balbina_alexandra Re: Dziś pachnę sierpniowo... 12.08.05, 11:27 Dziś już czuję się bardzo dobrze, wręcz świetnie ;)))) wstałam pelna werwy o świcie (czyli o godz 9), pachnę dziś Opium Fleur de Shanghai - okrutnie mi się podoba (dziękuję Reniu :*) i w ogóle tryskam energią, po wczorajszej słabości ani śladu! Odpowiedz Link
benita5 Dziś jak skowronek poranny spacer 12.08.05, 12:09 przy okazji widze ze sztorm zabral czesc plazy:( Teraz przedziera sie slonko,pachne Tendre Poison i jest mi super!! Odpowiedz Link
icegirl Dior Addict Eau Fraiche 12.08.05, 15:33 ...od elf.woman. :-) Mój pierwszy test na dłużej. Odpowiedz Link
renia.renia Ambra, Etro - od Agni!!! Wielkie dzięki :o) 12.08.05, 17:08 Modern! Sprawiłaś mi wielka radość! Dziękuję :o) rr Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę sierpniowo... 12.08.05, 19:53 halloween, ale już nie czuję. na rękach samsara i shalimar, i na mnie samsara wygrywa. na wieczór będzie scent - ten zapach pozostanie ze mną na dłużej, kocham go. Odpowiedz Link
olesiam L'Eau d' Ambre L'Artisan 12.08.05, 21:43 czy mozna miec arabską noc na wsi w okolicach Łodzi:)?owszem, Woda Ambrowa+turkusowy khol+kolacja z przyjaciółmi pod rozgwieżdżonym niebem i mamy to:) Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę sierpniowo... 13.08.05, 10:50 Allure, kiedys mi koleżanka zrobiła próbkę. A dzis jakos mi trzeba czegos nie nacechowanego emocjonalnie, ani zadnych wielkich odkryć, czegos bezpiecznego, ale tez anonimowego, nie wiążącego się z nikim ani z niczym. zastanawialam sie nad happy i allure wlasnie ale happy to by ironia byla Odpowiedz Link
escape5 Fragonard Soleil-dzięki Nitulince 13.08.05, 11:28 przesliczny,dziekuję Monisiu! Odpowiedz Link
nitulina Re: Fragonard Soleil-dzięki Nitulince 13.08.05, 14:16 Na zdrówko ;) Dobrze że znalazł w 100% przekonaną parę ;) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę sierpniowo, biurowo 13.08.05, 11:47 ... fluid iceberg. po fali początkowych zachwytów entuzjazm nieco słabnie. coś czuję, że niedługo na straganik powędruje... Odpowiedz Link
epikurejka Jaipur Saphir, próbka od Mangos,której 13.08.05, 12:36 jeszcze raz dziękuję bo zapach mnie opętał. Chyba już dłużej nie będe mogła opierać się pokusie nabycia go:) Odpowiedz Link