Dodaj do ulubionych

image woman -pytanie

16.07.05, 12:50
czy ten zapach jest wycofywany tylko z naszych polskich perfumerii czy wogóle
zaprzestano jego produkcji? niecierpliwie czekam na odpowiedź.:)
Obserwuj wątek
    • lili202 Re: image woman -pytanie 16.07.05, 13:14
      nie jestem pewna ale keidys jakas dziewczyna pisala ze zapach nie cieszyl sie
      duzym powodzeniem dlatego go wycofuja wiec wydaje mi sie ze ogolnie ale trzeba
      poczekac lepiej na odpowiedz kogos bardziej zorientowanego:)
    • kalooo Re: image woman -pytanie 16.07.05, 20:39
      Już pisałam na poprzednim wątku coprawda,ale napisze jeszcze raz-jest JUŻ
      wycofany z polskich perfumerii (wersja damska)-męska jeszcze jest,właśnie się
      jej pozbywają m.in.Sephory.Damska bywa jeszcze w Rossmannach i oczywiście na
      Allegro.
      Aha-gwoli prawdy-opakowanie jest czerwone,co absolutnie jest mylące o tyle,że
      może kojarzyć się z jakimś ciepłym,byc może piżmowym zapachem-a absolutnie taki
      nie jest.
      Nie wiem czy cieszył się małym czy dużym zainteresowaniem,bo odkryłam go już po
      wycofaniu-aczkolwiek nie jest to zapach,który pasowałby fankom Miss Dior Cherie
      na ten przykład...;) Jego ewentualna "mała popularność" jest dla mnie jego
      dodatkowym plusem;)
      • luloo1 Re: image woman -pytanie 16.07.05, 21:50
        czerwone czy ceglaste, intensywne?
        • kalooo Re: image woman -pytanie 16.07.05, 21:58
          Opakowanie kartonikowe jest takie właśnie ceglasto czerwone,w każdym razie
          takie kolory zawsze kojarzą mi się z dosyć ciężkimi,intensywnymi zapachami-
          tymczasem Cerruti Image Woman jest raczej krystaliczny i bardziej pasowałoby
          jakieś białe lub srebrne,w każdym razie w jasnych,chłodnych kolorach - takich
          jak butelka.;)
    • olesiam Re: image woman -pytanie 16.07.05, 22:02
      W różnych pojemnościach + balsam jest w perfumerii w Tesco na Górczewskiej i w
      perfumerii przy Pl.Konstytucji.
    • basiaplewik Re: image woman -pytanie 16.07.05, 22:04
      no to mogę odetchnąć z ulgą, bo będzie go chyba można ustrzelić za granicą czy
      chociażby na allegro :)
      tak bardzo podobały mi się wasze opisy, ze chyba go sobie zamówię w ciemno :)
    • forevermore79 Re: image woman -pytanie 21.07.05, 08:49
      Jak pisaly moje przedmowczynie- zapach jest wycofywany i powoli rowniez z
      miedzynarodowych rynkow- widac go juz czasem przecenianego zagranica, linia
      kapielowa znika, zostaja same wody itd. Cerruti robi miejsce na nowe zapachy-
      chocby wieczorowy, czerwony 1881.
      U nas w Gd. Image bywa w Rossmannach, w mojej perfumerii zostaly jeszcze tylko
      zele pod prysznic (-40%, czyli jakies 50-60 zl)- balsamy juz dawno wykupilem
      dla mamy korzystajac z przeceny- naprawde trwale, niebanalne i dobrze
      wygladzajace.
      • kalooo Re: image woman -pytanie 21.07.05, 13:51
        Foreviu,a macie jeszcze damskie żele pod prysznic Image???;))))
        • forevermore79 Re: image woman -pytanie 21.07.05, 14:17
          Droga kaloo,
          zobaczylem post i specjalnie zadzwonilem- tak, ostaly sie jeszcze 2 ostatnie
          sztuki shower geli 200 ml- z 40 procentowym rabatem, czyli obecnie z 99 na 59
          zł.
          Chetnie kupie i wyslemy przeze mnie, balbinke lub damy osobiscie, jesli bys sie
          zdecydowala. :-)
          • kalooo Re: image woman -pytanie 21.07.05, 15:14
            oczywiście-biorę;)
            Najchętniej osobiście of kors...;D
            • forevermore79 Re: image woman -pytanie 21.07.05, 15:37
              Kalooo, masz maila :-).
              • lounge21 Re: image woman -pytanie 25.07.05, 13:04
                Qrcze naprawde go wycofuja?Co prawda jestem mezczyna,ale dla Image Man
                zrobilbym wszystko,wlasnie konczy mi sie ostatnia butelka,a w perfumerii
                rzeczywiscie jak pytalem powiedzieli ze juz nie ma i chyba nie bedzie...ale
                myslalem ze moze tylko w tej...god damn,trzeba zrobic zapasy jakies czy cus.Bo
                juz nigdy w zyciu nie uslysze...czym tak ladnie pachniesz? :) Naprawde zapach
                niebanalny i praktycznie nie do rozpoznania w gaszczu popularnych zapachow :)
    • mala_mj Re: image woman -pytanie 22.12.05, 16:34

Jestem załamana :( KOCHAM ten zapach :)))))) muszę sobie zrobić zapas :)

---------------------------------
      www.phaze.prv.pl
    • silence-dreamer Re: image woman -pytanie 22.12.05, 17:23
      o ten chodzi chyba?
      www.allegro.pl/show_item.php?item=78392658
      tu masz 50 ml za 60 zł, a napewno oryginał bo już coś kupiłem od tej
      allegrowiczki.
    • jollinka Re: image woman -pytanie 23.12.05, 23:16
      a jak to pachnie? czy jest jakiś inny podobny zapach?
      • lounge21 Re: image woman -pytanie 24.12.05, 16:26
        Ja choc jestem mezczyzna to rowniez przylaczam sie do waszego lamentu,kocham
        obie wersje,zarowno damska ,oczywiscie na odpowiedniej kobiecie,jak i
        meska...ehhh i ta butelka :( jak tak mozna,dlaczego sie pytam?!!! Wesolych
        Swiat zycze Wszystkim uzytkownikom forum...
    • mala_mj Re: image woman -pytanie 27.12.05, 09:56

Zrobiłąm sobie prezent na Gwiazdkęi mam :) właściwie czekam na przesyłkę :)

---------------------------------
      www.phaze.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka