dina24 16.12.05, 21:17 Czy zna ktoś stronke na której można się pobawić w projektowanie domów? (kolory elewacji, dachówek, wielkość okien). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axx Re: projektowanie domów IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 17.12.05, 02:27 Moze sprecyzujesz dokladnie o co ci chodzi. Marta martamucha @gazeta .pl posiada software do projektowania domow a takze dokumentacje projektowe takich domow rezydencyjnuch w USa. Wyslalem jej takie dokumentacje. Konkretnie o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: projektowanie domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 02:41 www.lipinscy.pl/wyszukaj.xml?filter=colorchange&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy88 Re: projektowanie domów IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 20:58 Zapraszam tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dina24 Re: projektowanie domów 17.12.05, 14:43 Mam zamiar kupić projekt domu, jednak widok zewnętrzny(jaki można obejrzeć na stronach firmy sprzedającej) nie bardzo mi odpowiada. Chciałabym zobaczyć jak bedzie się prezentował w innym kolorze dachówki, elewacji, rozbudowanymi oknami i tarasem. Dlatego poszukuje namiarów na program lub strony www gdzie mogłabym skopiować i zmienić wygląd budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: projektowanie domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 23:52 Ten dom napewno nie ędzie się prezentować tak jak na stronie www. Proponuję Photoshopa... Odpowiedz Link Zgłoś