Gość: Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:37 Dla zwolenników projektów indywidualnych kilka interesujących przykładów raider55.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob Re: Projekty indywidualne IP: *.chello.pl 28.09.06, 18:57 dobra Roman pokaż jeszcze coś dobrego zdaniem Ciebie Ekspercie o narzekań. A może Ty jesteś ,,baba,, i tylko lamentować umiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:03 Lepsza baba niż bob(a). Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Projekty indywidualne 28.09.06, 19:45 A jednak wymiękasz , czy aparatu do zdjęć nie masz. Wiesz fotki ładnych domow można robić bez pozwolenia \ Widok ładnego domu to przestrzeń włsność publiczna jakbyś nie wiedział Pomysł na temat masz ok. ale wykonanie z twojej strony trochę skromne . Naprawdę chcę się mylić i przyszłości niedalekiej podziwiać Twój geniusz twórczy. Popzdro Roman trzym się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:03 Prawdą jest to co tu o tobie piszą, tylko ty mogleś wpaść na pomysł, że to mój blog. Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Projekty indywidualne 28.09.06, 20:10 Nie gorączkuj się. Tylko do roboty chłopie . A Ty byś tylko plotkował może wyrosłeś wsród samych kobit i udzieliło Ci się plotkowanie bo gadasz od rzeczy. Gość portalu: Roman napisał(a): > Prawdą jest to co tu o tobie piszą, tylko ty mogleś wpaść na pomysł, że to mój > blog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:22 > A Ty byś tylko plotkował może > wyrosłeś wsród samych kobit i udzieliło Ci się plotkowanie bo gadasz od rzeczy Tak, dlatego tak miło mi się z panią rozmawia, zwłaszcza, że w tym blogu to i może ekipy dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Projekty indywidualne IP: *.chello.pl 02.10.06, 14:29 Ztakło gościa o nicku roman . To jakis blagier . A może , będzie miał odwagę ,,wychylć nos,, ponownie : ZOBZCZYMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:46 > ZOBZCZYMY No zobzczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Projekty indywidualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:35 bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor a ja mam pytanie w zwiazku z tymi ,,projektami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:17 a ja mam pytanie w zwiazku z tymi ,,projektami" czy to są projekty indywidualne?? no bo gotowce by sie chyba nie sprzedawly jak świeze buleczki i czy ktos to podpisal ,moze mial uprawnienia ( a moze nic nie ,,rozumial") i kto dal na to zgodę ,ślepy? Odpowiedz Link Zgłoś