perfumiarz 30.06.04, 14:23 1) Jeans Trussardi męski - jeszcze nie wiem, ale raczej w porząsiu 2) M7 Fresh - szacunek 3) UV Liquid Metal - raczej nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet M7 fresh w Sephorze:-)? Idę powąchać!!! 30.06.04, 15:10 Słyszałem opinię, że "ścięto" tak rzadko stosowane w perfumach drzewo agarowe, jeden z głownych składników M7. Ale zobaczymy. Odpowiedz Link
luloo1 Trussardi 30.06.04, 15:52 wąchałam, testowałam. Nietrwały, trochę bezpazurowy, typowy, świeży.Nic szczególnego. Odpowiedz Link
sorbet Re: rzeczy nowe męskie 30.06.04, 20:19 M7 fresh jest bardzo "fresh", owocowy, bergamotka na początek. Wydaje mi się że przejawiła nuta charakt. dla M7, ale ledwo, ledwo wyczuwalnie. Nuty głębi są jak w klasycznych francuskich wodah kolońskich, świeżutkie, odrobinę gryżąco- mchowe, trochę słodko-drzewne. Właśnie widzę teraz, że w głębi jest wetiwer:-) Link: www.quibellezza.it/prodotto.asp?id=5114 Odpowiedz Link
sorbet Re: rzeczy nowe męskie 30.06.04, 20:26 Nowy XS jest zupełnie przeciętny, mięta (bardziej mi się podobała poprzednia wersja) i później świeżo-owocowy. Testowałem z nowym (niebieskim) Jil Sander i wydaje mi się, że po chwili 2 paseczki pachną dokładnie tak samo, aczkolwiek początek Jil jest dość fajny, chyba podobny (ale o wiele lżejszy) do Fahrenheit'a. 2 zapachy tak nijakie w porównaniu z M7 fresh. Ale dam Jil jeszcze jedną szansę:-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 08:34 sorbet napisał: > M7 fresh jest bardzo "fresh", owocowy, bergamotka na początek. Wydaje mi się że > > przejawiła nuta charakt. dla M7, ale ledwo, ledwo wyczuwalnie. Nuty głębi są > jak w klasycznych francuskich wodah kolońskich, świeżutkie, odrobinę gryżąco- > mchowe, trochę słodko-drzewne. Właśnie widzę teraz, że w głębi jest wetiwer:-) > Nie widziałam jeszcze i nie wiem, czy zdążę zobaczyć, buteleczka przypomina mi Chic. Wszystkie letnie YSL są przezroczyste:). W każdym razie boję się, że przez ten wetiwer, nie przypadnie mi do gustu. Odpowiedz Link
sorbet Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 11:01 Spróbuj koniecznie Luloo:-) wetiweru jest tu tylko "muśnięcie", żeby potrzymywać świeżość. A zapach bardzo zyska z czasem:-) dla mnie to naprawdę miła niespodziaka, hehe. Odpowiedz Link
luloo1 Re: rzeczy nowe męskie 01.07.04, 14:38 sorbet napisał: > > Spróbuj koniecznie Luloo:-) wetiweru jest tu tylko "muśnięcie", żeby > potrzymywać świeżość. A zapach bardzo zyska z czasem:-) dla mnie to naprawdę > miła niespodziaka, hehe. No tak sorbet,twój gust jest niezwykle wyrafinowany.Nigdy nie odważyłabym się wybrać ci zapachu:) Jedno o owym guście można powiedzieć: jest podprawiony wetiwerem. Odpowiedz Link