angieblue26 27.10.04, 15:34 Wczoraj po raz pierwszy powachalam Truth CK. Zupelnie mnie zaskoczyl, jest tak niepodobny do pozostalych zapachow tej marki. Co o nim sadzicie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia30 Re: Truth CK 27.10.04, 15:36 Faktycznie jest charakterystyczny ale może być bardzo męczący dla otoczenia. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Truth CK 27.10.04, 15:40 Moj M powachal moj nadgarstek spsikany Truthem i stwierdzil, ze pachne jakbym tarzala sie w ziolach :-) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Truth CK 27.10.04, 18:36 A ja lubie zarowno wersje damska jak i meska:o) Te perfumy sa na mojej liscie do kupienia. Odpowiedz Link
dixi Re: Truth CK 27.10.04, 19:05 ja mam liste zapachow ktore bardzo mi się podobają a jednoczesnie nie nadają się dla mnie do noszenia, bo powodują niesamowity ból głowy ; Truth jest na tej liście niestety... Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Truth CK 28.10.04, 13:38 Jak dla mnie męski Truth jest najlepszy z całej plejady męskich CK. Na drugim miejscu chyba Crave i Contradiction. Reszta starocie ;))) ale też do noszenia ;) A co sądzicie o najczarniejszym Calvinie, czy on aby nie zniknął już z Sephory?? p. Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Truth CK 28.10.04, 18:36 chodzi o tego czarnego ck be? Dla mnie be przepadl po 1 testowaniu, gdy sadzac ze moze byc to cos ciekawego okazalo sie plaskim zestawem mydlin. Truth meskie jest niezwykle soczyste ale ryzykownie duzo w nich trawiastych nut. Taki zapach szybko meczy. Naprawde szybko. I jest niepewny - jak zareaguje otoczenie? Odpowiedz Link
luloo1 Re: Truth CK 28.10.04, 18:18 Dla mnie Truth pasuje jakoś do pozostałych zapachów Kleina.Są dla mnie takie bardzo kwiatowe, a jednocześnie mocno syntetyczne. Podoba mi się, ale bez zachwytów. Wydaje mi się, że to bardzo bardzo delikatny i nietrwały zapach. Wolę Truth lush (ale po nim boli mnie głowa). Odpowiedz Link