halmak 11.09.07, 20:37 na widik wyrazy fachowiek autor dostal kislu w majtkach, ach ta nie zaspokojona amicja i kompleksy. nuda .... co tu robic autor ....forum to nie metoda na problemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:59 ahahah ,,na widik wyrazy fachowiek " ja cię sołtys rozumieć wiedzec o co ciebie hodcic mnie ty bawic , jak malo ktura zabafka toc ty nawet nie ćwierć-inteligent ahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: fachowiec 12.09.07, 00:40 spokojnie autor - sprawdzalem jedynie twoja czujnosc! o ten szlaczek na dole to "a ha ha ha", czy "ah ah ah ah" - bo jak to drugie tos kawal zboczenca! p.s slowniki sa na przecenie na Nowym Swiecie - kup se! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:49 sołtys to drugie wyłącznie to drugie nigdy bym sie nie śmiał śmiać z sołtysa to na 100% nie było :"a ha ha ha", juz pryndzy a , ,ah , a h... cie to obchodzi sołtys : jesli ci hodzi o ,,slownik" to ah pisze sie ach zadziw mnie ,i napisz jedno zdanie bez płentuf Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: fachowiec 12.09.07, 20:41 o to, to. o to wlasnie chodzi, tylko bardziej na lewo. twuj soltys gg7396830 - masz odwage to powiec mi to osobiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:16 ahahahaah wykazałes smoku niesamowite pocócie hómoró adrian jest de best taki sam cioł jak ty jedno słowo ma opanowane do perfekcji i powtarza ja w kółko chyba wiesz jakie ,bo ci to robił Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: fachowiec 13.09.07, 20:43 Zelazny punkt porannej prasowki czyli wizyte na forum srautorum czas zaczac. Wiec tak - pisz koles wolniej i skladniej. Bledy pomijam bo na to w twoim przypadku nic juz sie nie da zrobic. Wstyd - de bescie z burakowic. Odpowiedz Link Zgłoś