Dodaj do ulubionych

szukam projektanta wnętrz Warszawa

• Gość: Studio Kurpas Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.252.54.209.internetia.net.pl 08.04.13, 10:13
      Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Działamy na terenie całego kraju.
      Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Stworzyliśmy jedno miejsce z asortymentem niezbędnych artykułów oraz materiałów budowlanych do wyposażenia wnętrza. Przez cały czas realizacji projektu jesteśmy przy Tobie dbając o to, by wnętrze zachowało indywidualizm i spójność.

Kompleksowy projekt wnętrza obejmuje V etapów:

I etap
      - spotkanie w miejscu, którego dotyczy projekt
      - przeprowadzenie inwentaryzacji
      - wykonanie dokumentacji fotograficznej
      - omówienie preferencji Inwestora dotyczące stylu, kolorystyki oraz funkcjonalności wnętrza

II etap
      - sporządzenie rzutów układu aranżacji w dwóch wariantach z naciskiem na funkcjonalność
      i ergonomię
      - sporządzenie dwóch wersji projektu strefy dziennej/bądź wybranych pomieszczeń w formie wizualizacji 3D
      - praca nad koncepcją strefy dziennej/bądź wybranych pomieszczeń
      - po zaakceptowaniu koncepcji projektu przejście do III etapu

III etap
      - wizualizacje pozostałych pomieszczeń
      - po zaakceptowaniu aranżacji wszystkich wnętrz przejście do IV etapu

IV etap
      Wykonanie rysunków technicznych z wymiarami w skali:
      - rzut aranżacji pomieszczeń
      - rzut uwzględniający nowy układ ścian
      - rzut sufitów podwieszanych
      - rzut z projektem wodno – kanalizacyjnym
      - rzut z projektem instalacji elektrycznej
      - rzut ułożenia posadzek
      - rzut zabudowy stałej (szaf, garderoby, zabudów GK)
      - widoki ścian ze szczegółowym opisem
      - dobór lub indywidualny projekt mebli
      - projekt mebli kuchennych
      - projekt schodów z balustradą
      - projekt kominka
      - zestawienie materiałów wykończeniowych (posadzek, płytek, farb, tapet) z podaniem powierzchni
      - zestawienie oświetlenia (z podaniem nazw producentów i dystrybutorów)
      - zestawienie wyposażenia (z podaniem nazw producentów i dystrybutorów)
      - wyceny i zamówienia materiałów

V etap
      - wizyta w salonie Studio Kurpas w celu doboru materiałów
      - wizyty w innych sklepach
      - nadzór autorski na budowie

Na koniec otrzymują Państwo od nas dwa egzemplarze oprawionego projektu z wizualizacjami, rysunkami wykonawczymi oraz pełnym spisem wyposażenia.

Zapraszamy do współpracy

Renia Bartoszek - 512 660 410

Jacek Pala - 889 403 042

KURPAS
      dla CIEBIE
      o TOBIE
      przy TOBIE
      • Gość: kolodziejszmyt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 21:59
        Witam serdecznie,
        Zapraszamy do współpracy i na naszę stronę:
        www.kolodziejszmyt.com
        Zajmujemy się projektowaniem oraz realizacją wnętrz mieszkalnych, komercyjnych oraz mebli.
        Realizacje głównie na terenie Warszawy i okolic
        pozdrawiamy
        Kołodziej&Szmyt Projektowanie Wnętrz
    • Gość: kolodziejszmyt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 22:01
      Witam serdecznie,
      Zapraszamy do współpracy i na naszę stronę:
      www.kolodziejszmyt.com
      Zajmujemy się projektowaniem oraz realizacją wnętrz mieszkalnych, komercyjnych oraz mebli.
      pozdrawiamy
      Kołodziej&Szmyt Projektowanie Wnętrz
    • Gość: Bea Atelier projektantka wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 22.04.13, 17:33
      Witam,
      Jestem projektantką wnętrz z Warszawy. Chętnię podejmę się aranżacji mieszkania :) Obecine oferujemy 15% wiosenne rabaty, po uwzględnionej obniżce cena- 50 zl/m2.
      W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy bea.atelier@wp.pl

zachęcam do współpracy i pozdarwiam,
      Bea Atelier
    • Gość: Paweł Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 80.50.141.* 25.04.13, 16:27
      Polecam firmę Stolzenbach. Ich strona www.stolzenbach.pl Jestem zadowolony z ich usług !!!
    • Gość: MF Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 15:11
      Polecam projektanta wnętrz Warszawa Mirka Gronowskiego z Beautifulminds.pl zaprojektowałam u niego mieszkanie, mega super projektant i doskonale się współpracowało.
      • wielkoludzik Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 30.06.13, 20:04
        Tego pana (Mirosława Gronowskiego) odradzam. W swojej poprzedniej firmie projektanckiej zostawił wielu klientów na lodzie po zapłaceniu zaliczki i "zwinął" firmę.
        Wystarczy spojrzeć tutaj na opinie na dole strony
        www.favore.pl/155144_projektowanie-wnetrz-warszawa-mazowieckie.html
        Gość portalu: MF napisał(a):

> Polecam projektanta wnętrz Warszawa Mirka Gronowskiego z Beautifulminds.pl zapr
        > ojektowałam u niego mieszkanie, mega super projektant i doskonale się współprac
        > owało.
        • Gość: Wrobiony Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.pwx-net.pl 25.07.13, 10:36
          MG? Czy to Małgorzata F***mniak?

Tutaj więcej o klientach Mirosława G.

wrobiony.wordpress.com/
          • Gość: niezadowolony Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 23:39
            Odradzam tego Pana - przygotowane projekty są mało funkcjonalne, po wpłacie kasy przygotuje projekt ale nie kompletny. Po wpłacie całkowitej nie chce oddać projektu i nie omawia.

Nie polecam - Kłamca
          • Gość: niezadowolony Odradzam Mirka Gronowskiego NIE !!! z BM IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 23:42
            Odradzam tego Pana - przygotowane projekty są mało funkcjonalne, po wpłacie kasy przygotuje projekt ale nie kompletny. Po wpłacie całkowitej nie chce oddać projektu i nie omawia.

Nie polecam - Kłamca
      • Gość: brigitte Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:41
        Polecam Panią Agnieszkę Grotkowska z biura projektowego A.Gard. www.agard.com.pl Naprawdę Ciekawe projekty, Pani Agnieszka ma niesamowite wyczucie smaku o raz zmysł przestrzenny. Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni.
        • Gość: brigitte13 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:43

Polecam Panią Agnieszkę Grotkowska z biura projektowego A.Gard. Tekst linka Naprawdę Ciekawe projekty, Pani Agnieszka ma niesamowite wyczucie smaku o raz zmysł przestrzenny. Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni.
        • Gość: brigitte13 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:44

Polecam Panią Agnieszkę Grotkowska z biura projektowego A.Gard. www.agard.com Naprawdę Ciekawe projekty, Pani Agnieszka ma niesamowite wyczucie smaku o raz zmysł przestrzenny. Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni.
    • Gość: studio projektowe Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 19:51
      Witam
      zapraszam do współpracy ;) 85 zł za m2 pełna oferta
      www.steckainteriors.pl
      • cat_inside_2009 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 22.05.13, 11:24
        Witam.
        Zapraszam do współpracy.
        Jestem projektantką wnętrz, wykonuję kompleksowe projekty,
        współpracuję ze sprawdzonymi i rzetelnymi ekipami.
        Cenę ustalam indywidualnie po rozmowie z klientem (zdecydowanie niższą niż 200/m2 ;) )
        Niektóre z moich realizacji na stronie www.catinside.com
        Posiadam dobre referencje.

Pozdrawiam
        Magda Gackowska
    • studiokurpas Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 23.05.13, 14:18
      Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Działamy na terenie całego kraju. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej, projekty elewacji oraz zagospodarowania terenu. Oszacowanie kosztu projektu jest możliwe po przesłaniu rzutu na nasz adres mailowy: studio@kurpas.com.pl.

Zapraszamy do współpracy!
      Studio Kurpas, www.kurpas.com.pl
      tel. 512 660 410
    • Gość: marco Dobry projektant wnętrz w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.13, 22:15
      Witaj!
      Ja korzystałem z projektantki Pani Kamili Orzechowskiej (kamao.pl) - efekty, bardzo dobre. Fajnie mieszkanie wygląda, mieszka się świetnie. Podczas rozmów (a były częste) zawsze miałem poczucie, że projektantka mnie zrozumie i wie o co mi chodzi. Potem były wizualizacje a na koniec wdrożenie :)
      • Gość: Ewa Re: Dobry projektant wnętrz w Warszawie IP: 94.124.19.* 30.06.15, 16:39
        Myślę, że warto polecić projektanta wnętrz p. Marikę Kafar.Wszystko porządnie wykonywane, brak jakichkolwiek problemów, nieograniczona ilość poprawek w fazie projektowania, duży profesjonalizm.

stronka: marikakafar.com
    • Gość: Ilona Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 21:42
      Jak wszyscy:) zapraszam do współpracy www.ilonasobiech.pl a tu kilka zdań o mnie o mnie
    • twoje-wnetrza Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 01.07.13, 12:46
      Zapraszam serdecznie do współpracy. Projektujemy niepowtarzalne, indywidualne wnętrza, zaprojektowane tak aby były w realizacji na każdą kieszeń. Na życzenie Inwestora nowatorskie i luksusowe, tradycyjne, klasyczne, w różnych stylach.
      Na każdą kieszeń. Projektujemy również we współpracy "na odległość".
      Zapraszamy twoje-wnetrza@o2.pl, www.dla-ciebie-wnetrza.com
    • Gość: artektona Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.nova.nettete.pl 03.07.13, 20:23
      Witam,
      chętnie nawiążę z Panem współpracę, w dużo niższej cenie niż ta przez Pana wymieniona.

Zapraszam na stronę www.artektona.pl

Pozdrawiam,
      Maria Ciemiorek
      • Gość: zawiedziony klient Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.13, 10:53
        chcę się podzielić wrażeniami z współpracy z p. Agnieszką Hincz-Lau z pracowni Architetto. P. Hincz zrobiła piękne wizualizacje to się zgodzę, ale jeżeli chcielibyście, żeby na ich podstawie zrobić remont, aranżacje, to niestety okazuje się, że mają one b. duże braki. Podam kilka przykładów. Po tym jak się wybierze dany projekt wizualizacji, p. Hincz robi zestawienie rzeczy (w naszym przypadku to była łazienka, a więc sanitaria i płytki) do kupienia. I okazuje się, że muszla klozetowa w specyfikacji wygląda zupełnie inaczej niż ta na wizualizacji. Na wizualizacji umywalka wygląda tak, że jest głeboka na całą głębokość szafki, a potem okazuje się, że jest 10 cm krótsza, co oczywiście wygląda już nie tak ładnie. Rysunki techniczne - niestety niewiele z nich wynika, nie ma podanych wszystkich wymiarów, tylko szczątkowe, mieliśmy zaprojektowaną półkę przy prysznicu - ale brak wymiarów, zabudowała liczniki płytkami, dopiero po naszej interwencji zmieniła projekt żeby można się było dostać do liczników. Nie zaprojektowała np. kontaktów. Jest naprawdę masę małych szczególików, które uniemożliwiają spokojne oddaneie projektu wykonawcy bez żadnego nadzoru. Tak więc oprócz ładnych wizualizacji, nie liczcie na więcej.
        • teresaz7 Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam 14.07.13, 21:02
          My zaś polecamy serdecznie naszego projektanta Mirosława Gronowskiego, zaprojektował nam dom i jesteśmy bardzo zadowoleni. Projektant wykazał się cierpliwością i rzetelnością, wykonał piękne rysunki 3D oraz projekt techniczny, nadzorował nam etap remontu więc odbyło się wszystko zgodnie z planem. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)
          • Gość: Oszukany Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.182.25.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.13, 22:48
            ZDRCYDOWANIE nie polecamy tego Pana!!! Mirosław Gronowski w swojej poprzedniej firmie mg projekt oszukał wiele osób!!!! Tu szczegoly wrobiony.wordpress.com/page/2/
        • Gość: miłosz Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 20:19
          A ja tak czytając twój opis co źle zrobili zapytam cię, gdzie mieszkasz? Jeśli jest to stara kamienica to jest tak jak u mnie czyli ściany i podłogi nie są całkowicie proste w niektórych przypadkach te różnice wynoszą kilka cm dlatego nie zostały podane bo byłyby niedokładne. Co do liczników nie wiem kto realizował ci ten projekt skoro je zasłonił zamiast zastosować specjalne drzwiczki na które nakłada się glazurę. Tak więc ja nie widzę tutaj ich winy a jedynie twoją i/lub błędy popełnione przez osoby które wykonywały ci przebudowę tej łazienki.
        • Gość: Gość Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.14, 16:56
          jak dla mnie poprzednicy mają rację, jeśli ktoś popełnił błąd to nie architetto, a ty. Sprawdź sobie komentarze na innych stronach nikt inny nie narzeka na architetto.
        • Gość: Hmmm Pan zawiedziony klient chyba zdrowo przesadził IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 13.03.15, 11:12
          Jak Pan może oczekiwać, że z wizualizacji wnętrza odczyta Pan rzeczywiste wymiary elementów i przestrzeni?? To trzeba być kompletnie nieobeznanym :) Ja rozumiem, że ktoś się nie zna ale po co wypisuje głupoty na forum?? I się mądrzy i w dodatku oczernia niesłusznie architekta? Wizualizacje wnętrz mają celowo rozciągniętą perspektywę, przekłamania przestrzeni, ich celem jest tylko i wyłącznie pokazanie jak wyglądać będzie wnętrze po realizacji i pokazanie wnętrza jak najszerzej! aby w ogóle cokolwiek Pan zobaczył a nie kawałek szafki: kolory, kształty, elementy, itp. Od wymiarów i skali są rysunki techniczne!!! Kontakty projektuje się na oddzielnym projekcie elektryki, w ogóle zamawiał Pan taki rysunek u architekta? Jeśli nie to o co Panu chodzi?
          Normalnie ręce i nogi opadają :) Polak sam zna się na wszystkim najlepiej...
          • Gość: - maly pikus Re: Pan zawiedziony klient chyba zdrowo przesadzi IP: 160.83.30.* 01.08.16, 15:10
            well..... dla jasności, ja także mam negatywne doświadczenia ze współpracy z Panią Agnieszka i wynikający z tego brak happy endu, w szczególności wynikający z jakości odpowiedzi na zadawane pytania dotyczące ergonomii rozwiązań i przekładające się na rozwiazania wprowadzane w późniejszym projekcie.
            Jednak srednia ocen na e-aranzacje(kropka)pl pokazuja ze tak rozowo z tymi projektami nie jest.
            Zgadzam sie ze wizualizacje sa ladnie zrobione, ale brak tych technicznych szczegolow to ogromny minus. Po komentarzach, w szczegolnosci po IP widac kto i skad je pisze wiec wystarczy przesledzic - i wiadomo o co chodzi. Pozdrawiam
        • Gość: lidka Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.business.static.vectranet.pl 30.10.18, 17:00
          Witam
          Ja również nie polecam Pani Agnieszki. Jest nie precyzyjna w swoich wypowiedziach, wizualizacje to nie wszystko, brak szczegółowości po jej stronie a w tej branży to podstawa.
          • Gość: Nika Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.19, 19:45
            Ja zdecydowanie nie polecam Agnieszki Hincz. Niestety były też pozytywne komentarze i tymi się sugerowałam. W rzeczywistości ta osoba nie wspólpracuje, nie potrafi nic dobrze zaprojektować Upiera się przy swoim i nie słucha Klienta. Wizualizacje owszem ładne ale nic poza tym. Osoby, które potem muszą coś wykonać na podstawie jej projektu ciągle wyszukują niedociągnięcia i przekłamanie w projekcie. Po pierwsze nie potrafi dobrze zmierzyć i nanieść wszystkiego na projekt techniczny. Praca z tą osobą to droga przez mękę!!! Zdecydowanie NIE i jeszcze raz NIE polecam tej osoby.
            • dariuszzao Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam 25.06.19, 11:55
              Ja z kolei z Panią Agnieszką mam bardzo dobre doświadczenia. Cały projekt, łącznie z wizualizacją został dobrze przygotowany. Wnętrze okazało się być bardzo funkcjonalne i nie było żadnych problemów z wykonaniem tego co w projekcie zawarte ;)
            • editawi Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam 23.09.19, 14:29
              Ja z kolei bardzo polecam. Mam zupełnie inne odczucia i doświadczenie. Moim zdaniem jest świetną projektantką. Zna się na swojej pracy, jak mało kto i jest absolutnie profesjonalna.
          • albertkonie Re: Agnieszka Hincz - Architetto.pl - nie polecam 04.10.19, 10:34
            Ja z kolei bardzo polecam. Pani Agnieszka ma niezwykle dobre pomysły, które potrafi dostosować do wizji klienta. Jest bardzo skrupulatna i dokładna. Współpraca z Panią Agnieszką to bardzo owocna praca.
      • designoff Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 09.07.13, 12:05
        Witam.
        Jestem zainteresowany wykonaniem dla Państwa projektu.
        Więcej szczegółów na mojej stronie:
        www.designoff.architekci.pl
        www.facebook.com/ProjektowanieWnetrzDesignoff

Działam na rynku od 12 lat, mam w dorobku zrealizowane kilkaset projektów.
        Działam na legalnym oprogramowaniu - wystawiam faktury.

tel. kom.(+48) 502 823 198

designoff@architekci.pl

• monikasikora5 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 05.07.13, 22:55
      Witam, polecam serdecznie mojego projektanta, Mirosław Gronowski 604 375 884 www.concept.waw.pl Bardzo dobry fajny sympatyczny i utalentowany designer. Ma ogromne poczucie smaku stylu i wyobraźnię przestrzenną. Talent ma naprawdę niesamowity. Oczywiście wybiera produkty pomaga w zakupach i prowadzi nadzór autorski projektu. Polecam :) Moni
      • designoff Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 10.07.13, 11:21
        Witam.
        Jestem zainteresowany wykonaniem dla Państwa projektu.
        Więcej szczegółów na mojej stronie:

Działam na rynku od 12 lat, mam w dorobku zrealizowane kilkaset projektów.
        Działam na legalnym oprogramowaniu - wystawiam faktury.

tel. kom.(+48) 502 823 198

designoff@architekci.pl

• Gość: Ala i Maciek Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.siminn.is 15.07.13, 10:10
        Zdecydowanie nie polecamy Miroslawa Gronowskiego.Do naszego mieszkania ostatecznie wzielismy innego projektanta.Nie warto ryzykowac.Na forach jest wielu sprawdzonych architektow.
        • Gość: Wrobiony Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.pwx-net.pl 26.07.13, 10:14
          Więcej o Mirku G. vel architekt

wrobiony.wordpress.com
      • Gość: Oszukany Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.182.25.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.13, 22:51
        Nie Polecamy. Zawiedlismy sie na współpracy z Miroslawem Gronowskim. Liczni klienci oszukani
        Tu wiecej:
        wrobiony.wordpress.com
    • karolinamalko Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 09.07.13, 00:57
      Witam,
      nazywam się Karolina Malko, jestem licencjonowaną architektką wnętrz, jak również samodzielną freelancerką w dziedzinie projektowania 3D.
      Chciałabym zaproponować Państwu swoje usługi, w które wchodzą, projektowanie, aranżacja i dekoracja wnętrz mieszkalnych oraz wszelkie usługi z zakresu wizualizacji architektonicznych 3D.
      Działam na rynku od trzech lat, współpracowałam z wieloma osobami prywatnymi oraz z deweloperami, między innymi: Euro-Dom, Salwirak, DewelopArt.

Wprowadzę Państwa w świat modernistycznych rozwiązań wnętrz prywatnych, ukażę nowoczesne, progresywne jak i również pionierskie rozwiązania przestrzeni. Rozbudzę wyobraźnię łącząc różne style, materiały oraz faktury. Uzmysłowię jak bardzo sztuka i design są nierozerwalne, przeplatające się i niesamowicie intrygujące, zarazem postaram się zobrazować, iż wzornictwo w dzisiejszych czasach to płaszczyzna, na której opiera się sztuka. Sztuka, którą warto przemycać do otoczenia, w którym się żyje i funkcjonuje. Ponieważ sztuka uszlachetnia, pozwala spojrzeć na świat w zupełnie niecodzienny sposób, i tym samym może nadać wyraźniejszych kolorów naszemu życiu.
      Zapraszam na moją stronę internetową oraz na profil na facebook’u, znajdują się tam projekty mojego autorstwa. Będziecie Państwo mogli się przekonać, iż moje prace są na wysokim poziomie.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
      Karolina Malko- Projekty Wnętrz
      tel./sms +48 519 728 899
      mail: kropki_kolorowe@wp.pl
      www.malkoprojektywnetrz.pl

WIĘCEJ PROJEKTÓW I WIZUALIZACJI NA FACEBOOK'U:
      www.facebook.com/pages/Karolina-Malko-Projekty-Wn%C4%99trz/166617696744705

• joanna_pro Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 10.07.13, 19:34
        Polecam portal e-umeblowani.pl i aranżację wnętrz e-umeblowani.pl/2013/07/aranzacje-wnetrz/
    • Gość: Daria Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.13, 21:24
      Witam serdecznie,
      prowadzimy biuro projektowe w Poznaniu, ale współpracujemy z klientami z całej Polski. Ja zajmuję się głównie stroną wizualną i koncepcyjną, moja wspólniczka, absolwentka Architektury na Politechnice Poznańskiej stroną konstrukcyjną, projektuje też oświetlenie, instalację wod.-kan. etc. Realizujemy projekty wnętrz ultranowoczesnych, rustykalnych (tzw. styl cottage albo śródziemnomorski), projektujemy meble i, co ważne, staramy się nie narażać klientów na zbędne koszty. Starym meblom często przywracamy drugą młodość, metoda tania, a efekt rewelacyjny! Nasza strona internetowa pojawi się dopiero za kilka dni (przebudowujemy ją), więc proszę o adres mailowy, wyślemy zdjęcia naszych realizacji. Mamy ekipę budowlaną (sprawdzoną, niepijącą i sprzątającą po sobie:)), a nasze ceny zaczynają się od 50 zł/m2.

Pozdrawiam,

Daria Krajecka Design Jutra, Poznań
    • perfectus.warszawa.pl Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 30.07.13, 13:10
      Witam. Już od ponad 10 lat działamy w tej branży na terenie Warszawy i okolic. Posiadamy liczne referencji, również od dużych klientów. Dla użytkowników forum 5% zniżki! Zapraszam: lukasz@perfectus.warszawa.pl
    • Gość: DomiStyle.pl Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.play-internet.pl 22.08.13, 18:30
      Witam, zapraszam do współpracy.
      Kompleksowy projekt to cena 80zł/m2
      zapraszam na moją stronę internetową www.domistyle.pl, tel.:514 701 213

Pozdrawiam
      Dominika Sędek
    • zaprojektujemy Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 25.08.13, 17:36
      Kompleksowa aranżacja i wykończenie wnętrz (projekt, aranżacja, materiały, wykończenie, robocizna, nadzór nad pracami, sprzątanie itd.): pakiet Silver 630 zł/m2 ; Gold 940 zł/m2 ; Platinium 1390 zł/m2.
      • Gość: red Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 13:40
        zapraszam do współpracy www.design.pl
    • Gość: Artur Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.204.158.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.13, 14:06
      Witam.
      Projektowaniem zajmuję się już 18 lat.
      Jestem także ;rzeźbiarzem i malarzem .
      Produkuję plafony i żyrandole kryształowe.
      Wysyłam kilka zdjęć aby pokazać co projektowałem i jak to wykonałem
      bo chwalić się mogę ale nic z tego nie wynika.
      Proszę o odpowiedź jeśli pojawi się zainteresowanie moją osobą.
      Pozdrawiam Artur.
      ps; Jestem najtańszy na świecie.
    • Gość: kgwnetrza Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.206.115.116.static.telsat.wroc.pl 25.09.13, 18:34
      Witam i zapraszam na www.kgwnetrza.wix.com/projekt Ciekawe pomysły, atrakcyjna cena, zapraszam do kontaktu w celu omówienia szczegółów:)
    • Gość: joanna_s Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.homenett.pl 23.01.14, 15:16
      Witam, jestem zainteresowana podjęciem się zlecenia, moje portfolio można zobaczyć na: joannaswatek.carbonmade.com/ . Moja cena to 70zł/m2 za projekt pod klucz. Referencje i przykładowe projekty wykonawcze na Pana życzenie. Proszę o kontakt na asia.swatek@gmail.com
    • Gość: BPM Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 212.160.172.* 24.01.14, 15:31
      polecam kamao.pl
    • Gość: SCENERIA sceneria; sceneria@gmail.com IP: *.static.chello.pl 10.02.14, 08:43
      Panie Mariuszu, chętnie podejmę się stworzenia i realizacji projektu Pana mieszkania. Jestem doświadczoną zawodowo architekt z odpowiednim wykształceniem i niekomercyjnym nastawieniem, współpracuję ze sprawdzonymi, zaufanymi fachowcami - ekipa budowlana + stolarz. Jeżeli ta wiadomość pana nie ominie, proszę o kontakt; przygotuję atrakcyjną ofertę; sceneria@gmail.com, Pozdrawiam. SCENERIA - autorska pracownia architektury wnętrz; www.sceneria.net
    • marzena_arch Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 11.02.14, 11:22
      Witam, moje prace można obejrzeć tutaj: www.homebook.pl/profil/marzenapodlesna
      Zainteresowanych proszę o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam
      • ola_design2208 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 19.04.18, 15:19
        Proponuję usługi: stworzenie designe wnętrza. 3d wizualizacja, kreślenia, projektowanie, załatwienie, indywidualistyczne podejście do każdego klienta, ciekawe idee, kreatywność. Odpowiedzialny i utalentowany rozkaz designerów. Jakościowe naprawcze prace.
        Telefonujcie +48 575 873 678
        I patrzcie projekty tz-interior.com/design/apartments-city/
    • Gość: DESIGNERSKIE Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 14:30
      Moje biuro projektowe jest z Warszawy i chętnie podejmie się tego wyzwania za jedyne 30 zł za metr2. Oferta jest ważna do końca lutego. Więcej informacji beatrix.com.pl lub designerskie@gmail.com Zapraszam!!
    • Gość: Hakka studio Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 16:05
      Witamy! Jesteśmy młodą grupą projektową, która chętnie podejmie się zlecenia. Każdy z naszych projektów łączy wygodę użytkowania z modnymi trendami wzorniczymi i architektonicznymi oraz nowoczesnymi materiałami. Do każdego projektu wykonujemy realistyczne wizualizacje. Ważna jest dla nas wysoka jakość realizacji oraz miła i profesjonalna współpraca. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi projektami i informacjami na nasz temat dostępnymi na stronie www.studiohakka.pl. Zachęcamy do kontaktu przez maila : studiohakka@gmail.com. Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy. www.studiohakka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka