chatka_ Attraction i Orange Magnifica 18.07.05, 15:11 Attraction - szok jak latem zapachy zmieniaja swoje oblicze ... Orange Magnifica - szok jak mi w nich ladnie, no musze miec... :))) Odpowiedz Link
madlaine_xx jedna rączka Angel Innocent druga kalsyczny :))) 18.07.05, 15:20 a to tylko dlatego, że pada i jest chłodno, więc nie umarłam po aplikacji :))) siedzę cały dzień w domu i nikogo nie męczę porównuje sobie te zapachy zastanawiając się, czy zaskoczyć męża po jego powrocie Innocentem, czy zastosować jak zwykle klasyka zaraz udaję sie pod przysznic, żeby je zmyc ;) cudowny dzień dzisiaj mam, wreszcie jest mokro za oknem Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... 18.07.05, 23:28 Dylematy były. Narciso Rodriguez? Flowerbomb czyli najnowsza miłość? W końcu jednak wygrało Oriental Summer :) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dzis pachne... kenzoki euphorisant (działa!) 19.07.05, 09:02 ...aż buzia się cieszy do lustra... Odpowiedz Link
modern_witch na łapkach Romance Silver i Sport Jil Sander 19.07.05, 18:33 Trzeba było sie upewnić;-) Romance Silver boski, sama bym nosiła. A Sport dzis na mnie inny jeszcze, dzis jednak świezuchowaty bardziej. Ale ładnie świezuchowaty nawet na mojej skórze, a skoro ranking jest letni, to już zostanie. "Moja nutka" jakoś jeszcze nie wyszła, ale może potrzebuje czasu, w sumie nie pamiętam, po jakim czasie ja to wtedy obwachałam, bo psiknęłam od niechcenia bardzo. No bo jak inaczej mogłam psiknąć coś, co się "Sport" nazywa, cud, że w ogóle psiknęłam;-P Odpowiedz Link
sliwkaa Królem Słońce ;-) 20.07.05, 09:45 nabytym dzięki temu forum. Początkowo nuta trochę mnie drażni... ale potem jest piękny ;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Królem Słońce ;-) 20.07.05, 11:46 Ja trzymam go na koniec lata, bedzie wspanialym wspomnieniem we wrzesniowe jesien zwiastujace wieczory. Odpowiedz Link
chatka_ Szuwarami ;) 20.07.05, 11:49 czyli Aromantic Decleor :)To tak z tesknoty za Mazurami... Odpowiedz Link
sliwkaa Re: Królem Słońce ;-) 20.07.05, 12:16 ja tez, ja tez ;-)) ale jak tylko niebo się zachmurzyło to nie wytrzymałam ;-)) Odpowiedz Link
kalooo Essencia de Duende 20.07.05, 12:23 ...świeżakowo lipcowo;) -ino pogoda coś nie taka...;[ Odpowiedz Link
modern_witch Re: Królem Słońce ;-) 20.07.05, 15:27 Ale Was wzięło;-P Ja nosiłam wczoraj... dziś mi się dobrze EdM nosi. Chyba polecę na jakieś łazenie po sklepach za godzinę, dwie... ciekawe czym wróce wypachniona;-P Odpowiedz Link