Dodaj do ulubionych

do jn architekci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:03
widzialam wasz projekcik mieszkania klienta warszawskiego devolepera. Marny,
nic nadzwyczajnego , zero polotu. A tak sie oglaszacie
Obserwuj wątek
    • heresy Re: do jn architekci 14.10.05, 13:08
      Link przydałoby się podać... :)
    • Gość: rywin Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:40
      nie masz większych problemów, może brzydka jesteś , bo jak wytłumaczyć
      zainteresowanie młodymi chłopakami którzy starają się zaistnieć , gdzie twój
      polot podaj link to może też ocenimy co osiągnęłaś w swojej dziedzienie9pod
      warunkiem że jest inna niż nazwa forum).
      Prezentują taki sam poziom jak większość, a że są młodzi to szukają szansy. na
      pewno nie jest to forum dla architektów z dorobkiem kuryłowicza ani inwestorów
      na poziomie kulczyka. mam wrażenie że sama skończyłaś kurs rysunku i zżera cie
      frustracja.jaki kraj takie forum
      • Gość: aw Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:54
        napisalam krotko co mysle a Ty sie rozpisalas cos tam sugerujac o
        frustracji.Nie jestem po kursie lecz mam kierunkowe wyksztalcenie.To wlasnie
        ich projekty sa jak ludzi po kursie lub prenumerujacych pisemka o wnetrzach.
        • Gość: arch. Re: do jn architekci IP: 80.51.198.* 15.10.05, 10:25
          zazdrosna jestes ?:) skoro piszesz o nich to juz dobrze świadczy o biurze że
          jest w kregu opinij, jakichkolwiek, ale postaraj sie o konstruktywna krytyke -
          osoby z branży, bo mam wrażenie i tu podziele opinie kolegi że jednak jestes
          sfrustrowana i chyba niedoceniona..przez otoczenie,
          pozdrawiam architekt z Warszawy, a do JNarch.- walczcie o klienta gdzie tylko
          sie da !
          • Gość: tdk Re: do jn architekci IP: *.net81-65-165.noos.fr 15.10.05, 11:42
            no coz, wystarczy wejsc na strone biura i po prostu zobaczyc, ze nie jest to
            architektura wysokich lotow, manieryzmy itd.... a wnetrza sa rzeczywiscie jak po
            szybkim kursie. bez spojnej koncepcji, przeladowane, bez detali (przynajmniej
            nie widac ich na renderach). skoro juz macie tego klienta, to robcie (jesli
            potraficie) prawdziwa architekture zamiast podobnych knotow jakie powstaja w
            naszym polskim krajobrazie: klinkierek, przezklena elewacja z przewymiarowana
            konstrukcja, wyciete okno na rogu, zeby bylo fajnie, no i wykusz, bo koniecznie
            musi cos wystawac z budynku... bo tak w holandii robia..
    • Gość: eee Re: do jn architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:51
      a może jakieś konkrety?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka