addinka Re: Dziś pachnę... - super bis 17.06.04, 21:43 rano Jadore, a wieczorem Extravagance i to jest naprawdę 100% ekstrawagancji !!! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... - super bis 17.06.04, 22:51 Zielone Les Belles Niny Ricci Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Dziś pachnę... - super bis 18.06.04, 13:18 Dzisiaj - ziiiiiiiiimno, więc Opium YSL, na rozgrzewkę. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... - super bis 18.06.04, 18:23 Zimno... w Gdańsku jesień... Desnuda Ungaro. Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę... - super bis 18.06.04, 18:30 Cabotine de Gres - pomyślalam, ze na egzaminie u starszego dżentelmena zrobi odpowiednie wrazenie... Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 18.06.04, 18:54 Addict Eau Fraiche - nie mogę nosa odkleić od nadgarstka. Odpowiedz Link
gosiasta0 Re: Dziś pachnę... - super bis 18.06.04, 23:16 mąż kupił sobie Hermesa Eau d'Orange verte i sobie od niego podebralam..ładnie pachnie na damskiej skórce:)) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... - super bis 21.06.04, 21:49 Lacoste. Idealny na taką pogodę. W ubiegłym roku mało uzywałam bo był albo za lekki albo za cięzki (lato przyszło na początku maja). W ogóle mam wrażenie ze ta temperatura i wilgotnosć powietrza jest świetna dla wiekszosci pefum które mam(Enjoy, Safari, Cabotine) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... - super bis 23.06.04, 16:44 Lacoste znów. Ale dziś obwąchiwałam też lipy:) O rany jak pięknie pachnie polski czerwiec. Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... - super bis 26.06.04, 13:35 Żeby nie było żem straszny snob to powiem Wam, że często robiac sobotnie zakupy zaglądam do osiedlowej Natury i testuję zapachy z średniej i dolnej pólki. Dzis padło na frezję (wypuściła ją ta firma od Cuurrary:)Jest kilka takich zapachów nawiazujących chyba do kwiatowych wód Sephory i dawnych wód "kioskowych"(pamietam w rodzinnym domu taka wodę konwaliową, która sobie stała i stała i czasem była używana jako wywabiacz plam, czasem jako odświeżacz powietrza, czasem do dezynfekcji - -pokolenie nie pamiętające lat 80 pewnie nie zrozumie:)). No i niestety ta frezja pachnie kioskowo i tandetnie niestety. 2 godziny od spryskania znika. Odpowiedz Link
gocha221 Re: Dziś pachnę... - super bis 26.06.04, 14:53 to ja tez sie przylacze do watku, choc pachne czyms porzadnym niezbyt czesto-braki finansowe niestety. ale dzis pachne soebie aquawoman rochas, juz ktorys raz tym pachne i chyba jednak zrezygnuje zjedzenia na czas pewien i nabede:-)) boski jest, coraz bardziej i bardziej Odpowiedz Link
elve gucci envy 28.06.04, 01:15 i tak pozostanie na długo. jestem pod wpływem uroku :) Odpowiedz Link
renia30 Addict Eau Fraiche 28.06.04, 18:47 Wszyscy mówią, że pachnie świeżo i zoelono - a ja czuję na sobie tylko zwykłego Addicta buuuuu..... Odpowiedz Link
gocha221 Re: Dziś pachnę... - super bis 29.06.04, 15:37 Lanvin, Éclat D'Arpege, podoba mi sie bo nie jest taki typowo swieży. na poczatku niby tak, ale potem na mojej skorze rozwija taka gorzkawą nutę, robi sie ciekawy zapach tylko jak to sie wymawia????? Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę... - super bis 30.06.04, 11:47 Fleur de Diva Ungaro, coby rozpędzić czarne chmury nad Warszawą:) Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 30.06.04, 13:28 Addict Eau Fraiche wymieszane z olejkiem grejfrutowym - cudo! Odpowiedz Link
sorbet CdG Palisander i właścieiwe zastanawiam się 30.06.04, 15:13 czemu tak niechętnie sięgam po nie. Bo pachnie zbyt "normalnie"? Dziś jest po prostu zadziwiająco "soft" i drzewny zarazem:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... - super bis 30.06.04, 17:09 też na zielono - tendre poison (mała przerwa od envy) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... - super bis 01.07.04, 23:24 Very irresistible Givenchy(z próbki , bo byłam w podróży). Bardzo spodobał mi się testowany Be 21 Orlane. Odpowiedz Link
merolik Re: Mieszanka olejkow- drzewo sandalowe i wanilia 02.07.04, 13:34 Boucheron Jaipur Saphir - koniec próbki, koniec testów, szkoda, bo bardzo ładny, choć niezbyt trwały (EDT) Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę... - super bis 08.07.04, 09:21 Etoile du Sud:) Nie inaczej;) Merolik, a z Twoją próbką wszystko ok było, bo moje EDT pachną wiecznie:) Odpowiedz Link
basiaplewik Charlie WHITE 21.07.04, 07:45 dostałam ostatnio w prezencie(jak wszystkie perfumy) i pachnie przyjemnie-w sam raz na upały. Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 11.07.04, 18:48 Yves Rocher The Vert - ciekawy cytrusik, nawet trwały. Odpowiedz Link