urstina Dolce Vita... 10.05.05, 13:53 ...życie nie zawsze jest słodkie to sobie chociaż zapachowo słodzę, bo dziś mam humor pod zdechłym Azorkiem :-( Zimno i ogólnie do bani... Odpowiedz Link
benita5 Re: Pink VS 10.05.05, 17:13 Hej no co Ty tak lakonicznie..moglabys pare slow skrobnac;)) Odpowiedz Link
charade Re: Pink VS - do Benity 11.05.05, 16:46 Pink VS to miły, nieskomplikowany zapach, trochę w stylu Miracle, ale łagodniejszy, mniej słodki, bardziej cytrusowy (grejpfrut :). Niestety, chyba mało trwały i mało wyczuwalny. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 10.05.05, 19:04 Rano- Nuits Indiennes Jean Louis Scherrer (dla mnie doskonały-kolejne odkrycie dzieki Graży:)) Teraz dogrzewam sie Tygrysem Kenzo:) Odpowiedz Link
sharlotka oj nieuwierzycie czym pachne.... Glow J.Lo 11.05.05, 09:43 i czuje sie jakbym wachala swiezo wyprana posciel... mily, nieinwazyjny zapaszek, na niezdecydowane dni. Zaskoczylam sama siebie, bo zupelnie nie moj "typ". pzdr sh. Odpowiedz Link
rybkad Re: Eau Fantasque Fragonard 11.05.05, 11:48 Chyba sie pożegnamy:( choć z bólem, nie polubiliśmy się za bardzo ehhh Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 11.05.05, 16:13 Na jednym nadgarstku Innocent, na drugim Amor Amor- wielkie dzieki Sharlotko :* Odpowiedz Link
renia30 Tendre Kiss Lalique - dzięki Kalii :o))) 11.05.05, 18:00 Testuję, mocna rzecz, absorbuje bardzo, jeden psik i zapach jest dosłownie wszędzie, co do zapachu - chyba zbyt kwiatowy jak dla mnie (na dzisiaj, kto wie co będzie jutro :o). Jeszcze raz wielkie dziękuję! pozd r Odpowiedz Link
dori7 Etoile du Sud 11.05.05, 21:16 Jakos podejrzanie cichutko szemrze mi w buteleczce. Chyba powoli zblizam sie do dna... :(( Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 12.05.05, 06:51 Również Innocent,który uzaleznia. Chyba kupię. Może ma ktoś na zbyciu;)? Odpowiedz Link