Dodaj do ulubionych

Nowy Innocent Muglera

28.01.05, 18:16
A jednak Mugler to zrobil- zgodnie z ich nowa strategia- tworzyc kolejne
wariacje na temat klasykow. Beda kwiatowe Angele, letnie wersje- ciekawe, czy
Amena tez przerobia?
Oto pierwsza, letnia edycja Innocent Summer Dew na lato 2005 (w sprzedazy
pewnie i u nas), perfumebay dodal ja wlasnie do listy sprzedawanych nowosci:
www.perfumebay.com/3439600192094.html
Obserwuj wątek
    • salma88 Re: Nowy Innocent Muglera 28.01.05, 20:38
      Dzieki za wiadomosc:) Angel to piekny zapach, zarowno ten klasyczny jak i
      Innocent. Niestety na mnie juz tak ladnie nie pachna... Ciekawe kiedy beda u
      nas.
      • rybkad Re: Nowy Innocent Muglera 28.01.05, 21:00
        Jestem baaaaaaaaaardzo ciekawa , oby nie okazal sie rozczarowaniem jak nowe YLA
        (w moim odczuciu oczywiscie) , a dzis nabylam starego Innocenta i rozplywam sie
        w zachwytach ;)
        • graza4 Re: Nowy Innocent Muglera 28.01.05, 21:06
          Oj, bo ja zaraz rozpłynę się we łzach za moim starym Innocentem...;) No ale
          teraz mogę wypatrywać nowego, kto wie, może bedzie udany. Poza tym wydaje mi
          się, że takiego Innocenta z różowymi motywami widziałam ostatniego lata na
          ktorymś z lotnisk, niestety nie było testera.
          • rybkad Re: Nowy Innocent Muglera 28.01.05, 22:44
            czyzbys juz zatesknila? ;)
          • forevermore79 Re: Nowy Innocent Muglera 29.01.05, 20:17
            Rozowe motywy pojawialy sie w linii Innocent prawie zawsze, gdy dany produkt
            byl limitowany- np. mgielka, puder w pedzlu, swieczki itd.- nic z tego do nas
            nie dotarlo. Ta wersja jest nowa, choc dziwne, czemu uzyto starego, metalowego
            flakonu- a nie nowej szklanej butelki.
            Mugler poza tym planuje wypuszczac i produkty tylko na strefe- moze sezon temu
            juz byla taka pilotazowa inicjatywa. O Summer Dew jednak w necie pustki, tylko
            widac zlozony juz w 2005 patent na ta nazwe.
            • chatka_ Re: Nowy Innocent Muglera 30.01.05, 03:48
              forevermore79 napisał:

> Rozowe motywy pojawialy sie w linii Innocent prawie zawsze, gdy dany produkt
              > byl limitowany- np. mgielka, puder w pedzlu, swieczki itd.- nic z tego do nas
              > nie dotarlo. Ta wersja jest nowa, choc dziwne, czemu uzyto starego,
              metalowego
              > flakonu- a nie nowej szklanej butelki.

Tez sie dziwie, moj pierwszy flakon Angela to wlasnie ten w metalowym
              opakowaniu, tylko takie poczatkowo byly na rynku, tj. na lotniskach. Mam go do
              dzis, ale nie trzymam na toaltce, wyglada gorzej niz dezodorant na straganie,
              luszczy sie lakier, a dozownik typu on/off dawno sie rozregulowal. Zapach nie
              jest tani, nie wiem skad pomysl by go w takiej raczej tanio kojarzecej sie
              formie sprzedawac.
        • lucy215 Re: Nowy Innocent Muglera 29.01.05, 12:27
          też jestem szcześliwą posiadaczką AI (i wcale nie Artificial Intelligence
          ;p)jeśli zaprzyjaźnimy się na dłużej może wybór padnie na letnią wersję.
    • icegirl Re: Nowy Innocent Muglera 29.01.05, 09:39
      No, zwariowali, zwariowali :)
      Ech, gdybym mogla miec je wszystkie heheh.
      • chatka_ Re: Nowy Innocent Muglera 29.01.05, 15:01
        I ja i ja! :))) Dopisuje sie do fanek AI!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka