Dodaj do ulubionych

chance chanel

04.11.05, 14:27
Jak się nazywa twórca perfum Chance Chanel? Na pewno wiecie, proszę o dane.
Dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: chance chanel 04.11.05, 14:32
      Ernest Beaux
      • martiene_ethereyes no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 14:51
        • sorbet Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:14
          Jacques Polge!! On jest obecnie nosem in house w Chanel.
          • kalooo Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:33
            o fucktycznie!
            Three men were behind the creation of CHANCE. Jacques Polge, the « Nose » of
            CHANEL, wanted first and foremost a fragrance for women, but one which, just
            like chance itself, would surprise while still being familiar. He created a
            fragrance composed of feminine scents and fresh notes combined together in a
            constellation of scents in motion. The Unexpected Accord is the result of a
            mysterious alchemy in which individual scents are almost indiscernible. A
            constantly changing fragrance, different from one moment to the next.

Alem zacofana;)))
            • forevermore79 Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:40
              A pytanie nie jest zadane bez przyczyny- prawidlowa odpowiedz to szansa na
              wygraną nowej Chance EdP w jednym z miesiecznikow (Glamour bodajze).
              Moze ta Pani wygra wysylac prawidlowego tym razem smsa :-)
              • martiene_ethereyes ROTFL!!!!!!!!!! ale juz 1,27 przepadlo za Ernesta 04.11.05, 15:50
                • kalooo Re: ROTFL!!!!!!!!!! ale juz 1,27 przepadlo za Ern 04.11.05, 20:07
                  Kurde no,normalnie nie wiem co tu robie na tym forum...;(((
                  Idę na forum dla cieciów.;P
              • vanilia72 Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 20:19
                hehehe, dobre :)
              • gabi1234 do forevermore 07.11.05, 10:05
                A czy widzisz w tym coś złego, że zadałam na tym forum takie pytanie? Jeśli nie
                miałaś ochoty mi odpowiadać, nie musialaś. Przecież też możesz wysłać sms'a i
                wygrać. Kto nie gra ten nie wygrywa. Dziękuję za odpowiedzi, ale już znalazłam
                w necie informację na ten tematm.
                • elve Re: do forevermore 07.11.05, 10:13
                  gabi1234 napisała:

> A czy widzisz w tym coś złego, że zadałam na tym forum takie pytanie?

a dlaczego sądziśz, że Forever widzi w tym coś złego???
                • forevermore79 Re: do forevermore 07.11.05, 10:13
                  Absolutnie nie widze- forum jest po to, aby pomagac. A moje zyczenia powodzenia
                  sa jak najbardziej szczere :-). By the way, to meski nick. Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka