balbina_alexandra DKNY (etap zużywania próbek) 11.07.05, 12:52 Nie przepadam za tym zapachem ale postanowiłam pozuzywać próbki, zwłaszcza takie jak ta, które można poddać powtórnej utylizacji :D A mam ich sztuk dwie jeszcze, w taki upał ujdzie :) Odpowiedz Link
modern_witch lawendą, rozmarynem i melisą - próba odprężenia po 11.07.05, 23:17 koszmarnie stresującym dniu... ale chyba nie pomaga... sprobuję iść wczesniej spać... Odpowiedz Link
kalooo Le monde est beau 12.07.05, 06:59 Świat wcale nie jest piękny-tylko zapach jest przepiękny... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... EdM znów 12.07.05, 08:19 czekając na przesyłkę z 100-ką, hehe, radośnie zużywam moją 50-tkę, która pewnie powędruje na półeczkę mojej przyjaciółki, jak tylko mi paczka przyjdzie... ale sza, ona jeszcze o tym nie wie;-) Odpowiedz Link
olesiam Creed Vetiver 12.07.05, 12:15 A wczoraj -Ricci Club N.Ricci-dla tych co szukaja cynamonu:) -Jil Sander No.4 fajny na zime,otulajacy, jasminowy -Ca Sent Beau Kenzo Wieczorem Mira Bai Chopard, na mnie to Hanae Mori niebieskie:( pozdrawiam uczestnikow przypadkowego zlotu w Klifie! O. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link
sjanna Re: Dziś pachnę eksperymentalnie... 12.07.05, 13:22 ...Larendogra(PollenaAroma)teoretycznie EdP, faktycznie EdC, do której wkropiłam 40 kropli olejku ylang-ylang, dzięki czemu nadal jest świeża i energiczna, w sam raz na ten wrocławski upał, ale bardziej subtelna i wschodnio- ogrodowa... A tak w ogóle czekam na Le Roi... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 12.07.05, 19:54 Rano kilka razy pod rząd Eau d'Hadrien bo upał u nas neiznośny... a po południu musiałam wyjść i sięgnęłam po coś trwalszego - Eau de Rochas. NIe szaleję za tym zapachem, ale dziś mi bardzo się podoba i nie dziwię się że Hiszpanki go tak namiętnie kupują... Odpowiedz Link
mangos Margaretha Ley 12.07.05, 20:15 Testuje na nadgarstku i...podoba mi sie o dziwo! Bardzo eleganckie, wieczorowe ( dzięki Kalia:*) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Margaretha Ley 13.07.05, 10:53 Ciesze się, że się Tobie podoba:) Przesyłak dotarła dzisiaj:) Wąchając Burani (dzieki Mangos*) czułam pewne podobieństwo do ML i tę nutke retro.:))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 13.07.05, 10:34 A wlaśnie, ze nie Królem!!! O-Zone Tacchini Odpowiedz Link