michciuw 30.06.05, 10:21 Pasuje na lato? Jak myślicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: givenchy PI 30.06.05, 10:47 Z zalozenia troche ciezki, slodkawy- wanilia, korzenie, benzoin- moze sie wydawac niezbyt letni- ale wg mnie- czemu nie, o ile lubisz tak mocne zapachy- choc na upal bym nie polecal, ale na wieczor pasuje. Dobra alternatywą jest Pi Eau Fraiche (niebieski plyn)- ten bedzie lepszy na lato, to lzejsza, swiezsza wersja. Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 10:54 Ja sądzę tak samo, także bardzo mi się podoba ten zapach, używam go chętnie w lato, ale jedynie na wieczór, ślicznie się wtedy rozchodzi, bo w upalny dzień może troszkę zemdlić....a wieczorem poezja:)) Odpowiedz Link
lucapuka Re: givenchy PI 30.06.05, 11:58 Ja się nim onegdaj zachwyciłam bardzo.. Marzyłam aby tak pachniał mój wybraniec. Ale po jakimś czasie zapach zaczął mi przypominać coś bliżej nieokreślonego a przypominającego zapach po wejściu do taksówki - mercedesa!!! No ile mozna jeździć taksówką:)..... Odpowiedz Link
kkml_mav Re: givenchy PI 30.06.05, 12:23 Porównanie z taksówka ma cos w sobie. Ja jeszcze dodam ze pi pachnie dla mnie jak w sklepie z starymi meblami.Dla mnie jest (podobnie jak jpg) w podstawowej wersji zbyt slodki zeby go nosic. Ładny ale zbyt slodki. W lato sprawdza się lepiej wiele innych zapachow, choc na noc - calkiem calkiem. Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 12:50 Masz rację...jak w samochodach...to przez tę ogromną ilość słodyczy w nucie głowy...coś a`la syntetyczna wanilia w odswieżaczach samochodowych... Odpowiedz Link
chatka_ Re: givenchy PI 30.06.05, 12:55 No i zamordolwaliście zapach tak sugestywnym porównaniem...:( ;)) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 13:22 Mimo wszystkiego bardzo mi się podoba...może nie jest zbyt męski, ale jhednak bardzo intrygujący:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: givenchy PI 30.06.05, 17:43 Nie jest męski? A meski to musi od razu walic wetiwerem, sosna albo swiezoscia cystrusów? Tak samo mezczyzna czy musi miec napompowane miesnie i kwadratowa szczeke by byc mezczyzna? Niski i lagodny jest niemeski? To meski sposob myslenia ;) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: givenchy PI 04.07.05, 15:55 Oj dziewczyny zaraz się denerwujecie, ja sam używam czasami przesłodzonych zapachów, a czasami nawet damskich i nie czuję się jakoś wybitnie niemęski, jednak uważam, że zapach słodyczy, wanili, mleka, miodu itp nie pasuje raczej do typowego macho, raczej do młodego chłoptasia, narazie mogę sobie pozwolić na tego typu zapaszki, jednak faceci po 30 tce nie powinni pachnieć jak cukiernia, zresztą o ile mi wiadomo np zapachy waniliowe działają na facetów jak afrodyzjak, więc troszkę "niebezpiecznie" używać takich zapachów 100% macho, no chyba że któryś lubi facetów:P Odpowiedz Link
renia.renia Re: givenchy PI 04.07.05, 17:27 Mój mąż nie jest ani typem chłopaczka, ani przed trzydziestką a kiedy pachnie Pi to koleżanki padają jak porażone, komentarze zdecydowanie mówią, że zapach jest bardzo męski i sexy. Ja też tak uważam, a :o) po moim wpisie nie było ironią a wyrazem mojej twarzy kiedy wącham ten zapach. Ciekawy komentarz na temat tego zapachu napisała jedna foremka na makeupalley.com - że to własnie przez to, że jej mąż używa Pi mają już 4 dzieciaków he he. pozdrawiam renia, która pobiegła do szafki z Pi, spsikała sobie łapkę i się delektuje, ach. Odpowiedz Link