Dodaj do ulubionych

Sposoby na nudę przed kompem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:02
Jakie macie sposoby na nude przed kompem, co robicie, www, czatujecie, czy
jakies gierki na necie szybkie obczajacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiula Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:01
      ja mam kilka, w zasadzie 2 społeczności na których spędzam czas, a jak mi
      siejuz znudzi to szukam konkursów. i własnie moge polecić jeden dla zabicia
      nudy. na stronce twojestudioline.pl (tylko przeczytajcie zasady najpierw :) ).
      Konkurs bardzo latwy i można "zabić czas: :)
      • Gość: mazia Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:00
        Ja tez lubie konkursiki i gierki, w ktore mozna pograc przez jakis czas na
        necie, a nie zjadaja polowy dnia, ostatnio gralam w
        www.deutsche-bank-pbc.pl/zysk/gra.html
        • norah7 Re: Sposoby na nudę przed kompem 18.05.07, 11:16
          Właściwie jak jestem przed kompem to w ogole się nie nudzę. Zawsze znajdzie się
          coś fajnego do roboty. Ja bardzo się interesuję stronami WWW, dlatego surfuję w
          poszukiwaniu jakiś fajnych, dobrze zrobionych. Ostatnio moją uwagę przykuła
          strona z gumami… do rzucia ;-) airwaves :P
          • Gość: kangoo Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:08
            a chodzi ci o polska czy miedzynarodowa airwavs?
            a ta gierka spoko, ugralem 109 tysiecy i jestem na czwartym miejscu ;))
            • Gość: lxs Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:16
              115.800.
              Kurde, nie mam pojecia co ten koles zrobil, zeby ugrac ponad 260tysiecy. Mi sie
              wydaje to nie mozliwe. Te moje 115 ugralem po kilku godzinach grania
              • Gość: kellu jak sie nudzisz przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 05:56
                to najwyzasza pora od niego wstac i zobaczyc co to zycie
            • norah7 Re: Sposoby na nudę przed kompem 22.05.07, 13:31
              wiem że Airwaves to międzynarodowa sprawa, ale ja aż tak ambitna nie jestem żeby
              brać udział w konkursach międzynarodowych ;-) Na razie poprzestaję na
              www.airwaves.pl póki co nic jeszcze nie zrobiłam w tym kierunku, ale nic nigdy
              nie wiadomo kiedy natchnienie dopadnie człowieka:P
              • Gość: baksta Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:19
                nic specjalnego na airwejfs nie znalazlem, a ta gierka, ciekawy jestem jak
                zostala napisana, czy ciezko cos takiego napisac. Ktos ma pojecie o flashu??
                • norah7 Re: Sposoby na nudę przed kompem 24.05.07, 14:10
                  Niewiele znam osób ktre znają się na Flashu, ale z tego co wiem to bardzo cięzki
                  kawałek chleba.
                  No, ale przyznasz że jest profesjonalnie zrobiona.
                  • Gość: kritter Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:41
                    Wszystkie gry reklamowe muszą być profesjonalnie zrobione. ;P Animacje w tej
                    bankowej są świetne, zwłaszcza jak kliknie się na zakładkę i kamera najeżdża na
                    ludziki na tym ogromnym logo.
                    • norah7 Re: Sposoby na nudę przed kompem 01.06.07, 10:05
                      a no zgodze się z Tobą całkowicie :) Tylko, żeby osiągnąć taki efekt to trzeba
                      się niezle napracować, ale jak wiadomo efekt koncowy wart jest tego
                      • krolewna_pieknotka Re: Sposoby na nudę przed kompem 01.06.07, 13:14
                        ja tez oglądam reklamy i nawet teraz zabiłam nudę:
                        youtube.com/watch?v=n0f8Vau9soI&mode=related&search=
                        świetna reklama :)))))
                        • Gość: kritter Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:22
                          Reklamy to z założenia dobry środek na nudę. :D
                      • Gość: kritter Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:20
                        Co racja, to racja. Na pewno włożono w to duże nakłady pracy. Nie dziwne,
                        przecież to renomowany bank, który nie może sobie pozwolić na fuszerkę.

Witryna Airwaves też wygląda na profesjonalną. Internet staje się coraz
                        *ładniejszym* środkiem komunikacji. ;)
                        • Gość: Eseker Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.kwidzyn.mm.pl 20.06.09, 22:20
                          ja na nude osobisicie gram w to s23.bitefight.onet.pl/c.php?
                          uid=59124
                          fajna gra :P a jak nie to to na pivocie sie bawie (:
                • Gość: naruto Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.tktelekom.pl 28.04.08, 21:13
                  Ja ide z kumplami i innymi i machamy na przystanku ludziom którzy jadą autami. Niektórzy odmachują a niektórzy nie :(. Nasz rekord to 200 ludzi nam odmachało :P. Sprubujcie pobić!!!
                  • panpietruszka Re: Sposoby na nudę przed kompem 20.09.13, 09:06
                    Dobra zajawa :D
          • Gość: gosc Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.08, 00:12
            ja na przyklad gram sobie w gierke plemiona dobra gierka wciagajaca, chcesz to mozesz sprobowac, nieraz trzeba posiedziec zeby dobrze wyjsc, jak cos gram na 14 swiecie
        • zibi_11 Re: Sposoby na nudę przed kompem 10.03.09, 00:29
          Odnośnie konkursów... to czy możecie coś polecić "na teraz"? Ostatnio udało mi
          się wygrać książkę na jednym z portali. Troche mnie to rozochociło :)
          Przekonałem się że konkursy są fajne :) Czekam na jakieś propozycje... Pozdrawiam!
        • Gość: piotr Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 195.205.87.* 10.12.10, 14:38
          konkurs :)
          www.facebook.com/pages/tekstyorg/163527367013414
      • Gość: simson Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.adsl.alicedsl.de 26.07.09, 10:02
        Albo społeczności internetowe takie jak
        Facebook, albo pisze recenzje na
        Qype, albo czytam wiadomosci na
        Gazecie. No i Wikipedia:-)
      • Gość: a Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 15:31
        a
      • espadon7 Re: Sposoby na nudę przed kompem 16.07.10, 18:28
        Witam Odpowiem tak najlepiej czas spędzony przy kompie zamienić w
        pasje ! :) Juz nuda nigdy nie powróci a sposobów jest wiele..
      • karolka_1987 Re: Sposoby na nudę przed kompem 14.10.10, 16:57
        zagłosujecie na mnie, będę bardzo wdzięczna:)
        mapadobrychemocji.onet.pl/emocje/1175,miejsce.html
      • Gość: Foszek Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 193.43.77.* 24.03.11, 10:03
        Nudzisz się ??? chcesz wziąc udziła w konkursach i teleturniejach ???
        wejdź na :

foszek.pl/?page_id=47
        Atrakcyjne nagrody
      • internetowyhit_pl Re: Sposoby na nudę przed kompem 10.08.11, 11:15
        Polecam internetowyhit.pl Możecie pogłębić swoją wiedzę ciekawymi ciekawostkami :)
        ---------------------------------
        Czy wiesz, że?
        Drukarnia Internetowa Warszawa
        akcesoria kuchenne
      • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 91.233.138.* 15.01.13, 14:04
        saaaaaaaaaaaaaa
        • anika_ic Re: Sposoby na nudę przed kompem 10.02.13, 21:22
          gra w Scrabble on-line na Zagraj.pl
          Uwaga, gra bardzo wciąga (kiedyś grałam nałogowo), ale obecnie za możliwość rozgrywania gier rankingowych trzeba płacić. To wielu wyleczyło :-).
          Za to zostały jeszcze wieczory turniejowe - od środy do soboty można zagrać bez wykupionego kodu. Można mnie tam nadal "spotkać" :-). Pozdrawiam
    • Gość: zsdfg Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.docsis.tomkow.pl 09.03.09, 12:37
      polecam 2 wirtualne światy timik.pl i switchln.com(wybierać polską
      flagę)potrzebny schockwawe
    • gruszkazfartuszka Re: Sposoby na nudę przed kompem 11.03.09, 11:43
      ja wolę odejść od kompa i poczytać książkę jak mnie kompu nudzi... :> ewentuanie
      film jakiś na komputerze oglądam...
      • Gość: kinksize Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.customers.ownit.se 12.03.09, 23:22
        a ja polecam jednak konkursy, zabijają nudę perfekcyjnie, a dodatkowo możemy coś
        w nich "ustrzelić"
        • zibi_11 Re: Sposoby na nudę przed kompem 14.03.09, 21:43
          Dokładnie!!! Bratnia dusza wita bratnia dusze :) Kto strzela wreszcie cos trafi :P
        • Gość: RHOMINESKI Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 04:15
          Ja nudę zbijam jedna grą w ktora gram juz 7 lat:)jest to Warcraft III. Gram w
          nia po 10h mmm to minimum... Dziewczyny juz nie mam... a mialem .. zostawila
          mnie bo nie mialem dla niej czasu :( troche mi smutno bylo ale coz taki juz
          los:( kochalem ja bardzo ale wole grac niz byc z dziewczyna i jej dziecko zrobic
          to chyba lepiej grac co nie?:)
          {PZDRAWOA<
    • Gość: Miki Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 85.219.163.* 20.03.09, 11:03
      A ja się gram z Michałem Wiśniewskim w Pokera.

www.betplatform.com/pl/szkola-pokera/1/
      • Gość: czesiek-gość Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.173.27.73.tesatnet.pl 25.03.09, 17:00
        a ja gram w bloodrayne[1 ale 2terz mam]gothic-e wszystkie[mam] albo
        gry www np.http://s3.katsuro.pl/woo.php?id=4245 albo
        jeja.pl:)
    • Gość: Kondzio Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.timplus.net 25.03.09, 21:23
      www.funny-mails.com/pages/index.php?refid=moka16 polecam :)
    • Gość: Raczek Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.chello.pl 28.03.09, 13:40
      s7.bitefight.onet.pl/c.php?uid=153430
      • filiplakowski77 Re: Sposoby na nudę przed kompem 30.03.09, 11:31
        Ja często korzystam z różnych konkursów, gier (przypadkowo znalezionych) bądź
        szukam istotnych informacji. Lubię dobrze wykorzystywać wolny czas.
        Pozdrawiam - Filip.
    • Gość: Wyjdź na świat Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 195.117.146.* 01.04.09, 17:03
      Rany, jak już człek się nudzi, to najlepiej zobaczyć na sybil.pl co
      grają w kinach, jakie są imprezy w klubach, co się dzieje w pubach i
      wyjść do ludzi...Czasem trzeba siebie samego zobaczyć w realu
      • rondel69 Re: Sposoby na nudę przed kompem 13.04.09, 14:49
        ja zawsze kumpluje sie z browarem jak się nudze
    • lakshmiworld Ja sie nigdy nie nudze.. 12.04.09, 12:27
      Zawsze slkucham mojej ulubionej muzyki

Hello Wam wszystkim...! Jesli chcecie posluchac naprawde zaje***tej
      muzy wchodzcie na mindcontrollers.mp3.wp.pl/ , zasysajcie i
      komentujcie, bo naprawde warto. Mi sobiscie muzyka ta sie podoba i
      dlatego chcialabym sie z Wami tym podzielic. ;) Pozdrawiam.

P.S. Strona wykonawcy: www.myspace.com/vir2lvisionworld
    • kluchucha Re: Sposoby na nudę przed kompem 24.06.09, 00:21
      a może w przypadku "nudy przed kompem" najlepiej po prostu dać mu
      święty spokój?
    • Gość: magda Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.interpc.pl 24.06.09, 13:14
      Czytam Najlepsze darmowe
      ebooki
    • Gość: nudziarz Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.09, 13:30
      Ja proponuję zaplanować najprzyjemniejszą część pracy czyli urlop.
      www.kiedynaurlop.pl/
    • Gość: Ashley646 To proste IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.09, 20:23
      Jest to banalny sposób. Od jakiegoś zajęcia zależy typ charakteru. Np. ja lubię
      naukę i przez wakacje gromadzę notatki( :. Jeśli chodzi o gry polecam metin 2,
      CS, albo dla uproszczenia simsy lub zoo tycoon lub zoo empire. Jeśli chodzi o
      gry na neta daję adres: www.games2win.com...do roboty!
      • lam-po www.O-Qrde.pl to sposób na nudę przed kompem 02.07.09, 14:46
        Czytam, co się przydarza innym, i się zaśmiewam. Hehe, o-kurde.
        O-Qrde co za życie !
        • riso1 Re: www.O-Qrde.pl to sposób na nudę przed kompem 25.07.09, 20:15
          Weszłam, dzięki. Nawet zabawne. Po co tylko to kurde tak często?
    • erivela Re: Sposoby na nudę przed kompem 03.07.09, 08:38
      Ja z nudów wzięłam udział w
      konkursie
      i jest nadzieja, że wygram wycieczkę do Paryża :) Super wakacje
      się zapowiadają :)
    • witaminka77 Re: Sposoby na nudę przed kompem 08.07.09, 13:52

recenzje-ksiazki.blogspot.com

• Gość: gość Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 17:44
        www.polski-bux.pl/?r=sylwia_xd jeśli sie nudzicie mozecie zarabiać przez internet. to nic innego jak klikanie w linki. przez miesiąc można zarobić nawet do 100 zł nic nie robiąc. wystarczy że poświęcisz 15 min dzinnie na klikanie w płatne linki
        • Gość: lol Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.icpnet.pl 25.07.11, 00:37
          ale sponsorowane komentarze....
      • Gość: ziomeczek Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 14:37
        dobre
    • Gość: jacol Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 17:08
      mój sposób - wco-grac.blog.pl/ :)
      • Gość: ... Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:37

lubię czytać

malaczarownica.prv.pl
        • Gość: lotert Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.chello.pl 25.07.09, 00:34
          nul ale moim zdaniem niezłe jest czytanie takich długich i ciekawych forum jak to.

P.S.Długie to forum nie jest no ale poczytać można.
          • Gość: nata2003 Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 95.108.20.* 25.07.09, 20:58
            Ja polecam bardzo dobry konkurs!
            wladuj.pl/
            Wygrałam tutaj już dwa razy doładowanie, jedno za 10zł a drugie za 50zł. :)

Powodzenia :)
    • Gość: simson Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.adsl.alicedsl.de 26.07.09, 10:05
      Albo społeczności internetowe takie jak
      Facebook, albo pisze recenzje na
      Qype, albo czytam wiadomosci na Gazecie. No i
      Wikipedia:-)
    • amistoso Re: Sposoby na nudę przed kompem 26.07.09, 17:33
      Ostatnio wykorzystuje serfowanie po necie w celu promocji swojego chomika i bloga :) Blog istnieje od niedawna i umieszczam na nim ciekawe artykuly czy rezencje ksiazek..zapraszam : amistoso.blog.pl/ Natomiast na chomiku gromadze e-booki i audio-booki ktore sa swietnym patentem na nude przy kompie.. moj chomik:
      chomikuj.pl/?page=88954 Lubie sie dzielic tym co mam ;) a co najzabawniejsze wpadlam na to zeby zarabiac na tym.. czyli wstapilam do programu partnerskiego chomika..naprawde goraco polecam :)

chomikuj.pl/?page=88954
      amistoso.blog.pl/
      • sisi-dwa Re: Sposoby na nudę przed kompem 31.07.09, 12:51
        a ja ostatnio serfuję po necie siedząc na plaży w brzeźnie:) mam nowy internet z
        playa w telefonie surfowanie i opalanie - bo pogoda w tym roku dopisuje:)
    • 4eweline Re: Sposoby na nudę przed kompem 04.08.09, 11:40
      lineage II :) to prawdziwy zabijacz czasu, tylko łatwo się wkręcić az za bardzo
      ... polecam serwer noobwars, graja tam grecy, bulgarzy i polacy, albo serwer dex :)
    • Gość: Joł Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.08.09, 14:23
      Jak na nude to mozna tu sie cyms zajac:) Pozdrawiam

tnij.org/drch
    • Gość: cyfrek Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 13:57
      Najlepszy sposób na nudę to konkurs cyfry+:). Wystarczy nagrać krótki filmik
      reklamowy na podstawie przygotowanych już kwestii:). Za wymówienie kilku słów
      można zgarnąć 10000 złotych :) Zapraszaaaammy :P
    • Gość: Andrew Fajna Stronka IP: 88.156.150.* 05.08.09, 19:16
      Witam. Ja jak się nudzę to wchodzę na tą stronkę i sobie czytam artykuły. To na
      prawdę potrafi być wciągające. :)
      przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a507f4b7-3b49-4d9f-88b9-0cf3c3e1b6f7
      Na tej stronie czyta się artykuły i za to otrzymuje się punkty. Punkty otrzymuje
      się także za odpowiadanie na pytania i za znajomych. Polecam tą stronkę. Wyżej
      jest zaproszenie. Jeśli się zarejestrujecie z mojego zaproszenia to nic nie
      stracicie, a ja zyskam. Za zarejestrowanie sie dostaniecie 100 punktów. Punkty
      wymienia się na super nagrody. Jeszcze żadnej nagrody nie wygrałem. Strona
      istnieje dopiero od 33 dni, ale chyba można jej zaufać, bo stworzona została
      przez CafeNews. :) Pozdrawiam
    • Gość: kolodźi Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 01:33
      coś takiego jak nuda to u mnie nie istnieje :) zawsze przecież można coś sobie
      wymyślec do robienia :) a jak się już w ogóle nie ma pomysłu to można się
      spotkać ze znajomymi a wtedy razem zawsze coś przyjdzie do głowy :)

Pokaż na co Cię stać i weź udział w reklamie Cyfry+ a do tego wygraj 10 tys. zł!
      www.technologiaiemocje.pl
      • Gość: fan bloodwars Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.10, 21:40
        r6.bloodwars.interia.pl/r.php?r=54961
    • Gość: szydeł poker IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 18:16
      2-3 razy w tygodniu, jak mam czas tylko zasiąść przed kompem to odpalam sobie
      full tilt pokera, ale już się we freerolle nie bawie. gram na kasę i zawsze w
      miechu wyciągam z teog parę euraczy. ale to gra dla ludzi myślących.
      • Gość: jasminum Re: poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:59
        poker to fajna rozrywka, można się wyluzować i przy okazji popracować trochę
        głową (jak w szachach). na full tilt poker nie grałem, ale słyszałem od kilku
        osób, że to niezły poker room z wieloma bonusami.
        • Gość: szydeł Re: poker IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 15:29
          na wstępie po rejestracji masz teraz 100% premii depozytowej. dobra rzecz
          szczególnie jeśli wchodzisz do gry z niewielką kasą na początku.
          • Gość: jasminum Re: poker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:40
            hmmm... jeśli podwajają kasę, to lepiej włożyć więcej pieniędzy - większy będzie
            bonus :) no ale faktycznie, jak się mało kaski wkłada na start, to taki bonus
            sporo daje.
    • Gość: Nuśka Re: Sposoby na nudę przed kompem IP: 217.96.110.* 13.08.09, 23:29
      kur_wa ale mi sie nudzi;/ HELP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka