balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 01.08.05, 14:54 Shalimar Light - miałam ostatnio weekendowy napad maniakalnego zużywania próbek, wykończyłam kolejną fiolkę DKNY i Stellę, ale dziś biegam od samego świtu i dla dodania sobie energii w upał, jednak Shalimar Light. Odpowiedz Link
renia.renia Premier Figuier - to ja też - początek pach- 01.08.05, 17:02 nie jak słonecznik pełen dojrzałych nasion :o) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 01.08.05, 19:23 na szyi halloween, na prawym nadg. scen sheer CN (cudo), na lewym nadg. Lucky day Niny Ricci (coś przybladł, znudził się?), na lewym łokciu image (no nie wiem :) ) Odpowiedz Link
benita5 Dziś super dzień bo wreszcie poznałam Grażę!!! 01.08.05, 20:19 więc pachnę: B21, Stellą, torcikami i morską bryzą... rano był Tendre Poison dużo emocji pozytywnych. Musujący coctail z Boucheronowskim Trouble i Birmane w tle;))) Odpowiedz Link
mangos Desnuda... 02.08.05, 09:05 ale coś słabo mi pasuje na ten upał-myslałam,że będzie lepiej;) Odpowiedz Link
renia.renia Jaipur Saphir i testowałam Opium, myśłałam, ... 02.08.05, 18:08 że nie będą mi się wcale podobały, szczególnie w taki ciepły dzień ale okazały się niezłe, inne niż wspomnienie, które o nich miałam. To tak w ramach oczekiwania na próbkę Fleur de Shanghai... Odpowiedz Link
bonitalore Re: Dziś pachnę... 02.08.05, 22:45 Premier Jour, nie wiem czy to dobry pomysł na dzisiaj, ale co mi tam :P:P Odpowiedz Link
dori7 Herba Fresca,dla odmiany po dwutygodniowej orgii 03.08.05, 00:25 zapachowej, skladajacej sie z Jardin en Mediterranee (zewnetrznie) i Becherovki (wewnetrznie). Wlasnie wrocilam z Czech :P Odpowiedz Link