Dodaj do ulubionych

rzeczy nowe męskie

30.06.04, 14:23
1) Jeans Trussardi męski - jeszcze nie wiem, ale raczej w porząsiu
2) M7 Fresh - szacunek
3) UV Liquid Metal - raczej nie
Obserwuj wątek
    • sorbet M7 fresh w Sephorze:-)? Idę powąchać!!! 30.06.04, 15:10
      Słyszałem opinię, że "ścięto" tak rzadko stosowane w perfumach drzewo agarowe,
      jeden z głownych składników M7. Ale zobaczymy.
      • luloo1 Trussardi 30.06.04, 15:52
        wąchałam, testowałam. Nietrwały, trochę bezpazurowy, typowy, świeży.Nic
        szczególnego.
    • sorbet Re: rzeczy nowe męskie 30.06.04, 20:19
      M7 fresh jest bardzo "fresh", owocowy, bergamotka na początek. Wydaje mi się że
      przejawiła nuta charakt. dla M7, ale ledwo, ledwo wyczuwalnie. Nuty głębi są
      jak w klasycznych francuskich wodah kolońskich, świeżutkie, odrobinę gryżąco-
      mchowe, trochę słodko-drzewne. Właśnie widzę teraz, że w głębi jest wetiwer:-)

Link:
      www.quibellezza.it/prodotto.asp?id=5114
      • sorbet Re: rzeczy nowe męskie 30.06.04, 20:26
        Nowy XS jest zupełnie przeciętny, mięta (bardziej mi się podobała poprzednia
        wersja) i później świeżo-owocowy. Testowałem z nowym (niebieskim) Jil Sander i
        wydaje mi się, że po chwili 2 paseczki pachną dokładnie tak samo, aczkolwiek
        początek Jil jest dość fajny, chyba podobny (ale o wiele lżejszy) do
        Fahrenheit'a.

2 zapachy tak nijakie w porównaniu z M7 fresh. Ale dam Jil jeszcze jedną
        szansę:-)
      • luloo1 Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 08:34
        sorbet napisał:

> M7 fresh jest bardzo "fresh", owocowy, bergamotka na początek. Wydaje mi się
        że
        >
        > przejawiła nuta charakt. dla M7, ale ledwo, ledwo wyczuwalnie. Nuty głębi są
        > jak w klasycznych francuskich wodah kolońskich, świeżutkie, odrobinę gryżąco-
        > mchowe, trochę słodko-drzewne. Właśnie widzę teraz, że w głębi jest wetiwer:-)
        >

Nie widziałam jeszcze i nie wiem, czy zdążę zobaczyć, buteleczka przypomina mi
        Chic. Wszystkie letnie YSL są przezroczyste:). W każdym razie boję się, że
        przez ten wetiwer, nie przypadnie mi do gustu.
        • sorbet Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 11:01

Spróbuj koniecznie Luloo:-) wetiweru jest tu tylko "muśnięcie", żeby
          potrzymywać świeżość. A zapach bardzo zyska z czasem:-) dla mnie to naprawdę
          miła niespodziaka, hehe.
          • luloo1 Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 14:38
            sorbet napisał:

>
            > Spróbuj koniecznie Luloo:-) wetiweru jest tu tylko "muśnięcie", żeby
            > potrzymywać świeżość. A zapach bardzo zyska z czasem:-) dla mnie to naprawdę
            > miła niespodziaka, hehe.

No tak sorbet,twój gust jest niezwykle wyrafinowany.Nigdy nie odważyłabym się
            wybrać ci zapachu:) Jedno o owym guście można powiedzieć: jest podprawiony
            wetiwerem.
            • sorbet Re: rzeczy nowe męskie 02.07.04, 00:48
              Zgadzam się co do wetiweru:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka