ewim4 25.06.08, 13:32 Czy możecie polecić jakiegoś architekta z Bydgoszczy, ewentualnie z woj. kujawsko-pomorskiego? Interesuje mnie projekt w stylu nowoczesnym. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: architekt Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 15:40 Polecam ARTPIN Poznań www.artpin.net,młodzi specjalisci w każdym stopniu projektowania oraz doboru materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRESKA Re: architekt Bydgoszcz IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.08.08, 15:41 Zapraszamy do nas i oczywiście polecamy się ;) KRESKA Pracownia Projektowa Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanta mikrasz Re: architekt Bydgoszcz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.18, 04:04 Z Bydgoszczy polecam pracownie Akademia Dobrych Wnętrz www.akademiadobrychwnetrz.pl/ Projektowali cały dom mojej znajomej i wyszło naprawdę super. Podchodzą do projektu bardzo profesjonalnie, zwłaszcza do tematu oświetlenia. Są bardzo dokładni i mają dobrą ekipę remontową z którą współpracują. Projekt kuchni wyszedł tak pięknie, że na pewno zlecę im projekt mojej niedługo, jak tylko dostaniemy kredyt z mężem na nowe mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś