Dodaj do ulubionych

Architekt wnętrz -Warszawa

• Gość: Rafał Leszczyński Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:04
      Architekt wnętrz tel.781 939 329
    • Gość: Gutdesign Projektowanie wnętrz Warszawa o ON-LINE zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 11:43
      Profesjonalne i niebanalne projekty wnętrz w przystępnych cenach!
      Zaprojektuję
      funkcjonalnie i z pasją wnętrze Twoich marzeń.
      Porady i aranżacje.
      Projekty wykonawcze.
      Nadzór autorski.
      Własna ekipa remontowa.
      PROJEKTY ON-LINE.

Zapraszam serdecznie.
      PORTFOLIO:
      gutdesign.iportfolio.pl/
      • Gość: nut projektowanie wnętrz IP: *.chello.pl 10.08.10, 15:33
        Szukam architekta, który zaprojektowałby mieszkanie i nadzorował prace
        wykończeniowe. Mieszkanie znajduje się w Warszawie, ma 103 m2 i jest w stanie
        deweloperskim. Oferty wraz z przybliżoną ceną (wiem, że to zależy od projektu,
        ale zależy mi, żeby choć mniej więcej zorientować się, ile pieniędzy muszę
        przeznaczyć na ten cel)za metr kwadratowy oraz ceną za nadzór autorski proszę
        przesyłać na adres: nutssis@gmail.com
        • Gość: nut2 Szukam architekta IP: *.chello.pl 10.08.10, 15:36
          Szukam architekta, który zaprojektowałby mieszkanie i nadzorował prace
          wykończeniowe. Mieszkanie znajduje się w Warszawie, ma 103 m2 i jest w stanie
          deweloperskim. Oferty wraz z przybliżoną ceną (wiem, że to zależy od projektu,
          ale zależy mi, żeby choć mniej więcej zorientować się, ile pieniędzy muszę
          przeznaczyć na ten cel)za metr kwadratowy oraz ceną za nadzór autorski proszę
          przesyłać na adres: nutssis@gmail.com
        • Gość: devangari Aranżacje wnętrz - W-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 18:02
          Szukasz ciekawych rozwiązań? Interesuje Cię oryginalne, ale też racjonalne podejście do projektowania wnętrz? Chciał(a)byś innowacyjnie i nie drogim kosztem zmienić wygląd swego pokoju/mieszkania/domu? Świeże, nie poddane schematom z biur projektowcyh, pomysły zaproponuje studentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej. Oferuję kompleksową usługę projektu wnętrz tj.:

- opis techniczny
          - inwentaryzacja
          - rzuty
          - widoki
          - przekroje
          - detale
          - wizualizacje
          - kosztorysy

Cena do uzgodnienia w zależności od metrażu.
          Podejmę się projektu w Warszawie i okolicach, ale także jest możliwość pracy zdalnej drogą mailową.
          Podejmę się również przerysowywania rys.technicznych do autocada badz archicada, a także wykonania wizualizacji fotorealistycznych, badź rysunków/grafik odręcznych.

WWW: devangari.idesigner.pl/

Wszelkie pytania proszę kierować na E-MAIL: devangari.design@gmail.com
    • Gość: Maria Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 83.143.161.* 09.12.10, 22:50
      Zdecydowanie moge polecic Pania Asie z www.chrusciany.pl Po prostu bardzo dobrze mi sie mieszka w domu, ktory ona zaprojektowala, a to chyba najwazniejsze. Polecam, bo Pani Asia zarowno projektem jak i pilnowaniem wykonawcow.
      • Gość: homeandstyle.pl Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 10:02
        Zapraszamy do współpracy
        www.homeandstyle.pl
        Proszę przesyłać zapytania na adres: biuro@homeandstyle.pl
    • tentimenti Przebudowa w starym drewnianym domu - Wołomin 13.03.11, 15:45
      Witam
      poszukuję projektanta-architekta do wykonania kompleksowego projektu przebudowy istniejącego układu w starym domu.
      Obecnie na dole 2 pokoje kuchnia i łazienka, strych praktycznie nie użytkowany bo niefunkcjonalny. Dziecko rośnie więc wymaga przestrzeni, a my pracownicy tzw umysłowi też wymagamy kąta do pracy.
      Proszę na priv.
      • Gość: Aleksander Architekt IP: 178.73.49.* 14.09.11, 18:44
        Witam i zapraszam!
        www.krasinskiwarsaw.pl/
        www.thenzp.com/default.aspx
        www.voiceamerica.com/episode/56186/appalachian-knowledge-economy
    • Gość: ... Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.189.73.40.e-plan.pl 04.09.11, 22:12
      proszę sprawdzić NatusDESIGN.
      • architekt-warszawa Re: Architekt wnętrz -Warszawa 29.10.11, 16:04
        Na stronie architektura.info jest cała lista architektów działających na własną rękę - www.architektura.info/index.php/katalogi/freelance_architekci
        oraz lista pracowni architektonicznych -
        www.architektura.info/index.php/katalogi/pracownie_architektoniczne
        • architekt-warszawa Re: Architekt wnętrz -Warszawa 29.10.11, 16:12
          Podaję jeszcze raz linki, bo w poprzednim poście nie działają:
          architekci
          pracownie architektoniczne
          lub polecam swoje usługi - namiary w stopce
          • gerald8 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 22.04.13, 13:26
            warto przejrzeć oferty (i portfolia) tutaj:
            baza architektów - architekci w Polsce
      • Gość: tutu Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 79.162.67.* 20.12.13, 09:25
        Ooo ja cię, ile namiarów :) Spokojnie każdy może sobie tu znaleźć takiego architekta/projektanta który będzie mu najbardziej odpowiadał :) Internet to jednak potęga, heh można podzielić się opiniami i pogadać :) Ja Wam kochani polecę panią architekt Ewę (nazwiska nie podaję, bo nie wiem czy mogę tak na forum) z łódzkiej DE-NOVY. Nie tylko świetna specjalistka w swojej dziedzinie, ale też sympatyczna kobieta.
    • Gość: gość portalu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 11:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Maja Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 18:55
        To niech pan uważa bo takie oskarżenia są karalne, w internecie też - pana dane są dostępne. Nie jestem tą projektantką jakby co :) Ale oskarżenia trzeba udowadniać.
    • Gość: Gutdesign Studio Gutdesign Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 19:01
      Zapraszam serdecznie do skorzystania z mojej oferty na projekt wnętrza - konkurencyjne ceny i profesjonalna, wszechstronna usługa. Kontakt podany na stronie
      www.gutdesign.com.pl/
      • Gość: wilanów Re: Studio Gutdesign Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 15:51
        Polecam dobra młoda panią architekt. Panią Agnieszkę tel 531 20 85 85. Jest z nią świetny kontakt. Szybciutko odpowiada na wszystkie maile i telefony. Pokazuje różne możliwe wariant. My z mężem powierzyliśmy jej nasze dwie łazienki. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz chcemy aby wykonała nam projekt salonu.
    • Gość: beainterior Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 17:56
      polecam www.Talo-Project.pl,pozdrawiam
      • devangari.design Architekt wnętrz -Warszawa 06.03.12, 21:07
        Szukasz ciekawych rozwiązań? Świeże, nie poddane schematom z biur projektowych, pomysły zaproponuje absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej. Oferuję kompleksową usługę projektu wnętrz oraz sprawdzoną ekipę wykończeniową.

Wszelkie pytania proszę kierować na maila:
        devangari.design@gmail.com

WWW: devangari.idesigner.pl
      • Gość: faccio Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 5.168.187.* 03.08.13, 10:51
        Witam, jestem Technical Wnętrze Mediolanie, środek i handlowych przywóz i wywóz produktów dla budownictwa, ceramika, mozaika, parkiet, drzwi, wanny, prysznice kaskadowe wykonane we Włoszech.
        Możesz mieć wszystkie włoskie i hiszpańskie marki widoczne na naszej stronie internetowej

www.faccio.org/servizi-e-consulenze/ceramiche-italiane-c-tutte-le-marche/

Jesteśmy pod ręką, z zespołami budowniczych, murarzy, dekarzy, stolarzy, hydraulików włoskich.
        Jesteśmy do Państwa dyspozycji w celu realizacji projektów i ważnych.
        Zadzwoń do nas na wszystkie potrzeby naszego faccionet@gmail.com internetowych adresów.
        Dziękujemy za uwagę i Atua za uwagę.
        Do zobaczenia wkrótce!
        Ermanno Faaccio
        FAACCIO LIVIO TEAM
    • Gość: rowicki Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 20:43
      Z chęcią wykonany projekt
      Www.rowickilichotaarchitekci-architekci.pl
    • Gość: Beata Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 10:00
      Polecam sprawdzonego przez nas architekta Marcin 791 747 818
      • Gość: Agata Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 14:02
        www.architektki.pl Pani Weronika 608674422
        Wlasnie trwa remont w projektowanym przez nią mieszkaniu. Jestesmy bardzo zadowoleni z jej usług.
    • Gość: twoje-wnetrza Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 31.03.12, 15:30
      Zapraszam wszystkich którzy potrzebują pomocy architekta, porady, zaprojektowania mieszkania albo domu. Kontakt do mnie twoje-wnetrza@o2.pl
      Dyplomowany architekt z doświadczeniem.
    • twoje-wnetrza Re: Architekt wnętrz -Warszawa 31.03.12, 15:42
      Zapraszam wszystkich którzy potrzebują pomocy architekta, porady, zaprojektowania mieszkania albo domu. Kontakt do mnie twoje-wnetrza@o2.pl
      Dyplomowany architekt z doświadczeniem. Projektuję w różnych stylach ale najbliższy jest mi styl współczesny i nowatorskie rozwiązania. Współpracuję również przez internet oferując niższą cenę za projekt. Wszystkich serdecznie zapraszam.
      Pozdrawiam,
      twoje-wnetrza@o2.pl, twoje-wnetrza@gazeta.pl
      • adam_75_warszawa Re: Architekt wnętrz -Warszawa 26.04.12, 20:13
        a ja korzytalem z firmy www.ednadesign.pl maja własne sprawdzone ekipy remontowe i stolarskie a także duze rabaty na sanitariaty, podłogi i ceramikę. Polecam tel. 697 562 600
    • Gość: Architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 178.73.49.* 27.04.12, 20:11
      Witam i zapraszam!
      www.krasinskiwarsaw.pl/
      www.thenzp.com/default.aspx
      www.voiceamerica.com/episode/56186/appalachian-knowledge-economy
      • Gość: homeandstyle.pl Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 05:05
        Nowości, ciekawostki wnętrzarskie, projekty realizacje
        www.facebook.com/homeandstyle.katarzyna.rohde
    • Gość: czarodziej Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.30.22.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.13, 20:16
      Zapraszam na stronę www.czarodziejwnetrz.pl
    • Gość: kubatura Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.13, 13:56

Witam serdecznie,
      Pragnę zgłosić
      kandydaturę mojego biuro projektowego jako wykonawcę kompleksowego projektu
      aranżacji wnętrza mieszkania.

Projekt obejmowałby:

- dobór kolorystyki pomieszczeń (ściany, wykładziny, parkiet, płytki )
      - dobór oświetlenia
      - dobór mebli
      - dobór armatury
      - dobór tkanin
      - kosztorys wszystkich elementów użytych w projekcie
      - wizualizację i rzut poziomy
      - kłady ścian
      - projekt przyłączy wod-kan, gaz, elektryki

Projekt zostanie wykonany na podstawie Państwa preferencji kolorystycznych i
      stylistycznych oraz orientacyjnych kosztach, które chcieliby Państwo
      przeznaczyć na wykończenie domu. Uwzględnione zostaną także sugestie, które
      meble chcieliby Państwo zostawić, a które można odświeżyć.

Koszt wykonania kompleksowego projektu zawierającego wszystkie projekty
      branżowe wyceniam to 350 zł/m2 powierzchni użytkowej. Cena ta obejmuje
      przyjazd do Państwa i wykonanie inwentaryzacji oraz dokumentacji
      fotograficznej. Dodatkowo w trakcie realizacji projektu możemy spotkać się u
      Państwa kilka razy w celu omówienia projektu oraz tzw "zakupów z klientem "

Zapraszam do współpracy z naszym biurem. Proszę o kontakt 781 012 050.

Z poważaniem

Sylwia Szczygieł
    • parafka82 Re: Architekt wnętrz - Łódź 06.02.13, 09:20
      Polecam www.krysinska.com.pl architekt dostępny dla każdego, nawet przeciętniaka. Pomaga nawet przy doborze koloru ściany w pokoju a ceny śmieszne, łódzkie, że tak to ujmę.
      • Gość: Wiola Re: Architekt wnętrz - Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.14, 12:27
        W Łodzi polecam projektantkę Agatę Balińską (Pracownia Projektowa Balińska Wnętrza,
        tel. 693546904). Znalazła świetne rozwiązania do mojego niedużego mieszkania w bloku. Jest bardzo kreatywna i słucha klienta. Dużym plusem firmy jest to, że współpracuje z ekipą remontową i stolarską. Nie musiałam więc na własną rękę szukać poszczególnych fachowców. Wszyscy się sprawdzili, właśnie dlatego, że jedna grupa współpracuje z drugą a przede wszystkim realizuje dokładnie wizję projektantki. Dzięki kompleksowo działającej firmie Pani Agaty, czas urządzania mojego mieszkania mogłam skrócić do minimum. To ważne bo nikt nie lubi żyć w bałaganie.
          • mleborski Re: Architekt wnętrz - Łódź 19.06.15, 16:00
            Dzięki za polecenie designfactory-lodz.pl skorzystałam z ich usług i po prostu musiałam tu wejść i podziękować, dla mnie rewelacja,profesjonalnie i miło :) a najważniejsze, że dobrze się czuję w swoim mieszkaniu. Również polecam
    • Gość: kropelka80 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.13, 23:12
      Polecam firmę TeTaTe.eu z Warszawy. Na stronie www mają swoje portfolio.
    • nezumi9 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 12.02.13, 16:07
      Warto sprawdzić studio GUTDESIGN z Warszawy. Tu jest portfolio pani Edyty: www.gutdesign.com.pl/
    • Gość: Art-Design Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 178.213.91.* 20.02.13, 03:30

Witam. Chętnie podejmę się tego zlecenia.
      Portfolio: www.artd3sign.pl
      mail: biuro@artd3sign.pl
      Wystawiam faktury Vat.
      Zapraszam do współpracy
    • Gość: Arch.Krasiński Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 10:34
      Projekty stworzone przez doświadczonego architekta - dokładne i stylowe, z ujmującą spójnością formy i czytelnością kompozycji .
      Serdecznie zaprasza studio „Krasinski Warsaw architecture & interior design”
      Strona (jeżeli problem z otwarciem - zbyt mały monitor, - pod prawym przyciskiem
      - pokaż wszystko)

www.krasinskiwarsaw.pl
    • Gość: architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 21:59
      Zapraszam www.dla-ciebie-wnetrza.com
    • Gość: x-system beata cho Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.13, 16:38
      Zapraszam na moja stronę www.x-system.pl. Podejmuję się nietuzinkowych projektów w rozsądnej cenie.
    • Gość: Bea.Atelier Projektantka wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 22.04.13, 17:31
      Witam,
      Jestem projektantką wnętrz z Warszawy. Chętnię podejmę się aranżacji mieszkania :) Obecine oferujemy 15% wiosenne rabaty, po uwzględnionej obniżce cena- 50 zl/m2.
      W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy bea.atelier@wp.pl

zachęcam do współpracy i pozdarwiam,
      Bea Atelier
    • Gość: Paweł Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 80.50.141.* 25.04.13, 16:27
      Polecam firmę Stolzenbach. Ich strona www.stolzenbach.pl Jestem zadowolony z ich usług !!!
    • sto-marek Re: Architekt wnętrz -Warszawa 06.06.13, 17:23
      Być może dla szanownego architekta byłeś za małym zleceniodawcą.
      Polecam Monikę Olejnik www.mo-studio.pl. Sprawdziłem - jestem zadowolony. Poświęca dużo czasu klientowi i nie trzyma się sztywno ani zakresu ani terminów (których nie dotrzymałem).
      Ok. jestem trudnym klientem i marudzę, ale właśnie potrzebowałem osoby, która sprawdzi różne warianty i ma doświadczenie. I poświęci na to czas, bo to jest wspólna praca. Nauczony przykładem znajomych szukałem architekta, a nie dekoratora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka