czarny_kocoor 17.05.07, 12:22 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4138433.html swoja droga - "katedra dziedzictwa kulturowego i humanizacji biznesu na Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie" ? [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiilku Re: Zmarl prof. Zin 17.05.07, 22:12 Ech, smutno... czarodziej... dawno temu, jeszcze w liceum uwielbiałem patrzeć jak wyczarowuje te wieżyczki, cebule, arkady... i ten cudowny akcent. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Zmarl prof. Zin 18.05.07, 17:13 Też mi smutno. Wczoraj się o tym dowiedzialam. Wielka szkoda. Dobrze, że tyle książek i rysunków zostawił. ola Odpowiedz Link Zgłoś
pilc22 Re: Zmarl prof. Zin 18.05.07, 21:07 a ja dowiedziałam sie teraz-od was.. i strasznie mi smutno -- niedawno wykładał w Warszawie, w EAS chodziłam -na ochotnika- na te wykłady :) zapłaciłam za nie, aby pobyć z tym Wielkim Człowiekiem.., który zaszczepił we mnie miłość do architektury..od dzieciństwa.. dał mi-na koniec cyklu wykładów-swój rysunek.. taki robiony na szybko, w czasie wykladu.. wisi u mnie w najbardziej eksponowanym miejscu -- smutno [']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś