Dodaj do ulubionych

givenchy PI

30.06.05, 10:21
Pasuje na lato? Jak myślicie
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: givenchy PI 30.06.05, 10:47
      Z zalozenia troche ciezki, slodkawy- wanilia, korzenie, benzoin- moze sie
      wydawac niezbyt letni- ale wg mnie- czemu nie, o ile lubisz tak mocne zapachy-
      choc na upal bym nie polecal, ale na wieczor pasuje.
      Dobra alternatywą jest Pi Eau Fraiche (niebieski plyn)- ten bedzie lepszy na
      lato, to lzejsza, swiezsza wersja.
      • silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 10:54
        Ja sądzę tak samo, także bardzo mi się podoba ten zapach, używam go chętnie w
        lato, ale jedynie na wieczór, ślicznie się wtedy rozchodzi, bo w upalny dzień
        może troszkę zemdlić....a wieczorem poezja:))
        • lucapuka Re: givenchy PI 30.06.05, 11:58
          Ja się nim onegdaj zachwyciłam bardzo.. Marzyłam aby tak pachniał mój
          wybraniec. Ale po jakimś czasie zapach zaczął mi przypominać coś bliżej
          nieokreślonego a przypominającego zapach po wejściu do taksówki - mercedesa!!!
          No ile mozna jeździć taksówką:).....
          • kkml_mav Re: givenchy PI 30.06.05, 12:23
            Porównanie z taksówka ma cos w sobie. Ja jeszcze dodam ze pi pachnie dla mnie
            jak w sklepie z starymi meblami.Dla mnie jest (podobnie jak jpg) w podstawowej
            wersji zbyt slodki zeby go nosic. Ładny ale zbyt slodki. W lato sprawdza się
            lepiej wiele innych zapachow, choc na noc - calkiem calkiem.
          • silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 12:50
            Masz rację...jak w samochodach...to przez tę ogromną ilość słodyczy w nucie
            głowy...coś a`la syntetyczna wanilia w odswieżaczach samochodowych...
            • chatka_ Re: givenchy PI 30.06.05, 12:55
              No i zamordolwaliście zapach tak sugestywnym porównaniem...:(
              ;))
              • silence-dreamer Re: givenchy PI 30.06.05, 13:22
                Mimo wszystkiego bardzo mi się podoba...może nie jest zbyt męski, ale jhednak
                bardzo intrygujący:)
                • chatka_ Re: givenchy PI 30.06.05, 17:43
                  Nie jest męski? A meski to musi od razu walic wetiwerem, sosna albo swiezoscia
                  cystrusów? Tak samo mezczyzna czy musi miec napompowane miesnie i kwadratowa
                  szczeke by byc mezczyzna? Niski i lagodny jest niemeski? To meski sposob
                  myslenia ;)
                  • renia.renia Re: givenchy PI 02.07.05, 12:38
                    Jest jak najbardziej męski :o)
                  • silence-dreamer Re: givenchy PI 04.07.05, 15:55
                    Oj dziewczyny zaraz się denerwujecie, ja sam używam czasami przesłodzonych
                    zapachów, a czasami nawet damskich i nie czuję się jakoś wybitnie niemęski,
                    jednak uważam, że zapach słodyczy, wanili, mleka, miodu itp nie pasuje raczej
                    do typowego macho, raczej do młodego chłoptasia, narazie mogę sobie pozwolić na
                    tego typu zapaszki, jednak faceci po 30 tce nie powinni pachnieć jak cukiernia,
                    zresztą o ile mi wiadomo np zapachy waniliowe działają na facetów jak
                    afrodyzjak, więc troszkę "niebezpiecznie" używać takich zapachów 100% macho, no
                    chyba że któryś lubi facetów:P
                    • renia.renia Re: givenchy PI 04.07.05, 17:27
                      Mój mąż nie jest ani typem chłopaczka, ani przed trzydziestką a kiedy pachnie
                      Pi to koleżanki padają jak porażone, komentarze zdecydowanie mówią, że zapach
                      jest bardzo męski i sexy. Ja też tak uważam, a :o) po moim wpisie nie było
                      ironią a wyrazem mojej twarzy kiedy wącham ten zapach. Ciekawy komentarz na
                      temat tego zapachu napisała jedna foremka na makeupalley.com - że to własnie
                      przez to, że jej mąż używa Pi mają już 4 dzieciaków he he.
                      pozdrawiam
                      renia, która pobiegła do szafki z Pi, spsikała sobie łapkę i się delektuje, ach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka