Dodaj do ulubionych

torba architektki

IP: *.itpp.pl 11.06.03, 10:07
jak wyglądaja Wasze torby , chodzi mi o format wiekszy niż A4 , ja ciągle
kupuję tą samą torbe od kilku lat a chciałabym zmienić na coś innego , chodzi
mi o coś lekkiego z grubszego materiału.
może coś polecicie
haniut
Obserwuj wątek
    • Gość: inz. Mamon Re: torba architektki IP: 213.33.69.* 11.06.03, 14:39
      Gość portalu: haniut napisał(a):

> jak wyglądaja Wasze torby , chodzi mi o format wiekszy niż A4 , ja ciągle
      > kupuję tą samą torbe od kilku lat a chciałabym zmienić na coś innego , chodzi
      > mi o coś lekkiego z grubszego materiału.
      > może coś polecicie
      > haniut

Ja, na przyklad, nosze torbe borbe.

Uklony,

inz. mamon
      • miltonia Re: torba architektki 11.06.03, 15:21
        A czy borba jest z lekkiego i grubszego materialu?
        • Gość: inz. Mamon Re: torba architektki IP: 213.33.69.* 11.06.03, 17:29
          miltonia napisała:

> A czy borba jest z lekkiego i grubszego materialu?

... oczywiscie, jest zrobiona z archiTektury.

Uklony,

inz. mamon
          • Gość: rooti Re: torba architektki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 01:01
            Co to jest torba-borba... Czyzbym znowu przeoczyl jakis nowy trend ? :D

Ja chodze z neseserkiem A3+; formatki sie nie mna, mozna tam wpakowac co sie
            chce, nawet notebooka i 2 egz. dokumentacji zbindowanej A4. Calosc robi powazne
            wrazenie. A, jak to ktos powiedzial: "czarny neseser i powazna mina otwieraja
            niejedne drzwi".

Pozdrawiam :)
            • miltonia Re: torba architektki 12.06.03, 19:03
              Torba-borba lepsza. Neseser sugeruje urzednicze, a nie artystyczne podejscie do
              pracy.
              • Gość: rooti Re: torba architektki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 03:10
                To moze, w ramach zupelnego extremizmu, zaproponuje zestaw: torba szmacianka
                (koniecznie poszarpana) i luzny berecik artisticzny. W prawej rece paleta
                mozliwosci, w lewej "De Reedificatoria libri decem". Wyraz twarzy: nieprzytomny.
                • Gość: egon Re: torba architektki IP: 212.106.152.* 13.06.03, 20:41
                  polecam reklamówkę - przynajmniej nie kusi złodzieja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka