lucapuka 04.05.12, 12:26 Mariella Burani czyli Panienka na Rowerze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 04.05.12, 14:56 Na razie nadgarstkowo- NoteS i Casabah Pigueta, wieczorem pewnie cos specjalnego :-) Odpowiedz Link
olaj.j Re: Kubusiu, sto lat!!! :-)* 05.05.12, 08:38 Dokładnie, Kubusiu! Zdrowia, szczęścia, sukcesów, spełnienia marzeń!:-) A w temacie: Afryka Organique w otoczeniu wody do prasowania Zanzibar.;) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Kubusiu, sto lat!!! :-)* 06.05.12, 09:24 Ode mnie również najlepsze życzenia :))) 100 pachnących lat :* Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 05.05.12, 12:21 Dziekuje Wam! :) Wczoraj byl finalnie Nemer, dzis relaks przy nowym grejpfrutowym Miller Harris. Odpowiedz Link
furka_dusz Kubo! :-) 05.05.12, 17:13 Szczęścia i radości przy spełnianiu planów - nie tylko urodzinowych! :-)! Ściskam wreszcie i mocno! :-) Odpowiedz Link
narzyn Ange ou Demon upolowanym na straganiku :) 04.05.12, 21:42 Ange ou Demon upolowanym na straganiku :) Odpowiedz Link
narzyn Dziś Likierowy Aniołek. Miooodzio.... :) 05.05.12, 22:30 Dziś Likierowy Aniołek. Miooodzio.... :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Tam Dao 06.05.12, 12:40 Mały skok w bok, dziś zimniej, a mnie zapachniało o 6 rano sandałowcem, bo stary szedł do pracy i się wypachnił, dla studentek pewnie:-) wspólne Tam Dao mamy (niestety, szybciej schodzi)... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 06.05.12, 23:42 by Kilian The End. dziś głównie czuję kwiat pomarańczy. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 07.05.12, 08:40 Ambra Etro (zimno dziś, Iceberg czeka na upały:-P) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 08.05.12, 08:08 Królem:-) Jest mi potrzebny, jako wsparcie duchowe, mam o 9.30 rozmowę, która może zadecydować o zmianie pracy:-)))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 09.05.12, 07:50 Dzieki, chyba się przydało. Za jakąś godzinę będę wiedziała na 100 proc., tzn mam zadzwonic i potwierdzic, że się nie rozmysliłam (a oczywiście mam stracha przed sytuacją odwrotną) i jakby co, to od piątku mam zacząć, ale tempo:-) Ale to nie to, o czym rozmawialismy:-))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 09.05.12, 08:36 No dobra:-))) Potwierdzone!!! To już mogę się cieszyć... Odpowiedz Link
lucapuka Agni - cieszę się razem z Tobą i na twoją cześć.. 09.05.12, 17:48 ...też Król i to ekstrakt, a jakże! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Agni - cieszę się razem z Tobą i na twoją cze 09.05.12, 19:21 Dzięki, czuję się zaszczycona:-) Hihi, a ja tak wyskoczyłam w tym Poznaniu z ekstraktem:-) nie wiedziałam, że go masz:-))) Chyba dziś padnę spać o jakiejś nieprzyzwoitej porze... o 19 to nie dam już rady, ale o 20 to chyba już tak. A co! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Agni - cieszę się razem z Tobą i na twoją cze 09.05.12, 21:35 Ale sie ciesze, super- wielkie gratulacje :-) Do dzis pamietam, jak wyszperalem dla siebie zapomniany i kurzacy sie ekstrakt Krola w jednej z wolnoclowych perfumerii. Wypoczywaj i powodzenia w nowym przedsiewzieciu :-) A takie off-topy w "dzis pachne" sa mile- dynamizm i usmiech, ot co. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Agni - cieszę się razem z Tobą i na twoją cze 10.05.12, 07:22 Dzieki jeszcze raz:-) Ekstrakt jest przecudny, mam jeszcze prawie połowę pierwszej buteleczki i całą drugą:-)))) tę od Ciebie. A dziś Hinoki:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Czekoladą z TheBodyShop 08.05.12, 09:55 Probowalem olejku Chocomania, mily produkt- i pelno zapachow do wyboru. www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/list.aspx?CategoryCode=C_BathBody_NewBeautifyingOils&ParentCatCode=C_BathBody A od czerwca na rynku takze mgielki w wybranych wariantach- firma nie proznuje w zmianie swego image! www.britishbeautyblogger.com/2012/04/body-shop-body-mists.html Odpowiedz Link