f_16 17.02.07, 13:26 Czy to możliwe żeby jasność pomroczna była przyczyną depresji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donella Re: Czy to możliwe 17.02.07, 18:08 To depresja jest przyczyną jasności pomrocznej a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
porazajace Re: Czy to możliwe 17.02.07, 18:15 po dokonaniu tego rozroznienia, zrobilo mi sie jasniej w glowie, choc nadal pomrocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
porazajace Do Ciebie wołam! 17.02.07, 18:25 Aneto10ta Ty ktora glanem budzilas z pomrocznoci jasnej i nigdy nie skapilas jadu w potrzebie. Stań do apelu! Chwała Bohaterom! Cześć ich pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Czy to możliwe 17.02.07, 23:03 Milosc jest swiatlem. Strach, zal, zlosc, nienawisc i negatywnosc powoduja ze zanika milosc, wtedy pojawia sie mrok, ktory jesli trwa dlugo przeradza sie w depresje. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Czy to możliwe 19.02.07, 03:37 > Milosc jest swiatlem. Strach, zal, zlosc, nienawisc i negatywnosc powoduja ze > zanika milosc, wtedy pojawia sie mrok, ktory jesli trwa dlugo przeradza sie w > depresje. > Serdeczne pozdrowienia. =========================== I tego mi właśnie brakowało jako pigułkę nasenną. Żyra 215 Odpowiedz Link Zgłoś