jaagna Oddam - Chaumet 30 ml 01.10.04, 20:40 W dobre ręce oddam Chaumet EDT 30 ml - psiknięte pare razy, bez kartonika. Mogę sie zamienić (tylko nie bardzo wiem na co... - niekoniecznie musi to być zapach, moze być inny kosmetyk) lub sprzedać za 75 zł. We Wrocławiu odbiór osobisty. Wodę kupiłam na Allegro u Grycka, ale zapach mi nie odpowiada... Odpowiedz Link
ewapaw5 Re: Oddam - Chaumet 30 ml 03.10.04, 15:16 witaj jesli pasuja ci na wymiane noww kosmetyki do makijazu ,ze sredniej polki to bylabym chetna ,mozesz je zobaczyc i zdecydujesz. ewa Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Lolita Lempicka - wymienie lub sprzedam 02.10.04, 23:04 30 ml wody toaletowej, pare razy psiknieta, nie widac zuzycia. Kopiona w sklepie internetowym Pedet. Wymienie na cos nieduszacego lub sprzedam (60zl). Moge dorzucic do tego 1/2 flakonu Organzy Givenchy. Prosze o maile lub kontakt na gg. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marla30 Re: do Roxi 03.10.04, 11:56 Przepraszam, ja wysłałam Roxi list wczoraj koło pólnocy, ale nie wpuszczało mnie na forum i dlatego tego nie napisałam. Odpowiedz Link
olesiam Re: straganik/wymiana3 03.10.04, 16:59 Sprzedam CK "Obsession" 100 ml eau de parfum.Niestety po urodzeniu dziecka zmienil mi sie zapach i zamowilam wiedziona dawnymi wspomnieniami nie sprawdzajac ponownie w perfumerii. Jest to oczywiscie oryginal, zafoliowany, przywieziony ze Stanow tydzien temu.Cena w sklepie 370 zl. Czekam na propozycje cenowe na maila i pozdrawiam.Mieszkam w Warszawie Ola Odpowiedz Link
olesiam Re: straganik/wymiana3 04.10.04, 08:51 Oczywiscie wech mi sie zmienil, a nie zapach:) Odpowiedz Link
ewapaw5 Re: straganik/wymiana3 zamienie GABRIELE SABATINI 05.10.04, 10:23 Witam Mam na zamiane granatowa (opakownie ) GABRIELE SABATINI z 60ml pozostalo 55ml w kartoniku.Woda zostala zakupionaw USA i jest bardzo mocna i trwala jak perfumy ,zamienie na cos lzejszego badz slodkiego. Gg 3102158 Odpowiedz Link
lune AA Winter Delice sprzedam / zamienie 05.10.04, 15:35 kupilam na Allegro od wiarygodnego sprzedawcy ; byly w kartoniku i w folii ; teraz sa tylko w kartoniku :), 125 ml - bez zadnych zastrzezen ; wielogodzinna pierniczkowa slodycz na skorze ; trwale jak nie wiem co :)psikniete dla sprawdzenia zapachu .... okazaly sie niestety zbyt slodkie dla mojej skory /a ja tak lubie drzewno korzenne zapachy :(((/ sprzedam nieco taniej - bo jakas kara /dla mnie/ musi byc .... buuuu :(( lub zamienie na cos ; i tu pojawia sie problem - bo wiekszosc proponowanych do wymiany zapachow jest dla mnie zbyt slodka ; wachalam ostatnio Eau de Merveilles - podobalo mi sie ... ale tego pewnie nikt nie zechce z rak wypuscic :))) jednak 'odwazam sie' bo zawsze moze tak byc ze nawet najpiekniejszy zapach spowszednieje ... moze macie jakies zapachy do ktorych milosc wam nieco wychlodla i chetnie zamienicie je na slodkie pierniczki Winter Delice ? pozdrawiam, lune Odpowiedz Link
merolik Re: Allure sprzedam tanio lub zamienię :)) 05.10.04, 15:46 Już tu umieszczałam, ale ponawiam, ok. 55 ml EDT (z 60). Bliższe szczegóły na @ Odpowiedz Link
lune pytanie o Allure :) 05.10.04, 15:52 wiem tylko ze 'oriental vanilla' i to mnie odstraszalo zawsze ; czy one sa slodkie ? lune Odpowiedz Link
sliwkaa Odkupie Extravagance d'Amarige 05.10.04, 17:22 najlepiej 50 ml lub cos okolo tego. email: sliwkaa@gazeta.pl Odpowiedz Link
benita5 Re: straganik/wymiana3 05.10.04, 19:48 Glamourous Daylight Ralpha Laurena 50ml edp :)) Odpowiedz Link
lune Omnia Bvlgari 40 ml 06.10.04, 10:01 jest wspaniala ALE na mojej skorze 'niewyczuwalna' ... no i coz zrobic ? moj bol - bo nie przetestowalam na skorze kilka razy ; wystawiam na straganiku :) kupilam na allegro u szylla za 130 plus koszty przesylki /byla bez kartonika/, kilka razy psiknieta /w nadziei ze moze to moj nos sie myli/ - sprzedam troszke taniej /bo jak juz pisalam 'jakas kara za pospiech musi byc'/lub zamienie na PRZETESTOWANE przeze mnie zapachy :) w ilosciach ktore cenowo bylyby porownywalne /np. polowa lub mniej wiekszego opakowania itd./ moj nos ma pewnosc co do Angel Innocent, Eau de Merveilleus, Gucci Rush 2 pozdrawiam i czekam na propozycje, lune ps. wyglada na to ze z moich pierwszych zakupow na Allegro ostalo mi sie jeno Nu - ktore wczesniej wielokrotnie testowane - nie zawiodlo mnnie :)) Odpowiedz Link
muriell1 Sprzedam ATTRACTION LANCOME 100ml 06.10.04, 15:17 Witam, sprzedam zapach Attraction Lancome o pojemnosci 100 ml. Perfumy sa pelne, z korkiem, kartonika niestety nie posiadam :(. Cena: 200 zl. Poniewaz baardzo zalezy mi na czasie oferta dotyczy tylko osob z Wroclawia lub okolic. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila lub tutaj :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link
querida8 Re: sprzedam lub wymienie INTUITION Estee Lauder 09.10.04, 09:28 Pozostalo ok 40 ml. z opakowania 100 ml. jest to tester z korkiem. Na maila moge wyslac fotke, na ktorej bedzie dobrze widac stopien zuzycia. Wymienie chetnie na slodki, mocny zapach lub sprzedam za 60 zl + 6 zl koszt przesylki i opakowania. Zainteresowanych zapraszam na maila querida8@gazeta.pl Pozdrawiam Querida Odpowiedz Link
angieblue26 Re: straganik/wymiana3 09.10.04, 17:04 Odkupie Deci delà Niny Ricci, chetnie tester. Moze byc tez wymiana. Poza tym interesuje mnie kazdy (prawie) tester, moze byc "uzywany". Odpowiedz Link
elve Re: straganik/wymiana3 09.10.04, 19:01 ja mam deci delę 50 ml tester. a co masz na wymianę? Odpowiedz Link
basiaplewik sprzedam sensations jil sanders zostało 30 ml EDP 11.10.04, 13:43 z 40 ml zostało 30 ml, woda perfumowana, w formie testeru. zapach kupiłam zachęcona opisami, bez uprzedniego powąchania. cena do uzgodnienia(niewygórowana).odpowiedzi na maila gazetowego. Odpowiedz Link
renia30 EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymienię 11.10.04, 18:03 Jak w temacie:o) Zapach kupiony w sephorze. pozdrawiam Renia Odpowiedz Link
elve Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 11.10.04, 19:44 to ja sie pisze!! Odpowiedz Link
renia30 Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 12.10.04, 10:06 Hej hej, a co miałabyś w zamian? A może wolałabyś kupić? Szczerze mówiąc mnie pasowałaby bardziej ta druga opcja... buziaki r Odpowiedz Link
elve Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 12.10.04, 11:01 napisałąm na priv :) Odpowiedz Link
renia30 Re: EnJoy Jean Patou - do Elve 12.10.04, 11:25 Elviczku, mail nie dotarł :o(( Spróbuj na taki: reniach@poczta.onet.pl. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam r Odpowiedz Link
elve Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 12.10.04, 19:36 i znowu wysłałąm maila, na nowy adres - mam nadzieję, że ten dojdzie :) Odpowiedz Link
wandzia0 Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 13.10.04, 10:32 Reniu, czy jeszcze aktualne? Odpowiedz Link
renia30 Re: EnJoy Jean Patou - ok. 40 ml sprzedam/wymieni 13.10.04, 17:26 Tak, aktualne :o) renia podaję maila niegazetowego: reniach@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
hiszpanski6 A ja oferuję Victoria's Secret - niedostępne u nas 12.10.04, 20:45 zestawy: Victoria's Secret Dream Angels Hevenly, Breathless, Body, nowiutkie! nadające się na prezenty!pięknie zapakowane! Kontakt: hiszpanski6@hotmail.com Odpowiedz Link