dixi 19.08.05, 14:42 chyba pora na kolejna odslone :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixi Truskawki z szampanem VS 19.08.05, 14:43 bardzo mnie zaintrygowala mgielka Victoria's Secret o tym zapachu, zna moze ktos ten zapach?? juz sie przymierzylam do kupowania na allegro, ale moze wczesniej jakies opinie uda sie zdobyc... albo kropelke do poniuchania... :) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Truskawki z szampanem VS 19.08.05, 15:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=27740908&a=27789623 Marla miała ten zapach, nie wiem czy nadal ma czy się zpozbyła, ale skrobnij, może próbkę uda się zdobyć :) Odpowiedz Link
maja1000 ciągle bezskutecznie:-( Daim Blond SL 19.08.05, 15:53 Poruszyłam już Ziemię, teraz będe pertraktować z Niebem;-)) może ma ktoś choć kropelkę do podziału..... W zamian głównie Hermesy, Guerlain'y i inne Narcyzy Odpowiedz Link
luloo1 Re: ciągle bezskutecznie:-( Daim Blond SL 19.08.05, 19:30 Podciągam wątek. Maja, jakie masz Hermesy? Odpowiedz Link
kajakajak Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 19.08.05, 19:38 Odkupię za każde pieniądze, każdą ilość Belle de Minuit.:-) Odpowiedz Link
nitulina Re: Belle de minuit 19.08.05, 23:44 Ja też jestem fanką, wykupiłam cały stok na ebayu ;) i jeszcze angażowałam znajomych w UK, tam można dostać w miarę łatwiej niż u nas. Jeśli masz kogoś w UK to angażuj :) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Belle de minuit 20.08.05, 00:04 No właśnie na ebay`u znalazłam, ale jakoś mi "straszno" kupować- gość jest z Wielkiej Brytanii.Ale własnie mi się przypomniało, że mam aktualnie znajomych w UK, chyba szepnę im słówko.:-))) Dzięki za podpowiedź. :-* Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Les Belles de Minuit (175zł/30ml) 20.08.05, 11:47 jak w temacie - sa do kupienia w Poznaniu, jak chcesz zebym je dla ciebie kupila, napisz na marta@trenerzy.biz caluje :) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Les Belles de Minuit (175zł/30ml) 20.08.05, 13:20 Napisałam do Ciebie.:-))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Les Belles de Minuit (175zł/30ml) ROZBÓJ 20.08.05, 14:14 Ja kupiłam na ebayu za 50 ml 28.99, nie pamiętam ile dokładnie kosztowała przesyłka ale wszystko wyszło mnie chyba około 150 zł. W UK 30 ml kosztuje 9 funtów, www.netperfumes.co.uk/brochure/pid_1302 Odpowiedz Link
ally123 Re: Les Belles de Minuit (175zł/30ml) 22.08.05, 08:02 widzialam zielone Les Belles w perfumerii na parterze na Dworcu Wilenskim. Nie wiem tylko, czy jestes z Warszawy. Byly tam w piatek, 185 PLN za 50 ml minus rabat 20%. 100 ml chyba tez byly. Odpowiedz Link
kajakajak Re: Les Belles de Minuit (175zł/30ml) 22.08.05, 10:47 Dzięki, ale mi chodzi o Belle de Minuit- w granatowej butelce z purpurowo- amarantowym korkiem.:-) W każdym razie dziekuję za zainteresowanie. :-* Odpowiedz Link
graza4 Stella, Sensations EDP, Hot Couture 19.08.05, 21:49 ...odkupię lub wymienię za: AA Herba Fresca, 110 ze 125 ml, tester JLo Glow, 95 ze 100 ml, tester Lolita Lempicka EDP 25, może 27 ml z 30 Mont Blanc Presence d'une Femme 35 ml z 75, tester Lancome Poeme, nie mniej niz 25 ml z 30, kartonik Yves Rocher, Pur desir de Lilas, 28 z 30 ml, kartonik Breathless Victoria's Secret, 6,5 ml z 7,5 Body Victoria's Secret, 6 z 7,5 m Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 19.08.05, 22:20 Lista krótsza :)) no wiadomo dlaczego !! Un Jardin Sur le Nil Un Jardin En Mediterranee Hiris Midnight LL Narciso Rodriguez EdT Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 19.08.05, 23:27 Daim Blond Magie Noire Kyoto Odpowiedz Link
vanilia72 Narciso Rodriguez 23.08.05, 21:53 mialo byc For Her EdT, sorry za skrot myslowy :) Odpowiedz Link
renia.renia Musc Ravageur, Frederic Malle .... 20.08.05, 18:54 ale mnie wzięła chęć powąchania tych perfum, czytam o nich i chyba będą mi się śniły w nocy, eh... Odpowiedz Link
nitulina Re: Skin poszukiwany ;) 21.08.05, 19:59 Jeśli ktoś ma znienawidzonego ;) to reflektuję, na wymianę, odkupienie itp itd. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: Skin odnaleziony 22.08.05, 14:09 Nitulinko mam Skina 50 ml EDP, raz psiknety - nietrafiony prezent - co powiesz na 160 zł? jak masz na niego chetke pisz na marta@trenerzy.biz sciskam m Odpowiedz Link
nitulina Re: Skin odnaleziony 23.08.05, 20:59 A teraz zauważyłam :)przepraszam. Już mam Skina, jedzie do mnie od Basi :))))) Odpowiedz Link
senta Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:02 Nita? Czy Ty wiesz co robisz????? Czy chodzi Ci o tego zielonozoltego smierdziucha Trussardiego??:)) mam na dnie butelki "dzialke" na 3-4 wyjscia:) Chcesz to Ci wysle za darmo,byleby sie go pozbyc:))Plizzzz..;))))))))))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:27 Wiem wiem, chyba jestem jedną z garstki wielbicielek ;)jutro będę miała 50 ml ;) Na mnie pachnie wyjątkowo dobrze, żadne jabłuszko, żadne takie, a nawet zaryzykuję stwierdzenie że w klimatach le feu ;) tylko nie bić za porównanie ;) Odpowiedz Link
kalia_t Fan Club Skin rośnie w siłę, hehe:)))) 23.08.05, 21:32 kiedy na forum rozpoczną się poszukiwania Chic, na serio się zdziwię:D)))) Odpowiedz Link
senta Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:32 Ja tez kiedys zakochalam sie w tym zapachu i dostalam od meza na urodziny.Czar prysl!Uzywalam zeby nie przyznac sie ze ..blehhhh Za porownanie do le feu masz czerwona kartke;)) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:39 a porównianie do Burberry London może być?:))) U mnie układają się podobnie, no może BL jest ciut słodszy.:) Odpowiedz Link
senta Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:44 No niee kalio-byc nie moze!;)ale to wlasnie w naszej perfumowej pasji jest cudowne!Wrazenia zapachowe zaleza od osoby,pory roku dnia,nastroju..nic nie jest constans i ciagle sie zmienia. Hobby,ze tak powiem,rozwojowe!:) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:47 owszem:) Jeszcze jeden hit:) Czasami Good Life i Skin układają się podobnie tzn. cieliście(pisałam już o tym w innym watku), ale to pewnie zależy od fazy cyklu;-) Odpowiedz Link
senta Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:50 kalio,"moj" skin jest kwasno-smierdzacy(sorry)gdzie mu tam do cielistosci:) odrzuca mnie na poltora metra:)) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 21:56 jeśli tak naprawdę jest, to współczuję:( Szkoda, że nie miałas możliwości poznać Skin na innej skórze, potrafi pięknie się rozwinąć.:-) Odpowiedz Link
charade Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 22:03 Nie moge uwierzyć w to, co piszecie o Skin. Na mnie pachniał jak Burberry London. Odpowiedz Link
senta Re: Skin poszukiwany ;) 23.08.05, 22:19 To moj jedyny zapach ktory przeszedl taka metamorfoze.Podobal mi sie baardzo i pachnial na mnie cudnie,a potem trrrach! Podejrzewam,ze to sprawa hormonow ktore zaczelam przyjmowac-choc brzmi to cudacznie:)) Odpowiedz Link
nitulina Re: Cholera jaki London 23.08.05, 22:28 Chyba Krym... No bo skoro London jak Dreams to Dreams jak Skin ;) Zawriowałaś ;) Odpowiedz Link
charade Re: Cholera jaki London 23.08.05, 22:29 Nie zwariowałam, nawet moja siostra twierdziła, że są identyczne z B. London. Oczywiście Skin, nie Dreams ;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Cholera jaki London 23.08.05, 23:09 charade napisała: > Nie zwariowałam, nawet moja siostra twierdziła, że są identyczne z B. London. > Oczywiście Skin, nie Dreams ;) Też tak uważam info wyżej, nawet o tym pisałyśmy;-) Odpowiedz Link
laura27 Poszukiwany addict 2.. 22.08.05, 09:23 Tyle się naczytałam, że jestem niemalże przekonana, że będzie to zapach dla mnie:-) spóżniłam się ostatnio na straganik i dwie okazje przeszły mi koło nosa:-( jesli nie całą buteleczkę to chociaż próbkę pls, mogę się zrewanżować Cabotine, Wish... Odpowiedz Link
basiaplewik casmir -prosze o 1 psik! 23.08.05, 21:30 chociażby na wacik, już nawet nie we fiolkę. Bardzo mnie męczy ten zapach a nie mam gdzie przetestować! Prosze! Odpowiedz Link
chatka_ Re: próbka Aramis Havana pour elle poszukiwana 23.08.05, 23:23 Ojej ja tez poszukuje, na prozno szukalam na lotnisku Berlin Schönefeld, na ktorym bylo wszystko i wszystkie zapachy Aramis z wyjatkiem tego :( W Havanie tez Havany nie znalazlam :( Odpowiedz Link
graza4 Re: próbka Aramis Havana pour elle poszukiwana 23.08.05, 23:29 O, juz wróciłaś! Ależ ci zazdroszczę!!! Mnie kusi bilet w promocji Air France, ale tym razem chyba znowu podąże na wschód, tam taniej... A co do Havany Aramisa: była jakis czas temu na allegro, ale za późno podjęłam decyzję i nici z zakupu. Teraz ani widu ani słychu :( Odpowiedz Link
chatka_ Re: próbka Aramis Havana pour elle poszukiwana 23.08.05, 23:50 Na Kube warto pojechac, wystarczy na dwa tygodnie, nie wyjdzie tak drogo... Odpowiedz Link
martyna101 Dziewczymy..moze ktoras chce sie pozbyc Oui 24.08.05, 10:23 ja sama sprzedalam 2 miesiace temu na straganie po 2 latach wielkiej milosci ale jednak tesknie..ehhh..chetnie odkupie nawet resztki prosze pisac na maila gazetwoego pozdrawiam Odpowiedz Link
elve Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 24.08.05, 14:39 choc psik CdG Kyoto, Avignon, Jaisalmer... któregokolwiek z serii kadzidlanej. Odpowiedz Link
martyna101 chocby kropelke Crystal Noir/odkupie lub... 24.08.05, 15:56 moge zrobic inna probke. prosze pisac na maila gazetowego pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mika281 Re: Hot couture EDT odkupię 25.08.05, 13:26 elve napisała: > mam :) pisz na priva :) odpisałam Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Max Mara EdP 26.08.05, 10:42 Ewuś ale pech, własnie dzisiaj dostałam pocztą próbkę na testy, gdybyś wczesniej pisała, to wstrzymałabym się z wysyłka próbek i odlała połowę, a teraz to klops :( Ale powiem CI tylko, że Max Mara mam już od miesiąca na liście zakupów kiedy to pierwszy raz ja niuchnęłam w Sephorze, więc jakby nikt nie miał, to ja w ciagu miesiąca planuję zakup pełnowymiarówki, więc miej mnie w razie czego na uwadze :) miałam je dostać od męża, ale zdecydowałam się najpierw na Initial i teraz chyba trochę żałuję jednak :))) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Max Mara EdP 26.08.05, 10:51 Madziu, kiedyś byłam bliska zakupu w ciemno :)) ale powstrzymałam się, a teraz znowu mam ochotę, ale poczekam wobec tego, może uda się przetestować. ;* Odpowiedz Link
giwia Re: Max Mara EdP 26.08.05, 10:43 Strasznie nudny zapach. Moja siostra z radością sprezentowała go kuzynce Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Max Mara EdP - nieaktualne 26.08.05, 11:09 to forum jest naprawdę niesamowite !!!!! Odpowiedz Link
konasana Re: Poszukiwana Organza Indecence 26.08.05, 11:04 Wiem, jest w dionecie, i w koncu chyba kupie, ale moze ktos z Was ma jakas resztke, albo na przyklad pol butelki do sprzedania (zawsze mniejsza strata, jak sie nie spodoba). A opisow to zapach dla mnie, chociaz normalna Organza mio nie podeszla... Odpowiedz Link
konasana Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 26.08.05, 12:32 Ale jestem gapa, juz napisalam do elf. Dzieki nitulina, nie wiem, jak to przeoczylam, bo regularnie zagladam na straganik. Odpowiedz Link
konasana Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 26.08.05, 12:47 Niestety, ktos mnie ubiegl, tak wiec Organza Indecedence nadal poszukiwana... Odpowiedz Link
konasana Re: do madlaine 26.08.05, 14:33 To Ci się udało!!! A mogłabym nieśmiało poprosić o próbkę, jeśli nie znajdzie się nikt z resztkami do sprzedania? Mogę się odwdzięczyć firmowymi próbkami Issey Miyake L'Eau d'Issey, Ultraviolet lub Jette Joop (wiem, wiem, że nic oryginalnego) albo własnoręcznie zrobionymi, lista jest za długa, żeby wszystkie wymieniać, więc jeśli byłabyś zainteresowana, to pisz na priva (poczta gazetowa). Pozdrawiam serdecznie (zazdroszcząc po cichu) k. Odpowiedz Link
vanilia72 Midnight Lolita Lempicka 26.08.05, 16:22 i Narciso Rodriguez For Her - choćby odrobinkę może ktoś ma ? Wiem, że się powtarzam, ale muszę, muszę powąchać i potestować !! Odpowiedz Link
martyna101 kupie addict-kazda ilosc nawet kropla 26.08.05, 22:58 prosze pisac na maila gazetowego pozdrawiam ;) Odpowiedz Link
chatka_ I jeszcze Scent Costume National 27.08.05, 12:56 Mialabym wtedy jasnosc czym bedzie pachniala jesien 2005. Odpowiedz Link
toula Esencia de Duende,Le monde est beau,Flower EDP 27.08.05, 16:29 Poeme, Eclat d'arpege, odkupie każdą ilość.Znów sie przeprosiłam z tymi zapachami. Odpowiedz Link
13ryjek Hypnotic Poison nawet male ilosci odkupie 28.08.05, 11:57 Kochani nikt nie ma?:( Chocby mala probeczke odkupie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
elve Re: Hypnotic Poison nawet male ilosci odkupie 28.08.05, 13:05 ryjku, prześlij mi swój adres, jak tylko opróżnię jakąś próbkę, to Ci przepsikam trochę Hypnotica i wyślę. Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 29.08.05, 18:32 Poszukuję , w celu przetestowania na skórze, odrobinę klasycznej Organzy. W zamian oferuję Organze Indecence (zrobię próbkę).Oprócz tego intryguja mnie poniżej wymienione zapachy,których nie miałam okazji poznać. 1. Talisman Balenciaga 2. Ultraviolet ( zawsze omijałam szerokim łukiem, odrzucał mnie flakon). 3. Stara Mania 4. Flowerbomb 5. Apparition Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 29.08.05, 22:03 mangos mam robioną w sephorze klasyczna organze, chetnie wymienie na indecence :) pisz prosze na martiene@wp.pl sciskam Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 29.08.05, 18:34 Aaa...i jeszcze klasyczny Jaipur- chętnie podzielę się Jaipur Saphirem. Odpowiedz Link
ewena Re: Poszukiwany, poszukiwana 4 29.08.05, 18:53 chętnie wymienię się Jaipurami, tym bardziej że nigdy nie wąchałam Saphir. Musiałabyś jednak poczekać parę dni aż zużyję jakąś próbczynę. Jeśli reflektujesz daj znać mailem:) Odpowiedz Link
chatka_ Choc kropelke Scent CN... 29.08.05, 21:03 Marla donosi, ze sa na przecenie, musze przetestowac, please... ! Wymienie probeczke na swoje niszowece CdG albo SL :) Odpowiedz Link
elve Re: Choc kropelke Scent CN... 29.08.05, 23:05 chatko, a co masz? pisz na priva... ja mam Scent i Scent Intense jeśli chcesz. Odpowiedz Link