Dodaj do ulubionych

Fort Chrzanów- MAKDOM

01.11.08, 17:44
Witam państwa,
Zastanawiałem się ostatnio z żoną nad kupnem mieszkania. Przebieraliśmy
przeróżne oferty mieszkań w całej warszawie. Natknąłem się na ofertę Grupy
Inwestycyjnej MAKDOM i zainteresowałem sie przyjemnym i funkcjonalnym
projektem w Warszawie - Fort Chrzanów.
img526.imageshack.us/my.php?image=showimagephpzh0.jpg
Bardzo mi się to podoba i czekam na mieszkanie. Polecam.
www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=6&inwest=33
Obserwuj wątek
    • jedyny_kovalsky Re: Fort Chrzanów- MAKDOM 17.11.08, 23:50
      Witam.
      Ja już od przeglądania katalogów mam oczopląs. Ale moją uwagę przykuła też ta
      oferta. Czy mógłbyś podać konkretne powody dlaczego zdecydowaliście się na TĘ
      akurat inwestycję?
      • s0m3r Re: Fort Chrzanów- MAKDOM 21.11.08, 22:02
        jedyny_kovalsky napisał:

> Witam.
        > Ja już od przeglądania katalogów mam oczopląs. Ale moją uwagę przykuła też ta
        > oferta. Czy mógłbyś podać konkretne powody dlaczego zdecydowaliście się na TĘ
        > akurat inwestycję?

Witam,
        Oczywiscie ze moge, szczerze mowiac przegladalem dlugo oferty i mysle ze moge
        powiedziec ze konkurencyjne firmy typu Murator badz J.W. Construction nie mialy
        tego czego szukalem przede wszystkim w moim przyszlym mieszkaniu. Mam na mysli
        funkjocalnosci i bardziej mi odpowiada styl projektowania w Forcie Chrzanów. Czy
        cos jeszcze Pana interesuje?
        • Gość: Kaziu Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 17:42
          A jaki metraz zdolaliscie kupic i w jakiej cenie? przyznam ze rowniez zastanawiam sie nad mieszkaniem na tym wlasnie osiedlu, w sumie zostalo jedynie wolnych kilka mieszkan ale za to o najwiekszym metrazu podan 100m wiec mam do wyboru zarowno pietro jak i polozenie okien wzgledem kierunkow swiata, sama lokalizacja bardzo mi odpowiada gdyz mial bym niespelna 5km do pracy a okolica rowniez jest interesujaca
          • Gość: glizia Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:19
            osiedle paskudne!!!!!!

• Gość: kobul Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 01:49
          Czy moglbym sie dowiedziec na czym polega Pana zdaniem wyzszosc funkcjonalnosci
          oferty Makdomu wzgledem jej konkurentow jesli chodzi o to osiedle, gdyz rowniez
          rozwazam ich oferte...
          • Gość: Kaziu Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 12:57
            Ciezko mi powiedziec ktore aspekty u przedmowcow sa za tym osiedlem, mnie osobiscie odpowiadala by lokalizacja i mam wrazenie ze to osiedle ma przyszlosc a wartosc mieszkania tam nie powinna spac a co najwyzej wzrosnac, a ze tego developera polecal mi znajomy zdecydowalem przyjrzec sie uwazniej jego ofercie wiec przynam nie porownywalem go z innym firmami ale jeszcze sie zastanawiam
            • s0m3r Re: Fort Chrzanów- MAKDOM 16.12.08, 15:04
              Funkcjonalność jest jak dla mnie sprawa wzgledna, mi akurat odpowiada uklad
              pomieszczen w tym mieszkaniu na ktore sie zdecydowalem. 3 pokojowe. Zas to co
              mowi przedmowca o lokalizacji moge smialo potwierdzic ze mi tez odpowiada i jest
              kolejnym aspektem ktory przewazyl na korzysc Makdomu.
              • Gość: Kaziu Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 14:42
                To zdeje sie zdecydowal sie Pan na te 70m, To udało sie Panu bo szybko poszly ja teraz sam zastanawiam sie czy zdecydowac sie na te 100m badz czekac jak potaczy sie kolejna czesc budowny gdzie beda w ofercie mieszkania o dowolnej powierzchni, rozmawiajac z przedstawicielami nie potrafili jeszcze podac dokladnej ceny na tym etapie ale zdaje sie na poczatku zawsze mozna liczyc na mniejsza stawke
    • Gość: magda Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:22
      śliczne osiedle

piękne położenie

funkcjonalne wnętrza

• Gość: wojtek Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:24
      kupiłbym mieszkanie wlasnie tu ale dlugo trzeba czekac na to cudo
      • Gość: Magdalena Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 22:00
        Szanowny Panie Wojciechu

Czekałam na to cudo dwa lata i kiedy w końcu mogłam odebrać klucze
        okazało się, że będę zawodowo związana z innym miastem.

Dlatego jeśli jest Pan zainteresowany mieszkaniem 55,11 m, 3 piętro,
        najlepszy rozkład, odebrane 19 grudnia, plus garaż, proszę o kontakt
        mperkowska1@wp.pl
        • eri.4 Re: Fort Chrzanów- MAKDOM 03.01.09, 18:58
          Fajna forma autoreklamy..hmm
          • Gość: !!!! forum osiedla: <a href="http://www.fortchrzanow.pl/" target="_blan IP: 195.47.201.* 08.01.09, 13:44
            Nim kupicie mieszkanie, sprawdźcie forum mieszkańców www.fortchrzanow.pl/,
            można zobaczyć jakie podejście ma developer do klienta.
            • Gość: czytacz Re: forum osiedla: <a href="<a href="http://www.fortch" target IP: *.kalisz.mm.pl 08.01.09, 23:43
              natłok informacji na tym forum. jeden przez drugiego. trudno wyciągnąć jakies
              racjonalne wnioski. co sie nie zobaczy samemu to lepiej nie wierzyć, mimo że
              słowo pisane niby w świadomości przekonuje.
              • Gość: !!!! Re: forum osiedla: <a href="<a href="http IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 01:56
                Zapraszam na osiedle, mieszkańcy chętnie podzielą się swoją opinią o developerze
                i jego podejściu do klienta, ja osobiście się dziwie, że firma z takim nie
                kompetentnym podejściem do klienta tak długo utrzymała się na rynku
                • Gość: anja30 Re: forum osiedla: <a href="<a href="http IP: *.autocom.pl 12.01.09, 19:00
                  tez tam mieszkam www.makdom.com.pl/oferta.php?
                  item=1&miasto=6&inwest=33 strasznie ladnie, jak dla mnie to podjelam
                  dobra decyzje :) pozdrawiam mieszkancow
                • Gość: adamo Re: forum osiedla: <a href="<a href="http IP: *.173.18.22.tesatnet.pl 27.01.09, 10:31
                  czemu uważasz że chodzi tutaj o podejście do klienta? W tej branży chyba nie to
                  się liczy. stawiał bym raczej na to że decydujące o powodzeniu tej czy innej
                  firmy jest lokalizacja i sam budynek
    • Gość: zzz Re: Fort Chrzanów- MAKDOM IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 20:28
      Wlasnie kupujemy mieszkanie w inwestycji fort chrzanow ii,iwszystko szlo gladko,az do tego momentu.Deweloper powinien dostarczyc nam bezciezarowe wyodrebnienie lokalu,ale jego bank ciagle z tym zwleka.Mak dom twierdzi,ze to opieszalosc banku,ale to juz za dlugo trwa.Czy ktos jest w podobnej sytuacji?czy aneksowaliscie przez to Wasze umowy przedwstepne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka