marla30 01.10.05, 12:46 Nadal Eau des Marveilles, a obok Palisander CdG - dziwne połączenie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Dziś pachnę 01.10.05, 12:54 sensations - na moje nocne i poranne sensacje żołądkowe ;) Odpowiedz Link
mangos Organza Indecence 01.10.05, 16:15 czuję się,jakbym wróciła do domu po bardzo długiej podróży:) Odpowiedz Link
kalooo paryskowo-lotnikowo;) 02.10.05, 01:15 czyli R.Lauren Blue-ujdzie,ponadto L'heure Bleue Guerlain,Les Jardins en Bagatelle,Connexion (?)Lancome i Ferraud-to od rana i najtrwalszy;)Wrażenia z wszystkich i pozostałych opisze w najbliższym czasie na blogu;) Mnóstwo nowości przetestowałam,ale w sumie nic nie zdążyłam załatwić,cholera ciężka-Serge'a Lutensa to w przelocie kupić nigdzie nie można,normalnie idę zapłakać się nad gazetą z samolotu z artykułem..o Lutensie właśnie!;[ Ale poza tym było super-Francuzi chcą się uczyć polskiego języka,a to juz naprawdę wieeeelki postęp;))) Idę spać.Właśnie ściągnełam plan zajęć na jutro i dowiedziałam się,że od rana do wieczora siedzę na uczelni..;] Życzę miłej nocy moi drodzy;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: paryskowo-lotnikowo;) 02.10.05, 12:09 Welcome back- uwielbiam Paryz, sporo tam swojego czasu siedzialem :-). Czekamy na wrazenia. Connexion to zapach tylko na strefy- taka "owocowo-bitosmietanowa" mieszanka dla mlodzezy :-). A ja dzis pachne- na razie shower gelem 212 H20 (przywileje niedzielnego lenistwa), a jak juz gdzies wyjde, hmm, no to nie wiem jeszcze czym. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
merolik Re: Paris Roses Enchantees - ale :(( 02.10.05, 12:08 już godzinę od nałożenia nie czuję nic, muszę dosłownie wwąchiwać się w nadgarstek, a chyba nie o to chodzi :(( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę 02.10.05, 12:21 couture! moschino. albo coś mi się porobiło z nosem, albo bardzo ulotny jest. musze się wwąchiwać w sweter, żeby cokolwiek poczuć, a nie żałowałam sobie. Odpowiedz Link
chatka_ Noa i ... 02.10.05, 12:59 zastanawiam sie co zrobic z resztka, ktora mi zostala.. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę 02.10.05, 13:26 Glorią i muszę przyznać, że jest idealna na jesienne, niedzielne popołudnie:) Odpowiedz Link
charade Very Irresistible Sensual EDP 02.10.05, 16:44 I zaraz jadę na nudny bankiet. Ziew... Odpowiedz Link
kalooo Czarna Mania 02.10.05, 20:35 jest boska-pamiętam jak pierwszy raz go powąchałam,hektar czasu temu zresztą;)- utkwił mi w pamięci jako niezwykły zapach,ale nie kupiłam.Teraz jak cudem zdobyłam ta teoria się potwierdza;] Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę 02.10.05, 22:27 wieczór w Dragonie. jakoś im bliżej nocy tym bardziej wyostrza mi się węch. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę 03.10.05, 00:13 jeszcze przed chwilą miałam na sobie resztki Mahory, która mnie chyba nie lubi, ekstrakt perfum madness Choparda, fajnie sie stapia ze skórą, to jedna z tych rzeczy, które jak wąchasz, to nie wiesz gdzie się zaczyna skóra a kończą perfumy - uwielbiam, jak mi się tak zapach na skórze uklada. na drugim nadgarstku 2000 et une rose, którego jeszcze odrobinka przeżyla prysznic;-) faktycznie przepiękne, choć wyobrazałam je sobie inaczej (miały być chlodne, a na mnie nie byly chyba, wyobrażałam je sobie w ogóle jako takie "onieśmielające i na dystans", tymczasem na szczęście nie), ale piękne są niezaprzeczalnie - umiliły mi trudy podróży w przegrzanym i zatloczonym pociągu... Dziękuję Benitce za wszystko, dziękuję Balbince, Elve i Foreverowi za spotkanie, które niestety odbyło się w pośpiechu i z moim patrzeniem na zegarek, za co przepraszam - tak wyszło, no ale i tak do tego pociągu to już niemal w ostatniej chwili wsiadlyśmy;-) Odpowiedz Link
benita5 Agni to ja dziekuje Tobie:*** 03.10.05, 18:23 FAkt, ze rozpieszczony nos uczta zapachowa...ale jak na razie gwajak zawladnal mna calkowicie:)) Zobaczymy czy to krotkotrwale zaurocznie, czy moze cos wiecej:o) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę 03.10.05, 08:40 Le Feu czerwone, coś ostatnio za dużo o nim gadam, więc czas na czyny;-) Odpowiedz Link