gabi1234 04.11.05, 14:27 Jak się nazywa twórca perfum Chance Chanel? Na pewno wiecie, proszę o dane. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:14 Jacques Polge!! On jest obecnie nosem in house w Chanel. Odpowiedz Link
kalooo Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:33 o fucktycznie! Three men were behind the creation of CHANCE. Jacques Polge, the « Nose » of CHANEL, wanted first and foremost a fragrance for women, but one which, just like chance itself, would surprise while still being familiar. He created a fragrance composed of feminine scents and fresh notes combined together in a constellation of scents in motion. The Unexpected Accord is the result of a mysterious alchemy in which individual scents are almost indiscernible. A constantly changing fragrance, different from one moment to the next. Alem zacofana;))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: no prosze, mowisz i masz ;) n/t 04.11.05, 15:40 A pytanie nie jest zadane bez przyczyny- prawidlowa odpowiedz to szansa na wygraną nowej Chance EdP w jednym z miesiecznikow (Glamour bodajze). Moze ta Pani wygra wysylac prawidlowego tym razem smsa :-) Odpowiedz Link
kalooo Re: ROTFL!!!!!!!!!! ale juz 1,27 przepadlo za Ern 04.11.05, 20:07 Kurde no,normalnie nie wiem co tu robie na tym forum...;((( Idę na forum dla cieciów.;P Odpowiedz Link
gabi1234 do forevermore 07.11.05, 10:05 A czy widzisz w tym coś złego, że zadałam na tym forum takie pytanie? Jeśli nie miałaś ochoty mi odpowiadać, nie musialaś. Przecież też możesz wysłać sms'a i wygrać. Kto nie gra ten nie wygrywa. Dziękuję za odpowiedzi, ale już znalazłam w necie informację na ten tematm. Odpowiedz Link
elve Re: do forevermore 07.11.05, 10:13 gabi1234 napisała: > A czy widzisz w tym coś złego, że zadałam na tym forum takie pytanie? a dlaczego sądziśz, że Forever widzi w tym coś złego??? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: do forevermore 07.11.05, 10:13 Absolutnie nie widze- forum jest po to, aby pomagac. A moje zyczenia powodzenia sa jak najbardziej szczere :-). By the way, to meski nick. Pozdrawiam! Odpowiedz Link