jarka63 31.08.10, 22:11 Możecie mi coś napisać nt. tych perfum w sztyfcie? Ciekawe zapachy, jaka trwałość? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Crazylibellule 31.08.10, 22:33 Semi-oriental pisala w tym roku, ze sztyfty sa dostepne w Warszawie, nie wiem, czy nadal jest to aktualna informacja: forum.gazeta.pl/forum/w,15707,108846927,108846927,crazylibelluleand_the_poppies_na_Polnej.html Co do tematu- wachalem kiedys zapachy z linii podstawowej- jak to sztyfty sa mocno przyskorne i nie rozwijajace sie tak, jak wody perfumowane- zwykle glowna role graja 2-3 skladniki. Zostawiaja nieco tlusta, woskowa powloke. Dobre w podrozy lub do odswiezania zapachu w ciagu dnia. Najbardziej spodobal mi sie kadzidlany Encens Mystic. Duzo ciekawsze okazaly sie jednak zapachy z ostatniej serii- moze nie mocniejsze, ale na pewno dojrzalsze, pod wzgledem skladu. www.nstperfume.com/2009/05/20/crazylibellule-and-the-poppies-les-garconnes-new-fragrances/ Marka ma spora obecnie oferte: www.sephora.com/browse/brand_hierarchy.jhtml?brandId=5933 www.nstperfume.com/2007/03/15/crazylibellule-the-poppies-les-divines-alcoves-and-poule-de-luxe-new-fragrances/ www.nstperfume.com/2007/03/23/crazylibellule-and-the-poppies-vanilla-moka-vanilla-macarons-vanilla-pralines-fragrance-review/ Firma produkuje jeszcze klasyczne, plynne zapachy i sztyfty Les Batons w opakowaniu "z klikiem", jak pomadki. Co ciekawe, we Francji produkty C&P dystrybuuje tez CCB Paris, czyli marka sprzedazy bezposredniej nalezaca do L'Oreal: www.nstperfume.com/2009/05/20/crazylibellule-and-the-poppies-les-garconnes-new-fragrances/ Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Crazylibellule 31.08.10, 22:48 Ostatnim linkiem mial byc, rzecz jasna: www.ccbparis.fr/catalog/parfums/crazylibellule-the-poppies.aspx Tu linia Les Batons: www.nstperfume.com/2007/12/18/crazylibellule-and-the-poppies-les-batons-new-fragrances/ Odpowiedz Link
jarka63 Re: Crazylibellule 31.08.10, 22:49 Bardzo Ci dziękuję za jak zwykle wyczerpującą odpowiedź, właśnie trafiłam w sieci na ten sklep na Polnej, mogę zalinkować? Jakby co, to usuń. secretlife.pl/3-28/perfumy_crazylibellule Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Crazylibellule 31.08.10, 22:52 Jasne, ze tak- zawsze dodatkowe zrodlo, no i dowod, ze sklep ma sie nadal dobrze. Maja i ten kadzidlany, ile lat temu go probowalem- z 3, 4 lata? Na NST jest nawet i jego osobna recenzja: www.nstperfume.com/2006/10/24/crazylibellule-the-poppies-encens-mystic-perfume-review/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link