Dodaj do ulubionych

ARCHITEKTA WNETRZ!

20.07.05, 12:52
szukam dobrego architekta wnetrz za rozsadna cene.
Obserwuj wątek
    • Gość: Spacedreamer Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:05
      Możesz napisać w jakim przedziale znajduje się "rozsądna cena", bo ciekawy
      jestem.

• kklementewicz Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 21.07.05, 14:11
        ok 8tys za projekt z nadzorem.
        • Gość: Spacedreamer Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:21
          Bardzo dobra cena, ale za jaki zakres i jaka jest powierzchnia?
        • Gość: bronek kklementewicz czy to poważna oferta? IP: 213.241.40.* 03.08.05, 11:38
          Bo obawiam się, że nie. Żden architekt nie poda ceny przed zapoznaniem się z
          projektem i zakresem tego projektu czyli co, jak, gdzie i kiedy.
      • Gość: kapu Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:01
        rozsądna cena to ok. 100-160 pln/m2 projektowanej powierzchni
      • Gość: c_studio rozsądna cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:01
        a co to jest rozsądna cena? dowiem sie chętnie, bo jestem sama rozsądna i
        architektka w dodatku
    • pishor Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 20.07.05, 20:18
      Hmm.. Ja jestem rozsądnym architektem wnętrz i mam dobre ceny :))
      Może węcej szczegółów? Co to za temat?
    • decorum Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 20.07.05, 20:34
      ja proponuje jak na Warszawe bardzo ciekawa i jak sadze rozsadna cene:)

www.decorum.inpu.net (strona robocza -na razie)

• Gość: pytanie gdzie? metraż? co? IP: 195.69.80.* 20.07.05, 23:17
      możesz uzupełnić dane:
      -gdzie jest mieszkanie/dom/lokal?
      -ile ma metrów?
      -co jest do zaprojektowania?
    • Gość: mjs80 Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:42
      Prosze o podanie szczegolow projektowanej inwestycji. Co jest tematem? Jaki
      metraz i lokalizacja

Pozdrawiam
      Michal

mjs80@gazeta.pl
    • kotliniarka Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 23.07.05, 18:59
      kklementewicz napisał:

> szukam dobrego architekta wnetrz za rozsadna cene.

moge polecic mlodego architekta, przystepnego cenowo.Prosze o kontakt na moj e-
      mail:
      info@getinvolved.com.pl
      • Gość: bronek Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: 213.241.40.* 03.08.05, 11:36
        Młodzi jeszcze niewiele wiedzą i bedą się nadal uczyć, tylko ze w praktuce na
        twoim mieszkaniiu.
    • Gość: kuba Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.pl 25.07.05, 20:33
      Hmmm. za rozsądną cenę czemu nie. Ciekaw tylko jestem co to jest, metraż i
      ogólne warunki. Mój adres architecture@gazeta.pl .
      Pozdrawiam
    • Gość: martyska1 Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.acn.waw.pl 29.07.05, 18:04
      Proszę podać więcej informacji. Zapytanie jest za enigmatyczne.
      Co poszukiwany przez Pana architekt ma zaprojektować?
      pozdrawiam
    • martyska1 Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 29.07.05, 18:07
      czy mógłby Pan podac więcej informacji, np. co poszukiwany przez Pana a.w.
      miłałby zaprojektować ?
      pozdrawiam
      • Gość: libresense Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.autocom.pl 29.07.05, 19:22
        minimalizm t. 606733778 wili@autocom.pl
      • Gość: Katarzyna Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:03
        Zapraszam do współpracy www.n-design.pl
    • Gość: nutka Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:25
      Ja ostatnio byłam na spotkaniu w arcyprojekt i bardzo mi sie podobało. chyba
      sie na nich zdecyduję.pozdrawiam, nutka.
      • Gość: Spacedreamer Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:57
        Tere-fere ;-)
      • Gość: Karol Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:05
        a ja robie projekt w Nasciturus design(75m2) i jest swietny!!!
        • Gość: Spacemouse Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:27
          A ja robię u Spacedreamera - jest super. Spacedreamer też ;-).
          • Gość: Łysy Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:59
            a ja polecam pishora! ;-)
            • architerror Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 03.08.05, 11:39
              o tak, tez polecam
              • pishor Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 03.08.05, 20:32
                Dzięki Panowie. Strasznie mi miło ,że o mnie pamiętacie. Chciałbym się wam
                odwdzięczyć tym samym ale....Nie widziałem niczego co zrobiliście więc sami
                rozumiecie...Nie tracę jednak nadziei,że w końcu odważycie się i poza samym
                gadaniem popiszecie się czymś jeszcze.Bo jak wiadomo gadanie i to do tego
                anonimowe niewiele kosztuje.No to co? Do dzieła!
                Pokażcie co potraficie.Pokażcie COKOLWIEK.
                • Gość: Łysy Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:58
                  ja tez sie ciesze. tym bardziej, ze tym razem, to bylo szczere, z mojej strony:)
                  co do pokazania, niestety, wg mnie nie od tego jest forum, zeby sie tu obnosic,
                  trzymam sie tego odkad jestem na forum (dlugo) i tego sie bede trzymal.
                  pzdr
                  • pishor Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 03.08.05, 21:19
                    Skoro TYM RAZEM to było szczere....Pozdr.
                • Gość: architektka Re: ARCHITEKTA WNETRZ! IP: *.pai.net.pl 04.08.05, 10:31
                  jakby nie patrzeć na twojej stronei tez nie bardzo mozna zobaczyć co
                  zrobiłeś.... wizualizacje to sobie można robić dla sportu.. pokaż jakieś
                  zdjecia, to będziesz wiarygodniejszy...
                  • Gość: monika o co chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:42
                    Kolejna osoba co sama nic nie pokaże, a czepiać się czepia. Masz odwagę, to
                    pokaż. Cokolwiek. Mogą być zdjęcia. Chętnie przyczepię Ci łatkę. Czekam
                    niecierpliwie.
                    • Gość: Spacedreamer Re: o co chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:49
                      Część Monika!
                      Walki z wiatraczkami dzień kolejny ;-).

Do architektki: pokaż coś, a od Pishora won.
                  • pishor Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 04.08.05, 22:17
                    Mówisz ,że wizualizacje można robić dla sportu? No pewnie można.Tylko po co?
                    Nie wiem na jakim programie pracujesz ale chyba nie na takim , który
                    wizualizacje robi ot tak, przy okazji.Zdajesz sobie chyba sprawę z tego ,że
                    każda taka wizualizacja jest wynikiem określonego czasu spędzonego nad
                    projektem.To nie jest tak ,że robi się pstryk! i powstaje obrazek.
                    Co do mojej wiarygodności bądź jej braku. Ja nie robiłem swojej strony po to
                    żeby się uwiarygadniać.Zrobiłem ją dlatego ,że chciałem pokazać możliwości
                    programu na którym pracuję ,a którym tak wielu z Was pogardza. Stąd też pomysł
                    by pokazywać na niej TYLKO wizualizacje. To nie jest strona, której celem ma
                    być "łapanie" klientów. Nie potrzebuję się też uwiarygadniać na tym forum. Nie
                    po to tu zaglądam. Nie mam też zamiaru dowartościowywać się,krytykując innych i
                    tego co robią (inna sprawa ,że nie mam na to szansy - z wiadomych względów :))
                    Uważam ,że byłoby to co najmniej nieprofesjonalne.
                    • architerror Re: ARCHITEKTA WNETRZ! 05.08.05, 01:25
                      aaa, a ja myslalem ze ta strona pokazuje Twoją twórczość, a tu sie okazuje, ze
                      to prezentacja mozliwosci programu
                      a jakiż to program
                      pisior 3D?
                      bo na stronie nie ma informacji, z ciekawosci pytam
    • Gość: bronek A w jakim mieście? IP: 213.241.40.* 03.08.05, 11:33
      Bo to tez ważne
    • Gość: richter POWAŻNY ARCHITEKT WNETRZ NIE ODPOWIE NA TEN IP: 213.241.40.* 03.08.05, 11:47
      Anons zamieszczony przez Ciebie.
      • pishor Re: POWAŻNY ARCHITEKT WNETRZ NIE ODPOWIE NA TEN 03.08.05, 22:56
        Taa... Przynajmniej nie odpowie oficjalnie.Zawsze przecież można wysłać maila
        na private :)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka