Gość: aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:03 widzialam wasz projekcik mieszkania klienta warszawskiego devolepera. Marny, nic nadzwyczajnego , zero polotu. A tak sie oglaszacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rywin Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:40 nie masz większych problemów, może brzydka jesteś , bo jak wytłumaczyć zainteresowanie młodymi chłopakami którzy starają się zaistnieć , gdzie twój polot podaj link to może też ocenimy co osiągnęłaś w swojej dziedzienie9pod warunkiem że jest inna niż nazwa forum). Prezentują taki sam poziom jak większość, a że są młodzi to szukają szansy. na pewno nie jest to forum dla architektów z dorobkiem kuryłowicza ani inwestorów na poziomie kulczyka. mam wrażenie że sama skończyłaś kurs rysunku i zżera cie frustracja.jaki kraj takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:54 napisalam krotko co mysle a Ty sie rozpisalas cos tam sugerujac o frustracji.Nie jestem po kursie lecz mam kierunkowe wyksztalcenie.To wlasnie ich projekty sa jak ludzi po kursie lub prenumerujacych pisemka o wnetrzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch. Re: do jn architekci IP: 80.51.198.* 15.10.05, 10:25 zazdrosna jestes ?:) skoro piszesz o nich to juz dobrze świadczy o biurze że jest w kregu opinij, jakichkolwiek, ale postaraj sie o konstruktywna krytyke - osoby z branży, bo mam wrażenie i tu podziele opinie kolegi że jednak jestes sfrustrowana i chyba niedoceniona..przez otoczenie, pozdrawiam architekt z Warszawy, a do JNarch.- walczcie o klienta gdzie tylko sie da ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdk Re: do jn architekci IP: *.net81-65-165.noos.fr 15.10.05, 11:42 no coz, wystarczy wejsc na strone biura i po prostu zobaczyc, ze nie jest to architektura wysokich lotow, manieryzmy itd.... a wnetrza sa rzeczywiscie jak po szybkim kursie. bez spojnej koncepcji, przeladowane, bez detali (przynajmniej nie widac ich na renderach). skoro juz macie tego klienta, to robcie (jesli potraficie) prawdziwa architekture zamiast podobnych knotow jakie powstaja w naszym polskim krajobrazie: klinkierek, przezklena elewacja z przewymiarowana konstrukcja, wyciete okno na rogu, zeby bylo fajnie, no i wykusz, bo koniecznie musi cos wystawac z budynku... bo tak w holandii robia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:51 a może jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś