nitulina Re: Tygryskiem i cały czas mam wrażenie 15.11.05, 11:32 że jednak wolę słonika... Odpowiedz Link
anniehall78 za chwilę z pewnością spadnie śnieg.... 15.11.05, 12:24 ... ale mam to w nosie. pożegnałam dziś kadzidła, ogrzewam się zieloną herbatą i wspaniale czuję się z La Perla Blue! Odpowiedz Link
chatka_ czarno-bialo :) 15.11.05, 14:20 Black Cashmere i czarna Mania, tyle ze ona jest dla mnie biala, lubia sie, jak alt z sopranem. Odpowiedz Link
mangos Re: czarno-bialo :) 15.11.05, 15:17 No tak, coś w tym jest:) Ja pachnę FdB, Manią czarną ( nadgarstki) i Rush. Odpowiedz Link
benita5 Re: za chwilę z pewnością spadnie śnieg.... 15.11.05, 17:34 anniehall78 napisała: > ... ale mam to w nosie. pożegnałam dziś kadzidła, ogrzewam się zieloną herbatą W 3miescie nic nie wskazuje, jak na razie, na opady sniegu. Do poludnia swiecilo slonko i bylo baardzo milo. Teraz kropi i nabralam ochoty na Ambre Etro od Charade:* Pasuje mi do toblerone;D Odpowiedz Link
toula Desnudą, 15.11.05, 18:11 lewa ręka - testuje Pure Poison- mika 281*- prawa- Eau d'Amour-chatko* >>> mmm... pychotka Odpowiedz Link
renia.renia Re: niczym, nic mi się nie podoba :( 16.11.05, 09:22 Ach :o) Siedzę w pracy i nie mogę się doczekać powrotu do domu wściubienia nosa do skrzynki na listy, moze juz będzie? cmoki r Odpowiedz Link
oosemka Re: As usually;))) 15.11.05, 22:12 Kalooo, stawiam na Daim Blond. a ja pachne "Le feu" i jest uzasadnione podejrzenie, ze to bedzie moje "as usually" na pewien czas. Odpowiedz Link