Dodaj do ulubionych

POSZUKIWANY PROJEKTANT...

11.10.05, 18:31
Witam,

kupiliśmy z żoną właśnie mieszkanie 75,6 metrowe w Warszawie.

Link do planu: www.ebejot.pl/grafika/plany/g2/e_75_2.html

Potrzebowali byśmy pomocy w zakresie:
- Przebudowa ścianek (mieszkanie się buduje, więc to nie kłopot),
- Aranżacji wnętrz,
- Pomocy w wykonaniu planów w praktyce,
- Pomocy przy zakupie materiałów i sprzętów agd i innych.

Bardzo prosze o przesłanie ofert cenowych, pytań, opisów takiego procesu, bo przyznam, że nigdy nie korzystaliśmy z tego typu usług i nie mamy pojęcia o tym. Mieszkanie będzie "gołe" do wykonania wszystko od początku do końca. mamy jakieś tam pomysły, ale trzeba by je zweryfikować i dobrze dalej pokierować...

Pozdrawiam,
Arek Wierzgała
Obserwuj wątek
    • Gość: SiT Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.10.05, 19:37
      Panie Arkadiuszu,

Zapraszam na naszą stronę www.sitnow.com i jeśli się spodobają nasze realizacje
      to zapraszam do współpracy.

Pozdrawiam

Marcin Tryc
    • woywawa Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... 14.10.05, 09:02
      Od wielu lat zajmję się projektowaniem i wykonywaniem tego typu rzeczy.
      Zapraszam do Studia Mebli Kuchennych Zamoyskiego 47 lub tel 618-22-22
      Wojciech Szymańczak
    • Gość: Krzysztof Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.plocknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:40
      Panie Arkadiuszu,

Zapraszam na naszą stronę www.bkprojekt.com Chętnie nawiążemy współpracę
      Pozdrawiamy

Beata i Krzysztof
    • Gość: sabina polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:23
      Polecam Agnieszke Komorowską z N-design, dobre pomysły,ciepłe mieszkania....
    • Gość: Karol Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:31
      Moje mieszkanie robila pracownia Nasciturus design i jesteśmy z zoną zaskoczeni
      efektem i świetnymi pomysłami. POLECAM w ciemno!
      • Gość: ANNA Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.05, 22:26
        A ja polecam pracownię www.formadesign.pl, zajmą się profesjonalnie całą
        realizacją. Pani Emilia bardzo miła i przyjazna, na pewno sie Pan nie
        rozczaruje projektem.
      • Gość: kleo4321 Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: 195.85.249.* 23.10.05, 21:52
        a jak tam koszty jeśli można wiedzieć. Oglądałam ich projekty na stronie,
        zrobiły na mnie wrażenie. Oby cena nie powalała na kolana...
    • Gość: jolanta_t Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.forweb.pl 25.10.05, 14:14
      Dla mnie robil wnetrze kawiarni mlody architekt z Lodzi. Telefonu nie mam
      teraz, ale ma strone: "quadratum.pl". Jest uczciwy, a to najwazniejsza cecha
      projektanta, jak sie przekonalam...
      • Gość: a22 Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.acn.waw.pl 25.10.05, 19:16
        grubymi nićmi szyta reklama..
        koleżanko "jolu" telefon jest na stronie, zapomniaŁEŚ? :))
        • Gość: jolanta_t Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.forweb.pl 26.10.05, 11:53
          Drogi kolego a22! Właśni po to napisałam nazwę strony, żeby pytający dotarł do
          namiarów. Zdarza się czasami, że ktoś zrobi coś dla kogoś bezinteresownie,
          zapomniaŁEŚ...?
    • Gość: jarek wierzbicki Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:15
      zajmuję się projektowaniem wnętrz, na mojej stronie www.realizacje.com mogą
      Państwo zobaczyć przykłady moich prac, jest tam również opisany przebieg
      usługi, w wypadku Państwa zainteresowania, proszę o kontakt ... pozdrawiam
      J.Wierzbicki
    • Gość: A.P Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:51
      Proszę o kontakt
      Z poważaniem
      arch.Anna Pruszko
      anna.pruszko@hot.pl
    • Gość: ALICE Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: 217.97.238.* 28.10.05, 13:21
      A JA POLECĘ www.interpreter-wnetrz.pl BO PO PIERWSZE ICH CENY SĄ PRZYSTĘPNE, PO
      DRUGIE ROBIĄ DOBRA ROBOTĘ, A PO TRZECIE WIDAĆ,ŻE DLA TYCH LUDZI PROJEKTOWANIE
      TO PASJA.
    • Gość: joanna Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:11
      Witam, zapraszam do współpracy
      joanna_im@interia.pl
    • Gość: arch. A.P Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:59
      proszę o kontakt na mail anna.pruszko@hot.pl Pozdrawiam
    • janusz20001 Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... 03.12.05, 18:52
      Witam.Mogę wykonać aranżację całego mieszkania tylko prosze o dokładne wymiary.
      jeżeli bedziecie zainteresowani proszę odpisać.
      Pozdrawiam Janusz
      gega007@wp.pl
    • Gość: Katarzyna www.n-design.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:04
      Zapraszam na naszą stronę, która przedstawia kilka naszych realizacji,
      publikacje oraz parę informacji o naszej pracowni.
      www.n-design.pl
    • Gość: mwdesigner Re: POSZUKIWANY PROJEKTANT... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 11:45
      witam mamy juz doswaidczenie z tego typu ukladem gdyz przeprojektowalismy juz
      mieszkania w tym budynku. Mamy kilka ciekawych pomyslow. Proszę o kontakt pod
      adresem mwdesigner@o2.pl pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka