kno-5 19.06.06, 14:27 Jak najlepiej urządzić mieszkanie? Wejdźi zobacz czego jeszcze nie widziałeś. www.archideko.pl Zobacz nowości firm najlepszych w branży. Wyraź swoją opinie.Czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Projekty studia salony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:30 Niezła stronka tylko muszą jeszcze popracować pomysłowo przedstawione salony z wiekszości miast Polski. Musiałem pobrać jawe żeby obejrzeć panoramki.Ale warto było.Dzieki za link. Polece znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_102 Re: Projekty studia salony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:04 Mam znajomego projektanta i zaje....fajnie mu się podobała A mnie podobała sie tam przejrzystość i brak latających banerków co chyba każdego denerwują. Stronka ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Projekty studia salony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:11 Stronka bardzo fajna, tylko dlaczego taki mały wybór firm? Jesli przedstawicielem mebli kuchennych sa tylko salony BRW i Wubil (chodzi o Warszawe) to nie jest to rewelacja. Proponuje szerszy przekroj firm, nie tylko te najtansze. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś