dori7 Rano Tygrys, a teraz Organza i... 01.01.05, 23:29 nic dziwnego, ze nie moge sie skupic na pisaniu nieszczesnej pracy, sniff, sniff... Trzeba bylo sie jakas zielona herbatka polac albo Les Belles, moze by sie rozumek obudzil z posylwestrowego uspienia? Odpowiedz Link
dori7 Slonikiem, pasuje do meksykanskiego zarelka, ktore 02.01.05, 18:31 pichcilam dzis pol dnia :))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Pleasures Intense 02.01.05, 20:51 Siedzę w domu, ciepło jest, średnio się czuję, mam ochotę na coś kwiatowego. Piekielnie mocne te Pleasures Intense i sama nie mogę się zdecydować czy bardziej mi się podobają czy drażnią... Odpowiedz Link
olesiam In Love Again 03.01.05, 19:13 Wszystkie "ocieplacze" stoją i czekają na zime:) Odpowiedz Link
renia30 Mauboussin Histoire-dzięki uprzejmości kalii_t :o) 04.01.05, 16:39 Zapach dla mnie nie jest z tych łatwych - oswajam się z nim powoli. Odpowiedz Link
dori7 Etoile du Sud 04.01.05, 23:52 Zimy ani widu, ani slychu, wiec sie obrazilam na zimowe zapachy i rozsiewam wokol wiosenno-letnia won bialych kwiatow :)) Odpowiedz Link
sorbet Trzymaj się:-), mocne przyprawy cynamon, goździki 05.01.05, 13:02 kardamon, imbir i miód.... pomogą. Nic nie czujesz, ale pomogą:-) A ja dziś CdG Sequoia, na ból głowy:-))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Trzymaj się:-), mocne przyprawy cynamon, goźd 05.01.05, 20:03 Dzieki :) haerbatka, cytrynka i miód plus znienawidzony czosnek:) ale poamagają:))) Odpowiedz Link
olesiam dzisiaj z japońska-niczym, urlop dla nosa 05.01.05, 14:40 chciałam poczuc zapach swojej skory, czystosci, chcię zatęsknić za zapachem:) Do jutra! Odpowiedz Link