Dodaj do ulubionych

News- Gucci: Premiere

21.06.12, 21:56
Nowe damskie perfumy Gucci inspirowane linia sukien wieczorowych z wylansowanej w 2010 linii Gucci Premiere.
Kompozycja zadebiutuje jesienia w pelnej gamie EdP i produktow do ciala, a w nutach znajdziemy m.in. bergamote, kwiat pomaranczy, biale kwiaty, pizmo, drewno i skore.
Na razie to tylko znow moj zaslyszany news- zas wiecej informacji juz wkrotce.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 22.06.12, 10:19
      WWD zamiescila juz art. o Premiere, ktorego twarza zostala Blake Lively.
      Ma to byc damskie dopelnienie meskiego Gucci by Gucci, co widac nawet po flakonie Premiere. Zapewne wiec i z damskim G.by G. sie z czasem pozegnamy, poniewaz okazal sie zbyt "niszowy" (przez paczule?). No coz, wg mnie to jedyny obecnie ciekawy zapach w ofercie Gucci na 2012- widocznie do czasu.
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2012/06/gucci_premiere_to_be_fronted_b_1.html#more
    • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 22.06.12, 11:20
      Wiecej- z dokladnymi zdjeciami:
      www.fragrantica.com/news/Gucci-Premiere-3287.html
    • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 06.07.12, 09:20
      Premiere przedpremierowo:
      www.selfridges.com/en/Beauty/Brand-rooms/Designer/GUCCI/?brandname=GUCCI&departmentId=19353&cm_re=beauty-_-hero-_-Gucci
      W dziale Beauty duza reklama zapachu:
      www.selfridges.com/en/Beauty/
    • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 16.07.12, 10:05
      Cudny kwiatowy zapach, tak transparentny i uroczy- o ile da sie go w ogole poczuc.
      Nie, to tylko ironia- calosc za to idealnie moglaby perfumowac krem nawilzajacy do twarzy lub jakis detergent. Nie pasuje ani do reklamy, ani flakonu. Trwalosc zadna, rozwodnione nijakie kwiecie. Gucci by Gucci bedzie zas szkoda.
    • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 30.07.12, 18:28
      Tak jak przy Guilty- pelna blichtru, holywoodzkiego rozmachu i zlota kampania, ale do zapachu ma sie to nijak :-)
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NzV3GRtwftQ
      A na polkach zagranica- Rush coraz nizej schowany, Gucci PH II zostaly niedobitki do wyprzedania zapasow, a reszty starego dziedzictwa juz po prostu brak.
      • forevermore79 I nieoficjalnie- duet Gucci Guilty Black 12.11.12, 19:35
        Informacja od zaprzyjazionego ang. przedstawiciela- Gucci wprowadzi w przyszlym roku duet Gucci Guilty Black, z jaka m.in. nuta w skladzie? Pyt. za sto punktow, ale nie trudno na nie odpowiedziec- oczywiscie z oudem :)
        • olaj.j Re: I nieoficjalnie- duet Gucci Guilty Black 12.11.12, 20:22
          O, to zapowiada się naprawdę ciekawie, zwłaszcza w wersji męskiej: ogórek plus oud.;)

Swoją drogą kolejny "black", to już staje się trochę nudne... Ech, gdzie te czasy, kiedy perfumy nazywały się po prostu Gucci PH - i wszystko było jasne. To znaczy czarne.:)
          • forevermore79 Re: I nieoficjalnie- duet Gucci Guilty Black 12.11.12, 21:03
            Z Toba sie najlepiej konwersuje o Guilty :) I ciekawe, jaki Depeche Mode bedzie do tego, haha.
            No ale poki co to niepotwierdzone w sieci info, poczekamy na konkrety :) Jakis czas temu zapowiadano na Basenotes Gucci Pour Homme II Intense- oryginal wycofano, zas o nich nadal cisza.
            • olaj.j Re: I nieoficjalnie- duet Gucci Guilty Black 13.11.12, 08:43
              forevermore79 napisał:

> Z Toba sie najlepiej konwersuje o Guilty :)

Kuba, myślę, że dzięki interesującemu połączeniu składników będzie tutaj jeszcze niejedna okazja do konwersacji, jeśli ta "black" odsłona będzie miała rzeczywiście miejsce, a question of time.;)))

> I ciekawe, jaki Depeche Mode bedzie
              > do tego, haha.

Twórczość DM jest arcybogata, co prawda "Black Celebration" już gra u Chanel, ale z tej samej płyty można jeszcze sięgnąć choćby po "Dressed in black" (chociaż ponowny cover i zastąpienie innym wokalem głosu niepodrabialnego Dave'a byłoby dla mnie kolejnym strzałem prosto w serce;) ) albo "Black day". Osobiście proponowałabym jednak "It's no good" albo "Wrong".;)

> No ale poki co to niepotwierdzone w sieci info, poczekamy na konkrety :) Jakis
              > czas temu zapowiadano na Basenotes Gucci Pour Homme II Intense- oryginal wycofa
              > no, zas o nich nadal cisza.

Enjoy the silece, cóż.;)

A poważnie, może wzorem np. YSL powinni jednak wznowić produkcję zapachów, które były naprawdę dobre. Ale może nowa wersja okaże się zaskoczeniem na plus, może..
    • aggis20 Re: News- Gucci: Premiere 13.11.12, 21:46
      jak dla mnie to Premiere jest klonem Tommy Girl. A na nowe Guilty jakoś nie czekam z niecierpliwością :p nie wiem po co kolejna wersja czegos tak nudnego i niemrawego...
      • olaj.j Re: News- Gucci: Premiere 14.11.12, 10:15
        aggis20 napisała:

> A na nowe Guilty jakoś nie cze
        > kam z niecierpliwością :p nie wiem po co kolejna wersja czegos tak nudnego i ni
        > emrawego...

Bo obie wersje Guilty, damska i męska, się świetnie sprzedają, bo zdobyły większość perfumiarskich nagród, chociaż są wybitnie przeciętne, a męska nawet kiepska. Bo pracowali nad tym wszystkim świetni, wybitni specjaliści od marketingu i nie tylko, którym udało się trafić do sporego grona ludzi - i sukces zapachów głównie, jeśli nie wyłącznie, ich zasługa (i Strangelove DM ofkors;) ) itd. :-) Żal stracić więc okazję zarobienia na nowej wersji; z reguły o pieniądze chodzi, niestety. Klienci z pewnością znajdą się i tym razem.

Ja, przekornie, jestem ciekawa: da się coś tutaj zapachowo naprawić, czy może być tylko gorzej.:)
        • aggis20 Re: News- Gucci: Premiere 14.11.12, 12:06
          Haha dzięki, chociaż to było pytanie retoryczne (a właściwie to nawet nie było pytanie:p)
          niedługo pewnie jeszcze czeka nas premiera Gucci Guilty Black Intense ;)
          • olaj.j Re: News- Gucci: Premiere 14.11.12, 12:59
            Wiem, wiem, zauważyłam brak znaku zapytania.;))
            Po prostu fakt powstania flankerów takich perfum jak Guilty czy 1 Million itd. mnie nie dziwi, niezależnie od tego czy ja sama je cenię, czy nie. Sprzedają się b. dobrze, jest szansa, że i flanker się sprzeda, a o to przecież w dużej mierze chodzi. Za to nieodmiennie dziwi mnie przyczyna produkcji rozmaitych, lądujących zazwyczaj po 3 miesiącach w dyskontach, edycji limitowanych i flankerów perfum, które same ani się nie sprzedają, ani nie są dobre, ani nawet właściwie nie wzbudzają niczyjego zainteresowania. To jest dla mnie prawdziwa zagwozdka. :-)
            • forevermore79 Re: News- Gucci: Premiere 14.11.12, 13:19
              Tak, chetnie poczekam na meski Eau de Gucci Guilty Black Intense Extreme Sport Oud Summer Collector.
              Akurat podziwiam marke PR za fakt, iz wystartowali z flankerami 1 Million- czyli Absolutely Gold az po tak dlugim czasie i to b. dyskretnie lansowane i udane edycje, flakony cale w zlocie, mocniejszy, bardziej arabski charakter- uzupelniaja cala linie, a nie sa wypychane na sile :)
              Co do innych limitowanek- zgadzam sie, zadzwila mnie ostatnio informacja o Belle d'Opium Eau Eclat- to chyba ratowanie na sile tego konceptu. Albo cala rzesza Very Irresistible w Superpharmie- oryginal solidny, ale wariacji jest po prostu za duzo :)
              • olaj.j Re: News- Gucci: Premiere 14.11.12, 14:47
                forevermore79 napisał:

> Tak, chetnie poczekam na meski Eau de Gucci Guilty Black Intense Extreme Sport
                > Oud Summer Collector.

;))) akurat dałabym szansę takiemu wynalazkowi, lubię być pozytywnie zaskakiwana, może ta wersja okazałaby się akurat arcydziełem.;)

Milliony, oba, zupełnie, w najmniejszym stopniu, nie są w moim guście, ale potrafię docenić i same kompozycje, i kampanie, i wyniki.:)

• forevermore79 Nowal lzejsza wersja- Gucci Premiere EdT 02.07.14, 16:40
      Dla mnie premiera wyjatkowo zbedna- juz EdP pachnie slabo i niemrawo, ale ruch w interesie musi widac byc.
      www.fragrantica.com/news/Gucci-Premiere-Eau-de-Toilette-5656.html
      Przy okazji, film promocyjny Gucci OUD:
      www.nstperfume.com/2014/07/01/gucci-x-2/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka