnej - od pierwszej minuty pelne obroty! az furczy! potem mozna sie przytulic (plecami), gadac (zwykle jeden juz spi), zapalic Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:21 jak ktos tak lubi "na Strazaka" (od razu pelny ogien) to bardzo prosze. jednak to nie moj styl. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:27 na strazala? dobre! rozwijasz weza i siup! z sikawki! ;) w ramach gry wstepnej mozna sobie ulozyc pasjansa (odpowiednio wczesniej) jak by tak mial sie rozczulac, to 3 razy do rana by nie zdazyl... no chyba, ze w weekend - a wtedy to tak... mozna sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:29 zapewne myslisz o brzuszku do brzuszka i pysio-pysio,dziubdziasku ? Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: tak, ale on nic nie wart. 19.11.06, 02:35 nie, myslalem o: "dupa wyzej! dziubdziasku!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
erzatz.wampir Re: już nie będę 19.11.06, 08:11 shachar napisała: > kocham Cie i moje uczucie do Ciebie nigdy nie zgasnie, bedzie glebokie i stale > jak w Odysei ,Eneidzie i 'M jak milosc' > a podli ludzie niech mowia co chca,przestalam o to dbac 20 lat temu dzięki sacharyno! tylko ty interesujesz się moim problemem na prawdę i czytasz posty tej chorej kobiety na Magii. Ja już się nawet wstydzić nie mam siły! ona była dla mnie najważniejszą osobą na świecie przez pół roku a teraz wszyscy widzą że jest stuknięta i co mogą sobie myśleć o mnie? że też jestem stuknięty? ja tylko jestem pogięty ale przez tą jędzę bo wcześniej ani póżniej żadna moja klientka się nie skarżyła:>) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: już nie będę 19.11.06, 17:55 ale czasami nie można się powstrzymać ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś