Dodaj do ulubionych

Projekty indywidualne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:37
Dla zwolenników projektów indywidualnych kilka interesujących przykładów
raider55.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Re: Projekty indywidualne IP: *.chello.pl 28.09.06, 18:57
      dobra Roman pokaż jeszcze coś dobrego zdaniem Ciebie Ekspercie o narzekań.
      A może Ty jesteś ,,baba,, i tylko lamentować umiesz .
      • Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:03
        Lepsza baba niż bob(a).
        • firma-ekipa Re: Projekty indywidualne 28.09.06, 19:45
          A jednak wymiękasz , czy aparatu do zdjęć nie masz.
          Wiesz fotki ładnych domow można robić bez pozwolenia \
          Widok ładnego domu to przestrzeń włsność publiczna jakbyś nie wiedział
          Pomysł na temat masz ok. ale wykonanie z twojej strony trochę skromne .
          Naprawdę chcę się mylić i przyszłości niedalekiej podziwiać Twój geniusz
          twórczy. Popzdro Roman trzym się .
          • Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:03
            Prawdą jest to co tu o tobie piszą, tylko ty mogleś wpaść na pomysł, że to mój
            blog.
            • firma-ekipa Re: Projekty indywidualne 28.09.06, 20:10
              Nie gorączkuj się. Tylko do roboty chłopie . A Ty byś tylko plotkował może
              wyrosłeś wsród samych kobit i udzieliło Ci się plotkowanie bo gadasz od rzeczy.

Gość portalu: Roman napisał(a):

> Prawdą jest to co tu o tobie piszą, tylko ty mogleś wpaść na pomysł, że to
              mój
              > blog.
              • Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:22
                > A Ty byś tylko plotkował może
                > wyrosłeś wsród samych kobit i udzieliło Ci się plotkowanie bo gadasz od rzeczy

Tak, dlatego tak miło mi się z panią rozmawia, zwłaszcza, że w tym blogu to i
                może ekipy dzieła.
                • Gość: bob Re: Projekty indywidualne IP: *.chello.pl 02.10.06, 14:29
                  Ztakło gościa o nicku roman . To jakis blagier .

A może , będzie miał odwagę ,,wychylć nos,, ponownie : ZOBZCZYMY
                  • Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:46
                    > ZOBZCZYMY

No zobzczymy.
    • Gość: dobre Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:35
      bardzo dobre
      • Gość: autor a ja mam pytanie w zwiazku z tymi ,,projektami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:17
        a ja mam pytanie w zwiazku z tymi ,,projektami"
        czy to są projekty indywidualne??

no bo gotowce by sie chyba nie sprzedawly jak świeze buleczki
        i czy ktos to podpisal ,moze mial uprawnienia ( a moze nic nie ,,rozumial")

i kto dal na to zgodę ,ślepy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka