furka_dusz 18.02.12, 21:45 Angel The Taste of Fragrance Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
furka_dusz Angel The Taste of Fragrance 19.02.12, 07:20 Niestety - bo już praktycznie niedostępny - odbieram go wspaniale. Dla mnie 'dojrzalszy' niż klasyczna wersja: mniej hałasu, więcej kakaowego ukojenia. Jak rozpuszczająca się w ustach trufla, która przywraca równowagę :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę.. 20.02.12, 08:59 By Kilian Amber Oud- i pare slow na zyczenie Furki :-) Mocny, cielesny, nieco animalny zapach, bardzo w stylu MFK Absolue Pour Le Soir. Dymna ambra, kadzidlo, oud zatopiony w wanilii i benzoinie, calosc o sporej projekcji- wiekszej, niz poprzednie trio Arabian Nights. Jesli sprawdza sie plotki, ze czwarty zapach- Musk, bedzie jeszcze bardziej zwierzecy i do tego stac bedzie za nim Duchaufour, to jest na co czekac. Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter Re: TYPE C 07.03.12, 23:01 hmm ;) jestes z krakowa :) dopiero dziś zauważyłem :) Ja uwielbiam type D nie typowe upodobanie ? dziewczyny raczej słodkie zapachy lubią??? Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter TYPE- D 20.02.12, 13:31 monotematycznie ale uwielbiam to kadzidło w tym pięknym urbanistycznym zapachu polepsza mi nastrój zawsze Odpowiedz Link