luiza765 26.11.11, 18:26 Mnie spodobał się CK Euphoria (jemu tez przypadłby do gustu), ale czegos mi tam brak. Dzisiaj w Douglasie głowa mnie rozbolała. Nie wiem na czym sie skupić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 11:13 Euphoria dla mezczyzn nie jest zla, choc wyprobuj wersje Intense. W podobnym klimacie znajdziesz Armani Code, Burberry London, czy Prade Amber Pour Homme. Ja jeszcze polecam pare kompozycji, nie tyle zblizonych do Azzaro, ale wartych wyprobowania- z Diora Dior Homme, Fahrenheit Aqua i Dune, poza tym DSquared2 He Wood (wersja niebieska ma nieco ze swiezosci Chrome) i Potion, a takze na polce z CK- meski CK One Shock. Jesli ma byc jednak blekitnie i swiezo, jak u Azzaro- Polo Blue, Roadster Sport, czy Armani Code Sport. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
luiza765 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 11:26 Oj, serdecznie dzięki:) Mąż zdecydowanie woli swieżość, jak to okreslił cos metalicznego, chlodnego z rosą, moze byc ślad kwaśnych owoców, ale nie arbuzów, melonów:) swiezość poranka, krystaliczne górskie powietrze. Chrome lubił i używał. w tygodniu ruszam na lowy, na pewno cos wybiorę. Dla siebie też szukam czegos w tym klimacie, brak jednak czasu na poszukiwania. Mam i lubię Grain de Folie Gres, Cerutti Image - ostatnio mnie troche duszą, polo sport woman (ostatnio bardzo je lubie za brak słodyczy) oraz Bvlgari notte od czasu do czasu na rozgrzanie Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 12:00 A to troche nam w takim razie zaweza krag poszukiwan :-) Euphorie i wiekszosc moich wczesniejszych propozycji mozna odpuscic pozostawiajac np. Armani Code Sport, czy Cartier Roadster/Roadster Sport. Dorzucam zatem- wspomniany DSquared2 He Wood, zwlaszcza jako gorska/wodospadowa swiezosc wersji Ocean Wet Wood, Porsche Design The Essence, wycofany juz Ice*Men Muglera, meski Shiseido Zen, mozna takze sprobowac Marc Jacobs Bang i Bang Bang, jak i Azzaro Now, czy nawet klasycznego Acqua di Gio. Chrome ma takze wersje Sport, ale od niej lepiej trzymac sie z daleka :-) A dla Ciebie pewnie tez cos znajdziemy, pozdrawiam! Odpowiedz Link
luiza765 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 12:03 jeszcze raz dzięki:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 12:26 Do uslug! A, i jeszcze jedna propozycja- nowosc sezonu, czyli YSL L'Homme Libre, jest i swiezosc, ale podana w ciekawy, zmyslowy sposob. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
luiza765 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 27.11.11, 21:51 Dam znac, co wybralam. W wolnej chwili jestem ciekawa propozycji dla siebie. Moze podsunę jeszcze pomysl na prezent dla mnie, a moze sama sobie go sprawię;) Ogólnie lubie zapachy z wytrawne (nie wiem jak inaczej to określic). Beż żadnych malin, duszących kwiatów, grejfrut jak najbardziej. Odpowiedz Link
luiza765 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 02.12.11, 20:31 Prawie wszystkie zaproponowane przez Ciebie bardzo mi się podobają;) Na przyszłość będę wiedziała czego szukać. Porche, Ice Man, Marc Jacobs Bang i Bang Bang, Azzaro Now, DSquared2 He Wood - nie miałam okazji wąchać, ale gdy kiedyś na nie wpadnę - wypróbuje. Spodobał mi się też Zegna, ale jednak najbardziej, od razu, miłość od pierwszego wejrzenia do końca to Polo Blue. Może mam mało wyszukany nos, ale o coś takiego mi chodziło i mężowi na 100% przypadną do gustu (jest damski odpowiednik?) Dziekuje serdecznie za pomoc. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Cos dla mężczyzny lubiącego Azzaro Chrome 04.12.11, 10:14 To bardzo sie ciesze! Wszystkie niewyprobowane przez Ciebie propozycje znajdziesz w duzych Douglasach- ta siec ma wylacznosc i na Porsche i na DSquared2. Polo Blue to dosyc udany, cytrusowo-drzewny zapach, czemu nie :-) Dla Ciebie ze sportowej swiezosci- Jil Sander Sport, Clinique Happy, moga sie Tobie spodobac Diory z serii Escale (zwlaszcza Portofino), Valentina, Dalilight, Chloe EdT, Hilfiger Eau de Prep, czy kompozycje GAP. Pozdrawiam! Odpowiedz Link