Dodaj do ulubionych

Roberto Verino

15.04.05, 14:55
12 kwietnia odbyla sie oficjalna premiera, choc zapach juz od jakiegos czasu
byl dostepny w Marionnaudach, jak donosil forevermore. Nie moge oderwac nosa
od nadgarstka, zaraz chyba wsiadam w autobus i wracam do centrum - to chyba
jest to, polowanie skonczone...Zapach znajomy, nie wymagam oryginalnosci, ale
znalazlam w nim swiezosc jakiej szukalam: kwiatowo-owocowa, ktora tworza
cytrusy, zielone jabluszko i jasmin, w bazie drzewo sandalowe i biale piżmo.
foto.akpa.pl/imprezy
Obserwuj wątek
    • elve Re: Roberto Verino 15.04.05, 15:23
      też mi się spodobały, bardziej niż limitowane Baby Doll.
      • salma88 Re: Roberto Verino 15.04.05, 15:35
        Mam probke. Jednego dnia psiknelam na reke i tez bardzo mi sie spodobaly.
        Niestety wczoraj spryskalam troche wiecej i juz wrazenie jest inne. Ladny,
        swiezy, neutralny zapach, ale czuje w nim cos meskiego... Obawiam sie, ze po
        prostu nie wspolgra z moja skora. Na lato bardzo fajny, ale musi sie komponowac
        z noszaca je osoba:)
        • renia30 Czy jest w Sephorze? 15.04.05, 17:16
          • benita5 Re: Czy jest w Sephorze? 15.04.05, 18:15
            Reniferku:)) w Sephorze nie namierzylam, ale w Marrionaud prawdopodobnie sa.
            W chatkowym linku byl fotoreportaz z boskim Conrado wystukujacym flamenco ;) i
            gdzies tam pojawili sie takze jako tlo ;o) przedstawiciele Iny. Ja sama jeszcze
            nie probowalam ale jutro wolniejszy dzien i robie nalot na Marrionaud.
            • renia30 Re: Czy jest w Sephorze? 16.04.05, 07:33
              Hej :o)
              No to mam "szczeście", Marrionaud w Łodzi niet.
              Może w innych się pojawi buuu....
              Buziaki
              r
              • salma88 Re: Czy jest w Sephorze? 16.04.05, 15:56
                NIe widzialam w Sephorze. Sephora tak w ogole schodzi na psy. Nie znam ani
                jednej perfumerii, w ktorej byloby WSZYSTKO:(
              • chatka_ Roberto Verino 16.04.05, 16:00
                Zrobilam dzis drugie podejscie, zapach nadal mi sie podoba, ale nie jest to cos
                na miare zapachow ktore do tej pory uzywalam w sezonie wiosenno-letnim: Le
                monde est beau, Extravagance, Eau de Dolce Vita czy Very Valentino.
                Zaryzykowalam test Jaipur Saphir, na mojej kolezance pachnie on oszalamiajco,
                zimno i gorąco :), na mnie pachnie tylko slodka slodka wanilia:( Doradzcie
                cos!!!!
                • salma88 Re: Roberto Verino 17.04.05, 18:52
                  ja bym jednak Roberto Verino nie brala. Spryskalam sie tym i jakos dziwnie sie
                  na mnie ulozyl ten zapach a moj chlopak zapytal co tak nieladnie pachnie:)
                  • chatka_ Re: Roberto Verino 17.04.05, 19:49
                    Przyjaciolki orzekly, ze ogorkowo, to mi wystraczylo, tym bardziej, ze juz
                    wczesniej wystapilo podejrzenie podobieństwa do Cool Water :( Moze troche na
                    wyrost, ale oprocz figlarnej zielonej nutki, jakas mdla nutka na nadgarstku
                    jednak pozostala.
                    Ale chyba sie juz zdecydowlam na co innego, juz zamowilam u przyjaciolki, z
                    dalekich krajow przyleci do mnie tej wiosny Aromantic Decleor:)). No i chyba
                    juz nie moge zmienic zdania :))Wbrew nazwie to bardzo romantyczny zapach, tak
                    soczysty jak zielen majowa, ale gdyby braklo mu troszke nut milosnych, domowie
                    Romance Laurena i bede happy :)))
                    • benita5 Re: Roberto Verino 07.05.05, 17:30
                      Uciekl mi gdzies ten watek a mialam swoje "trzy grosze" dolozyc.
                      Zapach jest jednostajny, chemiczny. Przypomina mi jakies odswiezacze z lat
                      80tych. Czas stanal dla pana Verino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka